AACSB Accredited

Master of Business Administration (MBA)

Unul dintre programele cele mai renumite din regiune, UMW MBA face mai mult decât să împărtășească cunoștințe - transformă mințile și echipează studenții cu abilități esențiale în lumea afacerilor de astăzi.

Indiferent dacă dezvoltați abilități manageriale, căutați avansarea în carieră sau că vă cultivați un avantaj antreprenorial, o diplomă de master în administrarea afacerilor vă va pune pe calea spre succes. Combinând teoria cu practica, diploma de licență UMW vă va permite să înțelegeți în profunzime cele mai bune practici în mediul de afaceri competitiv și să vă pregătiți pentru o poziție de responsabilitate avansată și leadership.

Este programul MBA UMW potrivit pentru mine?

Master of Business Administration în cadrul UMW's College of Business este o alegere excelentă pentru profesioniștii noi și cu experiență care doresc să își asume poziții de conducere și de conducere într-o varietate de setări organizaționale. Candidații ar trebui - dar nu trebuie să - posede doi sau mai mulți ani de experiență profesională sau tehnică de lucru.

Ce voi învăța?

Programul de MBA este conceput pentru a produce lideri creativi și este facilitată de o facultate cu experiență de afaceri extinse și acreditările academice. UMW vă oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru gestionarea aspectelor tehnice și umane ale organizațiilor. Combinăm cursuri de bază care promovează conducerea, munca în echipă și rezolvarea problemelor cu electives care avansează obiectivele tale personale. Veți câștiga o înțelegere a celor mai bune practici în mediul de afaceri competitiv. Alte oportunități includ crearea de rețele în cadrul comunității Fredericksburg / Stafford, prin colegii de clasă și vorbitorii invitați care au fost prezenți pe tot parcursul programului.

Pentru ce carieră voi fi pregătită?

Absolvenții programului UMW MBA sunt bine pregătiți pentru o varietate de poziții de lider în companiile Fortune 500, agențiile guvernamentale, non-profit și întreprinderile antreprenoriale. Absolvenții recenți ai programului MBA al UMW au ocupat poziții cu organizații precum Boeing, Booz Allen Hamilton, Citibank, Geico, General Dynamics, Intuit, Lockheed Martin, JP Morgan Chase și Northrop Grumman.

Ce spun absolvenții noștri despre programul MBA al UMW?

Programul de University of Mary Washington oferit un mijloc convenabil de a dezvolta abilități de afaceri în sala de clasă pe timp de noapte și de a le pune să lucreze a doua zi. MBA-ul meu UMW îmi va oferi un mare avantaj în afaceri și în cariera mea.

- Peter O'Hara, PE, senior consultant inginerie VP, Mid-Atlantic

Programul de University of Mary Washington ma provocat să fiu lider vizionar și mi-a dat ocazia de a aplica imediat principiile de afaceri la locul meu de muncă. De asemenea, am câștigat o rețea neprețuită de persoane de calitate care au fost colegii mei și profesorii mei.

- Larry Andrews '11, director financiar / contabil, Rappahannock Electric Cooperative

Cât timp va dura până la finalizarea programului?

UMW oferă cursuri în programul său de MBA într-o varietate de formate și locații, inclusiv un program de seară la campusurile noastre Stafford și Dahlgren proiectate cu cei cu responsabilități de locuri de muncă și de familie în minte. Cele mai multe clase se întâlnesc o noapte pe săptămână timp de opt săptămâni. Luați o sarcină completă de curs pentru a termina în doi ani sau mai puțin, sau luați un curs la un moment dat. Aveți la dispoziție șase ani pentru a finaliza gradul.

Când și cum îmi cer să fiu acceptat în program?

Pentru a se înscrie în semestrul de toamnă, data de depunere este data de 1 august. (Toți studenții care solicită posturi de asistent absolvent trebuie să solicite admiterea la toamnă până la 1 martie). Pentru primăvară, data de depunere sugerată este până la 15 noiembrie. termenul este 1 aprilie. UMW acceptă aplicații de depunere după depunere pe o bază rulantă, disponibilă în spațiu.

Vă încurajăm pe solicitanți să vă adresați Biroului de admitere universitară la numărul 540-286-8030 sau prin e-mail graduate@umw.edu pentru a discuta termenele limită de depunere pentru fiecare program specific.

Faceți un start pe cursurile dvs., înscriindu-vă pentru a doua sesiune de opt săptămâni a semestrului de toamnă, care începe în luna octombrie, sau a semestrului de primăvară, care începe în martie. Sau să se alăture programului MBA ca un student care nu caută un grad.

Cum pot afla mai multe despre programul MBA al UMW?

Informatii de contact:

David Harger

Director adjunct al Admiterilor Universitare

Admitere la Universitate UMW

540-286-8088

dharger@umw.edu sau graduate@umw.edu

Program predat în:
Engleză
University of Mary Washington
Ultima actualizare December 7, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
2 - 6 anii
Part time
La zi
Deadline
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Aug 1, 2019
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
Aug 1, 2019
End Date