Master of Business Administration - Program internațional acreditat MBA

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Mai simplu spus, o educație elvețiană are valoare.

Gradul nostru de MBA acreditat în SUA și UE vă oferă mai mult decât o nouă linie în CV. Vă oferă o poartă profesională către cariera dorită, oriunde în lume.

38864_swiss_school_of_management_992.jpg

Experiența noastră de MBA te duce în interiorul problemelor care contează și te va face să ajungi în interiorul tău, pentru a-ți dezvolta și îmbunătăți puterile, abilitățile și încrederea. În fiecare caz, clasă, eveniment și activitate, vi se va cere nu numai să studiați leadershipul, ci să o demonstrați.

În fiecare zi la SSM începe cu o singură întrebare: „Ce vei face?”, Pentru că aceasta este cea mai adevărată modalitate de a te pregăti pentru întrebarea mai mare care contează cel mai mult, indiferent dacă este aici sau în cariera ta, dincolo de campusul nostru: „Ce diferență vei face? face pe lume ".

119472_46707195_2019413841488086_5226798993903714304_o.jpg

Învățarea în practică

Elevii ar trebui să știe, există momente speciale care atrag tot ceea ce am învățat în centrul atenției. Când teoria, practica, experiența și talentul intră într-un punct clar - o decizie care formează un curs de acțiune definitiv. Apoi, întrebarea nu mai este „ce se poate face”, ci „ce voi face”.

Acesta este modul elvețian de a face afaceri. Reputația Elveției pentru excelență se datorează unei forțe de muncă cu înaltă calificare care efectuează o muncă cu înaltă calificare. Sursa acestei reputații este ceea ce Elveția este cunoscut - educație de înaltă calitate în toată Europa.

Clasat printre cele mai bune programe de MBA din întreaga lume

Gradul MBA al Școlii Elvețiene de Management este acordat în colaborare cu INSEEC Business School, care este una dintre cele mai bune 20 de școli de afaceri din Europa și a căror diplomă MBA este clasată printre cele mai bune programe din lume și acreditată de Asociația MBA-urilor. Mai mult, Diploma MBA SSM este complet acreditată de IACBE și Consiliul CHEA pentru Învățământul Superior din SUA. Gradul nostru de MBA este, de asemenea, acreditat de Departamentul de Veterani. SSM este o școală certificată de calitate de EduQua, eticheta elvețiană de certificare a calității (acreditată de guvernul federal elvețian) pentru instituțiile de învățământ superior și continuu.

Tipuri de MBA oferite

Școala Elvețiană de Management oferă diferite programe de MBA:

 • Un program full-time de MBA la Roma (1 an)
 • Programul Executive MBA (EMBA) la Roma (1 an)
 • Un program dual de MBA la Roma și la Paris / Londra (1-2 ani)
 • Program de capital MBA la Roma, Paris și Londra (2 ani)


Abordarea noastră se concentrează pe patru domenii

Global

Creșteți provocarea de a opera într-o lume globală. Amestecă-te cu candidații internaționali și experimentează ce înseamnă să lucrezi umăr pe umăr cu oameni din diferite țări, culturi și puncte de vedere.

38863_swiss_school_of_management_993.jpgÎnvățarea în practică

Aflați cum să luați decizii în fața datelor conflictuale, politicii complexe și presiunilor intense.

antreprenoriat

Explorați o nouă potențială, conectați-vă cu antreprenorii și descoperiți noi oportunități.

Relații Alumni

Construiți conexiuni și descoperiți oportunități de afaceri. Ca participant la MBA, veți avea ocazia să vă alăturați conferințelor internaționale de tineret organizate de partenerii academici ai SSM în Europa. De asemenea, veți avea ocazia să treceți la programul nostru de MBA Dual sau Capital, acordându-vă un stagiu plătit de șase luni la Paris sau Londra. Dacă doriți să vă duceți cariera la nivelul următor, ajungeți la Roma. Aflați cum gândirea elvețiană vă va conduce cariera mai departe decât v-ați imaginat vreodată.

38866_swiss_school_of_management_linkedin.jpg

Curriculum

Clasele sunt de două ori pe săptămână: luni

Cursuri

 • Conducere 360 grade
 • Contabilitate
 • Dinamica marketingului
 • Comportament organizational
 • Macroeconomie globală și finanțe
 • Drept internațional și etică
 • globalizarea
 • Securitate cibernetică
 • investiție
 • Strategie competitivă
 • Negocierea la nivel global
 • Cursuri de specializare intensivă
 • Cercetarea tezei - Auto-studiu

Specializări

Programul MBA full-time poate fi completat în mai multe specializări / specializări.

 • Management global și leadership
 • Finanţa
 • antreprenoriat
 • Resurse umane
 • Sănătate, siguranță și mediu (HSE)
 • Managementul de lux
 • Marketing
 • Organizații non-profit
 • Management de proiect
 • Tehnologie financiară (Fintech)

119476_04.jpg

O experiență cu adevărat dual MBA, fă-te unic!

Programul Dual MBA poate fi finalizat în termen de 18 sau 24 de luni. Programul începe în septembrie sau în ianuarie, la Roma, la Swiss School of Management, unde veți parcurge toate cursurile de bază și vă veți specializa în Management global și leadership. După un an la SSM din Roma, te vei muta la INSEEC Paris sau Londra pentru încă șase luni de școală. Odată ce ai terminat traseul tău academic, INSEEC va organiza interviuri pentru tine, pentru a urma un stagiu plătit, fie la Paris, fie la Londra.

La sfârșitul călătoriei, veți absolvi cu o diplomă acreditată internațională dual-MBA și șase luni de experiență de muncă. Stagiul nu este obligatoriu pentru obținerea diplomei MBA dublă. Unul este mai mult decât o capitală europeană fascinantă; este o enciclopedie spectaculoasă a istoriei vii.

Programul Dual MBA vă permite să vă specializați în două domenii diferite, câștigând peste 60 ECTS. În timp ce vă aflați la Roma, vă veți specializa în Managementul global

Capital MBA, stând în afara mulțimii!

Experiența tri-orașului Capital MBA, oferită de INSEEC și Școala Elvețiană de Management din Roma, vă conduce într-o călătorie globală de peste 18 luni între capitale Roma, Paris și Londra. Componenta finală este un stagiu obligatoriu de șase luni. Studenților li se va oferi posibilitatea de a intervi pentru un stagiu plătit (da, plătit) oferit de unul dintre cei 10.000 de parteneri ai noștri din întreaga lume.

Călătoria dvs. de doi ani de Capital MBA începe în septembrie sau februarie, fie la Roma, fie la Paris. La fiecare șase luni, te vei muta într-un alt oraș. La cerere, puteți începe între prize oficiale.

Descoperiți diferența SSM

De-a lungul programului MBA, studenții vor studia filosofiile de conducere, afaceri, antreprenoriat și management care pot fi aplicate oricărui rol de management în diverse industrii. Școala noastră de afaceri oferă, de asemenea, studenților experiențe aplicabile, grupuri lider și discuții în clasă.

MBA-ul nostru acreditat internațional include prelegeri , vizite de companie , vorbitori de invitați , exerciții de autoevaluare și reluare / consiliere internship. Scopul nostru este să începem să creștem rețelele de studenți din momentul sosirii lor.

Studenții vor constata, de asemenea, că locația noastră în centrul orașului le permite să profite de tot ceea ce oferă Roma. Clasele sunt la distanță de mers pe jos de toate, inclusiv Piazza Navona, Panteonul, Pașii spanioli și Vatican.

O școală de afaceri excelentă ar trebui să muncească din greu pentru a vă îmbunătăți perspectivele de carieră. La SSM, exact asta facem pentru fiecare dintre elevii noștri.

Avantajul Romei

Roma este mai mult decât o capitală europeană fascinantă; este o enciclopedie spectaculoasă a istoriei vii. S-a spus că toate drumurile duc la Roma, iar la Roma, fiecare drum duce la eternitate. Trăirea și studierea la Roma oferă o oportunitate rară de a experimenta o cultură, care a ajutat la modelarea lumii moderne. Vino să studiezi la Școala Elvețiană de Management și mergi pe aceleași pietre pietruite vechi pe care o făceau odată Julius Cezar și Constantin cel Mare.

Avantajul de la Paris

La Paris, aerul este gros cu posibilitate. Studenții care trăiesc și studiază la Paris profită de posibilitățile sale prin studiul la instituții de învățământ de calitate și trăind viața în oricare dintre cartierele cool și la modă ale Parisului. Studenții care studiază în străinătate la Paris profită, de asemenea, de abundența de hotspot-uri culturale, icoane și întâmplări din Paris. Mulți studenți se angajează chiar și la programe avansate de limbi străine și stagii de calitate în unele industrii puternice din Paris. În cele din urmă, programele de studii de la Paris din străinătate oferă studenților o oportunitate extrem de minunată din punct de vedere academic, personal și profesional.

Avantajul londonez

Londra este, fără doar și poate, unul dintre cele mai dinamice orașe din lume. Studenții care trăiesc și studiază la Londra sunt expuși unui mediu internațional, iar acest lucru le permite să se deschidă la varietatea pe care această lume trebuie să o ofere în timp ce trăiesc într-un oraș frumos, bazându-se pe multe companii multinaționale de top. Londra se mândrește, de asemenea, cu moștenirea culturală, este cunoscută pentru diversele obiective turistice importante, fiind de asemenea acasă la familia regală. Mulți studenți chiar se angajează să programe avansate de limbi străine și stagii de calitate în unele dintre numeroasele industrii puternice din Londra. În cele din urmă, programele de studiu din Londra oferă străinilor o oportunitate extrem de minunată din punct de vedere academic, personal și profesional.

119470_50082505_2086427414786728_3933537560294326272_o.jpg

scrisoare de recomandare

Nume: Emma Smith

Specializare (e): Management global

Locul de muncă: Școala americană de peste mări din Roma

Anul absolvirii: 2018

Locul de muncă curent: Asistent în comunicare și dezvoltare și îndrumător nou profesor

Citat preferat: „Nu-ți fie frică să mergi singur. Nu vă fie teamă să vă placă. ”

38865_swiss_school_of_management_colosseum.jpg


Vă rugăm să trimiteți cererea sau orice întrebări pe care le aveți la următoarea adresă de e-mail: info@ssm.swiss

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse stud ... Citeste mai mult

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse student body coming from all over the world, studying our accredited Bachelors, Masters and Doctor of Business Administration Degree Programs. Citește mai puţin