Master of Business Administration

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Calea spre conducere

Cele mai bune organizații din lume caută gânditori creativi, colaboratori și rezolvatori de probleme - lideri cu empatie și imaginație. MBA de ultimă oră este concepută pentru a dezvolta aceste calități. Vă vom stabili pe calea conducerii afacerilor și vă vom pregăti să vă dezvoltați într-o lume în continuă schimbare.

Faceți cunoștință cu Tina Dochana

"Mi-a dat într-adevăr instrumentele de care aveam nevoie și acum pot spune în mod clar că pot ieși afară și pot ajuta pe oricine afară cu startupul lor. Văd lumea diferită din cauza MBA mi-a permis să devin lider și mă simt încrezător în pielea acum. "

Pregătiți-vă să conduceți într-o lume dinamică, în schimbare

Lansați-vă cariera de afaceri cu un program unic, conectat la industrie, administrat de cea mai mare colegiu de afaceri din Australia.

Dezvoltați abilitățile care contează

Te vom antrena în fundamente. Și vă vom ajuta să dezvoltați abilități esențiale de afaceri contemporane - colaborare, spirit antreprenorial, rezolvarea problemelor creative și inovare.

Descoperă-ți potențialul creativ

Cu cea mai dezvoltată componentă de gândire de proiectare din Australia, programul nostru de MBA este un lider în predarea acestei discipline de afaceri de înaltă valoare.

Alaturati-va comunitatii noastre

Descoperiți cultura distinctivă a RMIT - orientată spre oameni, industrie conectată și globală. Construiți-vă rețelele internaționale și creșteți înțelegerea culturilor și a tendințelor.

Experiența dvs. MBIT MBA

Fiți ghidați de lectori autentici și accesibili care vă interesează călătoria. Masterat bazele de management de afaceri și abilitățile creative de gândire de design. Construiți prietenii și rețelele de afaceri între o cohorta studențească de sprijin.

Ce veți studia

Echipați-vă cu abilitățile cheie și competențele necesare pentru a deveni lider în industria aleasă.

Acest program începe cu o serie de cursuri care introduc concepte cheie de afaceri, înainte de a construi spre proiecte mai complexe care vă vor permite să vă prezentați înțelegerea strategiei corporative și a gândirii bazate pe design.

Elevii pot completa un program MBIT MBIT prin intermediul a doi ani de studiu cu normă întreagă sau cu normă întreagă. Sunt disponibile opțiuni de învățare online și flexibile.

afla fundamentele:
 • Conducerea corporativa
 • Managementul oamenilor
 • Consultant de afaceri
 • Marketingul corporativ
 • Analiză financiară

RMIT Master of Business Administration este conceput pentru a produce manageri echipați cu abilitățile de a conduce, astfel încât a fost prima mea alegere. Clasele sunt concepute pentru a promova o serie de stiluri de învățare și includ o mulțime de oportunități de teorie și de aplicare.

- Nicholas Bartholomeusz , Master în Administrarea afacerilor

Aflați aici, reușiți oriunde

La RMIT, înțelegem importanța furnizării de către studenți a unor experiențe din lumea reală și abilitățile necesare pentru a reuși într-o piață de locuri de muncă în rapidă evoluție.

Punctul de vedere al RMIT pe învățarea practică bazată pe industrie a văzut programul nostru de MBA clasat pe primele 5 MBA-uri din Australia și pe cel de-al 14-lea nostru MBA on-line în topul clasamentului CEO al revistei CEO 2017. RMIT este de asemenea recunoscut ca fiind printre primele 100 de instituții din lume pentru predarea programelor de afaceri și de management.

Detalii

Un program conceput pentru a vă ghida dezvoltarea ca lider de afaceri.

MBIT MBA este un program de 1.5 ani (cu normă întreagă) provocator, conceput pentru a construi abilități de afaceri în lumea reală și tehnici creative de rezolvare a problemelor.

Călătoria dvs. începe cu fundamentele de afaceri - Leadership și Management, Marketing și Analytics. Veți fi ghidat în aceste domenii esențiale de către lectori angajați care vă interesează progresul.

Veți descoperi, de asemenea, aspectul dvs. creativ în cadrul renumitului model de gândire pentru afaceri al RMIT. (Cel mai stabilit curs de gândire a designului din Australia). Acest curs de inspirație va transforma modul în care vă gândiți la rezolvarea problemelor și vă va oferi încredere pentru a ataca probleme complexe de afaceri în noi moduri.

După finalizarea cursurilor în domenii precum Strategia și Managementul Tehnologiei și Inovării, veți termina programul prin construirea de consultanță și abilități de management pe care le puteți lua direct pe piață.

Cursuri precum Business Research Design și Business Consulting sunt completate de elementele provocatoare care vă vor îmbunătăți capabilitățile.

Veți absolvi o înțelegere solidă a fundamentelor afacerii, o perspectivă cu totul nouă asupra soluționării problemelor creative și un set de abilități de afaceri reale pe care le puteți aplica imediat în situații profesionale. (Absolvenții RMIT MBA sunt recunoscuți pe scară largă ca fiind pregătiți de locuri de muncă de către comunitatea de afaceri).

Cum veți învăța

Programul nostru de MBA este format din 10 de bază și două cursuri electivă livrate în trei perioade de studiu - semestre una și două, și o perioadă de primăvară / vară.

Studenții cu normă întreagă completează patru cursuri pe fiecare perioadă de studiu, cu clasele de obicei deținute în timpul zilei. Studenții cu frecvență redusă completează două sau mai multe cursuri pe perioadă de studiu, cu cursuri de obicei ținute seara. Colaborarea este recunoscută din ce în ce mai mult de către angajatori ca o abilitate critică de conducere. Astfel, studenții noștri din MBA progresează ca un grup și deseori lucrează în echipe.

Veți experimenta o varietate de abordări de predare și învățare în timpul programului, inclusiv prelegeri, tutoriale, care lucrează independent și în echipe. Conferințele oferă o revizuire cuprinzătoare a celor mai recente gândiri și cele mai bune practici din lume, în timp ce tutorialele oferă oportunități pentru discuții facilite. Studiile de caz bazate pe fapte sunt componente importante ale cursurilor MBIT ale RMIT și vă aduc autenticitatea experienței dvs. de învățare.

Clasele dvs. din Melbourne se vor desfășura, de obicei, în frumoasa clădire a Colegiului Emily McPherson, aflată în patrimoniul cultural, pe colțul străzilor Russell și Victoria din Melbourne CBD. (Melbourne este unul dintre orașele cele mai vii din lume și un loc minunat pentru a studia un MBA). Facilitățile includ un salon exclusiv MBA (The Edge MBA). Acest nou salon MBA a fost creat pentru studiul de grup și individual. Acesta include scaune confortabile, ecrane pentru prezentări, iMac partajat și un balcon spațios. Facilitățile noastre includ, de asemenea, un salon student suplimentar, de predare teatre și săli de clasă cu cele mai recente tehnologii multimedia, precum și un patio pe acoperiș cu vedere la Melbourne CBD. Clasele se pot desfășura, de asemenea, la clădirea academică Swanston, premiată, sau în alte locații din cadrul campusului orașului RMIT.

În plus față de campusul nostru vibrant RMIT, puteți studia o parte sau toate din MBA prin intermediul RMIT Online. Platforma noastră online de învățare este concepută pentru a vă permite să studiați oriunde, oricând, cu cursuri și cursuri care sunt ușor de urmărit, forumuri de discuții, forumuri online, depunerea de sarcini electronice și acces la bibliotecile și jurnalele noastre de afaceri.

Evaluarea este în curs de desfășurare pe tot parcursul semestrului și include examinări, eseuri, rapoarte, prezentări, proiecte de grup, proiecte de cercetare și misiuni practice. În timp ce alocările de grup reprezintă o componentă importantă a fiecărui curs, accentul evaluării este ponderat în raport cu performanța individuală.

Programul MBA este, de asemenea, oferit la campusul RMIT din Vietnam, în Saigon, oferind până la trei prize pe an.

Întreprinderea de mentorat

Pentru a vă ajuta progresul carierei și a crește oportunitățile de angajare, MBA oferă îndrumări printr-un program de mentorat în afaceri. Vă veți angaja într-o serie de activități, inclusiv seminarii cu vorbitori invitați, lucrul în grup și studii de caz, mentoring și coaching individual și pregătirea profesională.

Programul de mentorat cuprinde:

 • conducerea la locul de muncă
 • putere și influență
 • judecata în luarea deciziilor
 • carieră și auto-gestionare
 • care lucrează în organizațiile australiene
 • care lucrează în Asia
 • care lucrează într-o afacere de familie.

Toți mentorii de afaceri dețin cel puțin 15 ani de experiență, sunt lideri activi în domeniile lor respective și vă vor oferi îndrumări și sprijin pentru viața profesională.

myRMIT

Prin intermediul portalului online de învățare al RMIT, myRMIT, puteți vizualiza resursele online și activitățile de învățare create de lectori, puteți accesa materialele de curs prin Canvas, puteți colabora cu lectori și colegi și puteți accesa contul dvs. de e-mail student. Software-ul educațional, Centrul de învățare, alte resurse online și digitale și imprimantele sunt accesibile în campus prin intermediul rețelei wireless RMIT folosind laptopul, tableta sau smartphone-ul propriu, sau prin intermediul campusurilor informatice din campus. Veți putea accesa același software de acasă utilizând myDesktop.

Conexiuni în industrie

Oportunitățile relevante legate de muncă și industrie disponibile în MBA noastre includ:

Programul de Inovare Fastrack

Fastrack este un program de 13 săptămâni de înaltă intensitate care rulează în fiecare semestru al doilea, în care echipe interdisciplinare colaborează cu experți din industrie în domeniul inovării, designului, afacerilor și tehnologiei, pentru a co-crea soluții la problemele din lumea reală. Această formă de prototipuri rapide este concepută astfel încât organizațiile externe să poată folosi gândirea proaspătă din partea studenților RMIT.

Postuniversitare de afaceri stagiu

Luați o poziție într-o organizație parteneră pentru una sau două zile în fiecare săptămână pe parcursul unui semestru. Această poziție este, în mod normal, neplătită și este concepută pentru a-ți dezvolta abilitățile soft și pentru a-ți crește șansele de angajare în general la absolvire.

Proiectul de cercetare MBA

Deschis pentru elevii cu studii superioare de MBA, acest curs este conceput pentru a oferi proiecte de afaceri reale pentru studenții care să lucreze în timpul semestrului. Acestea includ proiecte internaționale precum Conectivitatea digitală pentru APEC.

Am fost implicat în proiectul de cercetare APEC. Am apreciat oportunitatea de a lucra la o misiune reală de cercetare; concluziile noastre vor fi transmise summit-ului APEC în PNG și vor oferi perspective valoroase care vor contribui la sprijinirea dezvoltării economiilor emergente, cu accent special pe inovațiile digitale. A fost minunat să particip la un astfel de proiect și să spun că am contribuit. De asemenea, m-am bucurat cu adevărat de flexibilitatea de a învăța dincolo de manuale. - Eryn Behan, candidat la proiectul MBA de cercetare

Mi-a plăcut foarte mult lucrul la un proiect de cercetare reală pentru spotless în semestrul 1, 2018. Proiectul a abordat în mod specific complexitatea și oportunitățile pe care le prezintă pentru Spotless în parteneriatele public-privat (PPP) în cadrul sectorului infrastructurii sociale. Proiectul a oferit o oportunitate pentru o abordare consultativă care ducă la recomandări care, sperăm, vor conduce la eficiență și la rezultate favorabile în afaceri pentru Spotless. Experiența mi-a permis, de asemenea, să construiesc o rețea într-un sector care mi se pare interesant. Mi-ar recomanda foarte bine proiectul de cercetare pentru toti studentii MBA. - Steven Mazzarelli, candidat la proiectul de cercetare MBA

Curs de consultanță în afaceri

Finalizați un proiect și o rețea externă de companii cu membri de rang înalt ai organizațiilor partenere ale școlii de afaceri.

MBA consiliul consultativ

Programul nostru de MBA este susținut de un consiliu puternic de consiliere care ajută direcția de dezvoltare a curriculum-ului pentru a se asigura că absolvenții de MBIT MBIT sunt gata de lucru și pregătit pentru a ocupa poziții provocatoare în cadrul peisajului rapid de schimbare a managementului de afaceri.

Comitetul consultativ al Programului este alcătuit din membri ai companiei Capgemini, KPMG, spotless, BMW, Etic Investment Services, Greencap și de la firme de consultanță în domeniul tip boutique, cum ar fi Advantage Point Business Advisors.

Oportunități internaționale

Turneele de studiu reprezintă o caracteristică unică a programului on-campus. Puteți combina o călătorie de peste mări și experiențe culturale cu cursuri, care este completat în moduri intensive, și au acest creditat gradul dumneavoastră. Vizitele noastre de studiu pleacă, de obicei, în timpul vacanțelor australiene de vară sau de iarnă.

În fiecare an, Școala Postuniversitară de Afaceri și Drept desfășoară excursii de studiu intensiv în Vietnam și Spania, echivalent cu un punct de credit de 12 electivă.

Unele dintre celelalte oportunități includ Robert H. Smith School of Business (SUA); Ted Rogers School of Management (Canada), Universitatea Aarhus (Danemarca) și Universitatea Thammasat (Thailanda).

Dacă intenționați să includeți un tur de studiu ca parte a programului dvs., vă recomandăm să verificați dacă aveți numărul necesar de electives sau puncte de credit disponibile.

Alte opțiuni de mobilitate globală disponibile pentru acest program includ:

Schimbul de studenți - avem peste 200 de parteneri de schimb pentru a alege de la

 • Program de mobilitate pe termen scurt la ESADE Business School din Barcelona - una dintre școlile de top din Europa
 • Programul Global pentru Antreprenoriat și Internship (GEIP)
 • ACICIS Business Professional Practicum

Durată

 • 1,5 ani echivalent cu normă întreagă sau cu normă parțială (cu statut îndelungat)
 • 2 ani echivalent cu normă întreagă sau cu normă parțială (fără posturi avansate)

Elevii care desfășoară cursuri în toate perioadele programate de predare pot fi în măsură să finalizeze programul în 12-16 luni.

Pentru informații suplimentare despre starea avansată, consultați scutirile de credite și de masterat.

În funcție de studiile și experiența anterioară, ați putea fi, de asemenea, eligibili pentru acordarea de credite pentru programul dvs. Creditul acordat poate reduce numărul de studii pe care trebuie să îl finalizați.

Elective și structura programului

Gradul de Master cuprinde 10 cursuri de bază și 2 cursuri elective.

 • Faceți cursuri care introduc aspecte esențiale ale practicii de afaceri.
 • Prezentați-vă experiența în afaceri emergente și capacitatea de rezolvare a problemelor prin cursuri obligatorii în etapa finală a programului
 • Explorați o problemă complexă și testați și evaluați soluțiile potențiale cu părțile interesate din industrie și comunitate în cursul Design Business Research.

Se recomandă urmărirea succesiunii cursurilor prezentate în structura de înscriere.

Veți începe călătoria dvs. MBA prin organizarea de cursuri funcționale care introduc concepte de afaceri, urmate de cursuri care se bazează pe activitățile de învățare cu experiență și cunoștințele dobândite pentru a se concentra asupra dezvoltării strategiei. Aceste cursuri din ultima parte a programului vă permit să vă prezentați expertiza în afaceri emergente.

Dacă sunteți interesat să vă începeți propria afacere, vă recomandăm să aflați mai multe despre BUSM4598 Business Skills for Start Ups, un curs opțional care acoperă etapele esențiale ale formării întreprinderii de la concept până la lansare.

Carieră

Ca absolvent de MBIT MBIT, sunteți pe calea spre leadershipul afacerilor.

Veți găsi absolvenții noștri de MBA care lucrează și vor conduce în organizații profesionale, comerciale, industriale, non-profit, ONG-uri și organizații de start-up. Aceștia îndeplinesc o gamă largă de roluri, inclusiv strategia și inovația organizațională, consultanța în management, coordonarea dezvoltării internaționale și gestionarea consultanței și operațiunilor.

Programul nostru de MBA este conceput pentru a asigura absolvenților noștri intră în lumea afacerilor cu întreaga gamă de competențe din lumea reală necesare pentru a fi un rezolvator de probleme eficiente din prima zi. Pentru a ajuta elevii noștri să-și dezvolte aceste abilități, conducem o serie de programe și electives relevante pentru industrie.

Programul nostru cuprinzător de mentorat în afaceri vă va ajuta să progresați în carieră și să vă măriți oportunitățile de angajare. În timpul programului, vă veți angaja într-o serie de activități, inclusiv seminarii cu vorbitori invitați, lucrul în grup și studii de caz, mentoring și coaching individual și pregătirea profesională.

Programul de mentorat acoperă domenii esențiale cum ar fi conducerea la locul de muncă, puterea și influența, judecata în luarea deciziilor, cariera și auto-gestionarea, lucrul în organizațiile australiene, care lucrează în Asia și lucrează într-o afacere de familie. Toți mentorii noștri de afaceri au cel puțin 15 ani de experiență, sunt lideri activi în domeniile lor respective și vor oferi îndrumări și sprijin valoroase.

Recunoașterea profesională și acreditarea

Elevii și absolvenții pot fi eligibili pentru calitatea de membru al Institutului Australian de Management (AIM). Calitatea de membru poate oferi o varietate de resurse pentru a vă ajuta în dezvoltarea carierei viitoare.

Admitere

 • O diplomă de licență australiană sau o diplomă echivalentă, sau o diplomă de nivel superior, într-o disciplină de afaceri (sau conexă) de la o instituție terțiară recunoscută cu o medie de punctaj minim (GPA) de 1,0 (din 4,0); sau
 • O diplomă de licență australiană sau o diplomă echivalentă sau de nivel superior, într-o disciplină de afaceri (sau conexă) de la o instituție terțiară recunoscută și un scor minim global de GMAT de 550; sau
 • O diplomă de licență australiană sau o diplomă echivalentă în orice disciplină cu o medie de punctaj minim (GPA) de 1,0 (din 4,0) și minim 3 ani cu experiență de management echivalent cu normă întreagă cu responsabilități de supraveghere *; sau
 • Certificatul de licență RMIT în Administrarea Afacerilor.

* Solicitanții vor fi obligați să prezinte un CV ( Curriculum Vitae ).

Taxe

Sumarul sumelor

Taxa anuală de școlarizare orientativă pentru locurile cu plată în 2019 este de 35.520 USD * pe an.

Taxa orientativă anuală de școlarizare pentru locurile cu plată integrală în 2018 este de 23.040 USD.

Acest program este oferit numai pe bază de plată cu plată. Dacă vi se oferă un loc, va trebui să plătiți costurile totale de școlarizare ale programului dvs. Cu toate acestea, studenții eligibili (cum ar fi cetățenii australieni sau deținătorii unei vize umanitare permanente australiene) pot solicita amânarea plății unora sau tuturor taxelor de școlarizare prin intermediul schemei de împrumut FEE-HELP a guvernului Commonwealth-ului.

* Taxele prezentate mai sus se aplică numai pentru anul 2018 și se bazează pe o sarcină anuală de studiu cu 96 de credite, cu excepția cazurilor în care se specifică altfel. O taxă proporțională se aplică pentru mai mult sau mai puțin decât sarcina de studiu cu normă întreagă. Taxele de școlarizare sunt ajustate anual, iar aceste taxe trebuie utilizate doar ca ghid.

burse de studiu

RMIT acordă mai mult de 2000 de burse în fiecare an pentru a recunoaște realizările academice și a asista studenții dintr-o varietate de medii.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the ... Citeste mai mult

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the needs of industry and the community. Citește mai puţin