Master of Business Administration

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Master of Business Administration

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Calea spre conducere

Cele mai bune organizații din lume caută gânditori creativi, colaboratori și rezolvatori de probleme - lideri cu empatie și imaginație. MBA de ultimă oră este concepută pentru a dezvolta aceste calități. Vă vom stabili pe calea conducerii afacerilor și vă vom pregăti să vă dezvoltați într-o lume în continuă schimbare.

Faceți cunoștință cu Tina Dochana

"Mi-a dat într-adevăr instrumentele de care aveam nevoie și acum pot spune în mod clar că pot ieși afară și pot ajuta pe oricine afară cu startupul lor. Văd lumea diferită din cauza MBA mi-a permis să devin lider și mă simt încrezător în pielea acum. "

Pregătiți-vă să conduceți într-o lume dinamică, în schimbare

Lansați-vă cariera de afaceri cu un program unic, conectat la industrie, administrat de cea mai mare colegiu de afaceri din Australia.

Dezvoltați abilitățile care contează

Te vom antrena în fundamente. Și vă vom ajuta să dezvoltați abilități esențiale de afaceri contemporane - colaborare, spirit antreprenorial, rezolvarea problemelor creative și inovare.

Descoperă-ți potențialul creativ

Cu cea mai dezvoltată componentă de gândire de proiectare din Australia, programul nostru de MBA este un lider în predarea acestei discipline de afaceri de înaltă valoare.

Alaturati-va comunitatii noastre

Descoperiți cultura distinctivă a RMIT - orientată spre oameni, industrie conectată și globală. Construiți-vă rețelele internaționale și creșteți înțelegerea culturilor și a tendințelor.

Experiența dvs. MBIT MBA

Fiți ghidați de lectori autentici și accesibili care vă interesează călătoria. Masterat bazele de management de afaceri și abilitățile creative de gândire de design. Construiți prietenii și rețelele de afaceri între o cohorta studențească de sprijin.

Ce veți studia

Echipați-vă cu abilitățile cheie și competențele necesare pentru a deveni lider în industria aleasă.

Acest program începe cu o serie de cursuri care introduc concepte cheie de afaceri, înainte de a construi spre proiecte mai complexe care vă vor permite să vă prezentați înțelegerea strategiei corporative și a gândirii bazate pe design.

Elevii pot completa un program MBIT MBIT prin intermediul a doi ani de studiu cu normă întreagă sau cu normă întreagă. Sunt disponibile opțiuni de învățare online și flexibile.

afla fundamentele:
  • Conducerea corporativa
  • Managementul oamenilor
  • Consultant de afaceri
  • Marketingul corporativ
  • Analiză financiară

RMIT Master of Business Administration este conceput pentru a produce manageri echipați cu abilitățile de a conduce, astfel încât a fost prima mea alegere. Clasele sunt concepute pentru a promova o serie de stiluri de învățare și includ o mulțime de oportunități de teorie și de aplicare.

- Nicholas Bartholomeusz , Master în Administrarea afacerilor

Aflați aici, reușiți oriunde

La RMIT, înțelegem importanța furnizării de către studenți a unor experiențe din lumea reală și abilitățile necesare pentru a reuși într-o piață de locuri de muncă în rapidă evoluție.

Punctul de vedere al RMIT pe învățarea practică bazată pe industrie a văzut programul nostru de MBA clasat pe primele 5 MBA-uri din Australia și pe cel de-al 14-lea nostru MBA on-line în topul clasamentului CEO al revistei CEO 2017. RMIT este de asemenea recunoscut ca fiind printre primele 100 de instituții din lume pentru predarea programelor de afaceri și de management.

Detalii

Un program conceput pentru a vă ghida dezvoltarea ca lider de afaceri.

MBIT MBA este un program de 1.5 ani (cu normă întreagă) provocator, conceput pentru a construi abilități de afaceri în lumea reală și tehnici creative de rezolvare a problemelor.

Călătoria dvs. începe cu fundamentele de afaceri - Leadership și Management, Marketing și Analytics. Veți fi ghidat în aceste domenii esențiale de către lectori angajați care vă interesează progresul.

Veți descoperi, de asemenea, aspectul dvs. creativ în cadrul renumitului model de gândire pentru afaceri al RMIT. (Cel mai stabilit curs de gândire a designului din Australia). Acest curs de inspirație va transforma modul în care vă gândiți la rezolvarea problemelor și vă va oferi încredere pentru a ataca probleme complexe de afaceri în noi moduri.

După finalizarea cursurilor în domenii precum Strategia și Managementul Tehnologiei și Inovării, veți termina programul prin construirea de consultanță și abilități de management pe care le puteți lua direct pe piață.

Cursuri precum Business Research Design și Business Consulting sunt completate de elementele provocatoare care vă vor îmbunătăți capabilitățile.

Veți absolvi o înțelegere solidă a fundamentelor afacerii, o perspectivă cu totul nouă asupra soluționării problemelor creative și un set de abilități de afaceri reale pe care le puteți aplica imediat în situații profesionale. (Absolvenții RMIT MBA sunt recunoscuți pe scară largă ca fiind pregătiți de locuri de muncă de către comunitatea de afaceri).

Carieră

Ca absolvent de MBIT MBIT, sunteți pe calea spre leadershipul afacerilor.

Veți găsi absolvenții noștri de MBA care lucrează și vor conduce în organizații profesionale, comerciale, industriale, non-profit, ONG-uri și organizații de start-up. Aceștia îndeplinesc o gamă largă de roluri, inclusiv strategia și inovația organizațională, consultanța în management, coordonarea dezvoltării internaționale și gestionarea consultanței și operațiunilor.

Programul nostru de MBA este conceput pentru a asigura absolvenților noștri intră în lumea afacerilor cu întreaga gamă de competențe din lumea reală necesare pentru a fi un rezolvator de probleme eficiente din prima zi. Pentru a ajuta elevii noștri să-și dezvolte aceste abilități, conducem o serie de programe și electives relevante pentru industrie.

Programul nostru cuprinzător de mentorat în afaceri vă va ajuta să progresați în carieră și să vă măriți oportunitățile de angajare. În timpul programului, vă veți angaja într-o serie de activități, inclusiv seminarii cu vorbitori invitați, lucrul în grup și studii de caz, mentoring și coaching individual și pregătirea profesională.

Programul de mentorat acoperă domenii esențiale cum ar fi: conducerea la locul de muncă, puterea și influența, judecata în luarea deciziilor, cariera și auto-gestionarea, lucrul în organizațiile australiene, care lucrează în Asia și lucrează într-o afacere de familie. Toți mentorii noștri de afaceri au cel puțin 15 ani de experiență, sunt lideri activi în domeniile lor respective și vor oferi îndrumări și sprijin valoroase.

Admitere

  • O diplomă de licență australiană sau o diplomă echivalentă, sau o diplomă de nivel superior, într-o disciplină de afaceri (sau conexă) de la o instituție terțiară recunoscută cu o medie de punctaj minim (GPA) de 1,0 (din 4,0); sau
  • O diplomă de licență australiană sau o diplomă echivalentă sau de nivel superior, într-o disciplină de afaceri (sau conexă) de la o instituție terțiară recunoscută și un scor minim global de GMAT de 550; sau
  • O diplomă de licență australiană sau o diplomă echivalentă în orice disciplină cu o medie de punctaj minim (GPA) de 1,0 (din 4,0) și minim 3 ani cu experiență de management echivalent cu normă întreagă cu responsabilități de supraveghere *; sau
  • Certificatul de licență RMIT în Administrarea Afacerilor.

* Solicitanții vor fi obligați să prezinte un CV ( Curriculum Vitae ).

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare September 17, 2018
Durata & Pret
Acest curs este
Online
Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Feb. 2019
Iulie 2019
Duration
Durata
18 luni
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
35,520 AUD
pe an.
Locations
Australia - Melbourne, Victoria
Data începerii : Feb. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Iulie 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Feb. 2019
Australia - Melbourne, Victoria
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Iulie 2019
Australia - Melbourne, Victoria
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala