Master of Business Administration avansat

University of Wollongong Faculty of Business

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Master of Business Administration avansat

University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business Administration (MBA) este conceput pentru profesioniști cu experiență cu ambiție și de conducere, care doresc să își dezvolte abilitățile de conducere responsabile și durabile. Veți câștiga o viziune strategică globală a afacerilor, necesară pentru a funcționa eficient într-o lume a afacerilor globale din ce în ce mai competitivă și în schimbare.

Cursul a fost conceput pentru a acoperi trei etape: Diagnostice, unde învățați să diagnosticați problemele în organizații reale, cu accent pe marketing, angajarea angajaților, managementul talentului și contabilitatea; Explorare, unde explorați cele mai recente gândiri și practici în organizații și cercetare din întreaga lume, dezvoltând în același timp abilitățile în inovare și transformarea afacerilor; și integrare și aplicare, în care vă dezvoltați abilitățile strategice de luare a deciziilor, întreprindeți un proiect de afaceri în lumea reală și vă perfecționați eficiența personală ca lider responsabil.

MBA Advanced oferă studenților posibilitatea de a se specializa mai departe în domeniul lor de interes prin completarea a patru subiecte suplimentare dintr-o specializare de alegerea lor. Specializările sunt disponibile în managementul lanțului de aprovizionare, managementul proiectelor, inovare și antreprenoriat, finanțe, contabilitate, managementul resurselor umane sau marketing.

Abordarea dvs. de învățare va include: studiile de caz din lumea reală; învățarea prin experiență, inclusiv planificarea și realizarea unui proiect de afaceri integrat și live spre sfârșitul cursului; și munca în echipă, cu accent pe învățarea reciprocă.

Dacă sunteți interesat în studierea afacerii, dar nu aveți experiența de muncă specificată pentru MBA, luați în considerare studierea Master of Business.

Cursul rezultatelor învățării

Cursul Rezultatele învățării sunt declarații ale rezultatelor învățării care sunt exprimate în ceea ce se așteaptă ca elevul să cunoască, să înțeleagă și să poată face după încheierea unui curs.

1

Structura cursului

Candidații trebuie să completeze doisprezece (12) subiecte (72 puncte de credit). Există zece (10) discipline obligatorii (60 puncte de credit) plus două (2) discipline elective (12 puncte de credit) alese de la 900 de subiecte oferite de Facultatea de Afaceri.

Cerințe de intrare

Diplomă de licență recunoscută cu o medie medie echivalentă cu 50%, plus o experiență profesională sau managerială de cel puțin trei ani relevante și o declarație de motivare de o pagină. Sunt luate în considerare alte calificări terțiare, combinate cu experiență profesională extinsă.

Sau, o diplomă de licență sau un certificat de licență recunoscută, împreună cu o experiență profesională sau managerială cu o durată completă de cinci ani sau un echivalent cu jumătate de normă și o Declarație de motivare .

Sau, calitatea de membru cu drepturi depline a unui organism profesional calificat.
Solicitanții care au alte calificări terțiare relevante și / sau o experiență profesională sau managerială relevantă relevantă vor fi, de asemenea, luați în considerare pentru intrare.

Declarația de motivare nu trebuie să depășească o singură pagină scrisă în limba engleză și adresa: Motivația dvs. pentru studierea MBA cu Sydney Business School, Universitatea din Wollongong ; și modul în care gradul va ajuta la atingerea obiectivelor și aspirațiilor carierei.

De ce să alegeți acest curs

Cursurile noastre sunt dezvoltate în permanență, informate prin cercetare, structurate pe rezultate aplicate, recunoscute de industrie, oferite de cadre universitare de înaltă calificare și susținute prin resurse suplimentare de învățare și dezvoltare suplimentare.

Serviciile noastre dedicate de suport pentru studenți sunt construite în funcție de nevoile dvs. individuale. Consilierii noștri de studenți, personalul academic și consultantul de carieră sunt disponibili în fiecare săptămână pentru consultare. Atelierele de studiu pentru abilități de lucru se desfășoară săptămânal pentru a vă asigura succesul. Oferim o serie de evenimente sociale și semi-formale care vă oferă posibilitatea de a vă conecta cu colegii, membrii comunității locale de afaceri și absolvenții.

Studenții internaționali pot alege opțiunea de selectare a disciplinei elective, Global Workplace Practice, care include activități practice de căutare a unui loc de muncă și acces la forța de muncă australiană, fie printr-un stagiu, un proiect bazat pe industrie sau o activitate cu fracțiune de normă.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare June 25, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 2019
Duration
Durata
2 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
66,624 AUD
Taxele de școlarizare depind de anul real de începere și pot fi modificate fără notificare.
Information
Deadline
Contactează şcoala
Applications close two weeks prior to course commencement for domestic students and one week prior to course commencement date for international students.
Locations
Australia - North Wollongong, New South Wales
Data începerii : Aug. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Applications close two weeks prior to course commencement for domestic students and one week prior to course commencement date for international students.
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 2019
Australia - North Wollongong, New South Wales
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Applications close two weeks prior to course commencement for domestic students and one week prior to course commencement date for international students.
Data terminării Contactează şcoala