Master of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

Programul de MBA al lui Ivey începe în luna martie și este conceput pentru lideri de înaltă performanță care sunt gata să-și accelereze succesul în carieră. Alăturați-vă astăzi unuia dintre programele MBA de top din Canada.

Ce trebuie să știți despre programul de MBA al lui Ivey

Programul nostru de MBA de 12 luni solicită studenților care doresc să-și atingă obiectivele de carieră în mai puțin timp, cu ajutorul echipei de conducere de top în Canada și a unei rețele extinse de absolvenți.

Programul de MBA de un an

Oferim un MBA cu normă întreagă, care începe în martie, livrat utilizând metoda studiului de caz al lui Ivey. Folosim o abordare dinamică orientată spre acțiune pentru a simula provocările și complexitatea afacerilor din lumea reală.

Formatul nostru de un an recunoaște că o parte din costul mare de a vă face MBA este timpul departe de forța de muncă. Cu doar un an din forța de muncă în loc de doi, am minimalizat costul oportunității oferind în același timp un pachet de curriculum intensiv de clasă mondială, care vă va ajuta să vă atingeți obiectivele carierei și să vă reintrați rapid în forța de muncă.

Full-Time Master of Business Administration

Programul nostru nu este doar un set de cursuri, ci o experiență de învățare orientată spre acțiune, concepută pentru a vă accelera succesul în lumea reală. Veți învăța tot ceea ce ați învățat dintr-o cursă și multe altele: veți fi factorul de decizie, solicitat să analizați datele, să dezvoltați alternative, să vă faceți și să vă apărați recomandările.

# 1 pentru gestionarea carierei

Lucrați cu echipa de management de carieră de top pentru a vă pregăti pentru posturi de MBA și pentru a vă dezvolta cariera. Ratele noastre puternice de plasare a forței de muncă sunt o dovadă a talentului și a resurselor echipei noastre de management al carierei.

Program de top în Canada

Clasat pe locul 1 în Canada timp de cinci ani de la Bloomberg Businessweek * atât pentru satisfacția studenților, cât și pentru recrutor, Ivey Business School are unul dintre cele mai bune programe de MBA din țară și suntem mândri de experiența studenților și de performanța absolvenților noștri pe piață.

* Bloomberg Businessweek 2018 Clasament MBA.

† The Economist Full-time MBA clasament 2015-2018

Top 20 Rețele Alumni la nivel global

Alăturați-vă unei rețele de 24.500 de absolvenți din 106 de țări și descoperiți de ce The Economist clasifică în mod consecvent rețeaua noastră de absolvenți de top 20 din lume. † Veți construi conexiuni care să stimuleze creșterea carierei, oportunitățile de mentorat și prieteniile pe tot parcursul vieții.

Studiu de caz

Curriculumul Ivey MBA este livrat utilizând metoda studiului de caz al lui Ivey. În timp ce alte școli pot angaja cazuri în metodologia lor de predare, Ivey este singurul caz bazat pe programe în Canada. Folosind peste 300 de cazuri pe an, folosim o abordare orientată spre acțiune și dinamică, care reflectă provocările și complexitatea afacerilor din lumea reală.

Facultatea Ivey utilizează cazurile și lucrează împreună pentru a vă extinde perspectiva asupra modului în care problemele afectează o întreagă organizație, folosind învățământul încrucișat și o abordare integrată a planificării curriculare.

Oportunități de învățare globală

Ivey recunoaște că lumea afacerilor de astăzi este una globală. Din acest motiv, includem probleme de afaceri internaționale și oportunități de învățare în curriculum-ul nostru. În plus față de o varietate de discuții de caz la nivel mondial, facultate de clasă mondială și un mediu de clasă diversificat, ca MBA Ivey, veți beneficia, de asemenea, de posibilitatea de a vă extinde învățarea în afara sălii de clasă.

Excursie de studiu internațională

Aceste excursii sunt concepute pentru a completa activitățile de clasă ale programului Ivey MBA cu expunere la sol la unele dintre cele mai dinamice și interesante regiuni economice din lume. Veți avea posibilitatea de a participa la o excursie de studiu internațională în China sau America de Sud pentru creditul opțional. În timpul petrecut într-una din aceste țări, veți vizita afacerile locale, veți avea legături cu lideri de afaceri (inclusiv absolvenții de succes ai Ivey), veți participa la activitățile echipei de "plungere culturală" și veți învăța cum funcționează întreprinderile cu succes în aceste climate economice.

Schimbul de oportunități în străinătate

Elevii au opțiunea de a participa la un schimb internațional care va avea loc în semestrul final (ianuarie-aprilie). Aceasta este o ocazie interesantă de a vă absorbi pe deplin într-o altă cultură și de a vă extinde rețeaua globală.

Școli de schimb

 • Universidad Adolfo Ibáñez, Santiago, Chile
 • Fundação Getulio Vargas, Escola de Administração de Empresas, São Paulo, Brazilia
 • ESADE Business School, Barcelona, Spania
 • Universitatea Erasmus, Scoala de Management din Rotterdam, Olanda
 • NHH Business School, Scoala Norvegiana de Economie, Bergen, Norvegia
 • Fudan School of Management, Universitatea Fudan, Shanghai, China
 • HKUST Business School, Hong Kong
 • NUS Business School, Universitatea Națională din Singapore, Singapore
 • Școala Indiană de Afaceri (ISB), Hyderabad, India
 • Graduate School of Business, Universitatea din Cape Town, Cape Town, Africa de Sud
 • Universitatea din Otago, Dunedin, Noua Zeelanda
 • SDA Bocconi, Milano, Italia
 • Universitatea din St. Gallen (HSG), Elveția
 • Universitatea din Warwick, Regatul Unit

Facultatea globală

Membrii facultății cu normă întreagă a lui Ivey au un domeniu cu adevărat global, jumătate dețin cetățenie internațională și reprezintă 21 de țări diferite. În fiecare zi, facultatea Ivey își aduce experiența și perspectivele globale în sala de clasă.

Membrii facultății noastre sunt experți în domeniile lor cu cercetări impresionante și medii academice. Experiența și cunoștințele lor în domeniul afacerilor reale sunt demonstrate nu numai în sala de clasă, ci și în cele aproximativ 150 de cazuri de afaceri pe care le scriu în fiecare an și în cercetarea practică pe care o fac cu organizațiile. Această expertiză este esențială pentru angajamentul nostru de a avea cea mai bună facultate pentru a ne instrui viitorii lideri.

Membrii facultății noastre vă vor cunoaște ca pe un individ și vă sunt foarte dedicați succesului. Ei iubesc învățătura și arată.

Cum de a alege un program MBA

Nu toate programele MBA sunt create egale, iar dvs. îi datorați pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză.

Cu atât de multe opțiuni de a alege, trebuie să țineți cont de lungimea programului, locația, stilul de învățare, dimensiunea clasei, ofertele elective și sprijinul pentru carieră, care se potrivesc cel mai bine nevoilor și obiectivelor dvs. Determinați care criteriu este cel mai important pentru dvs.

Creați o listă scurtă de programe

Cu lista dvs. de must-haves în mână, începe cercetarea dvs. în programe specifice. Obțineți informații mai detaliate de la site-urile școlare și câștigați perspectivele inspirate prin citirea blogurilor elevilor și a canalelor media sociale.

Reţea

Discutați cu oamenii: prieteni, familie, colegi, absolvenți, personal, recrutorii. Întrebați despre experiențele și lecțiile învățate. Vorbind cu oamenii vă va oferi o perspectivă de primă mână care nu poate fi găsită online sau într-o broșură.

Participați la evenimente și vă prezentați

Când ați stabilit lista scurtă a programelor pe care le simțiți cel mai bine nevoilor și obiectivelor dvs., ieșiți și participați la evenimente. Personalul și facultatea care lucrează pentru o școală reflectă tipul de cultură și personalitatea programului, astfel încât aceste interacțiuni vă vor oferi o înțelegere de primă mână dacă este sau nu o potrivire bună.

Asigurați-vă că aveți timp să vă prezentați și să vă împărtășiți puțin despre dvs. și obiectivele dvs. Acest lucru vă poate ajuta echipa de recrutare și de admitere să pună o imagine pe nume dacă și când aplicați. Amintiți-vă că primele impresii sunt puternice, deci doriți să fiți pozitivi și profesioniști.

Locuri de munca MBA

Echipa de management al carierei Ivey vă va pune la dispoziție instrumentele și resursele necesare pentru a naviga pe parcursul carierei dvs. în viitor. Deși depinde de dvs. să vă aterizați în post-MBA, curriculumul integrat și expertiza pe care o veți primi sunt de neegalat.

 • Rata de plasare: 90% dintre cei care caută, a primit o ofertă până la 1 septembrie, pe baza unei rate de raportare de 95%
 • Salariu inițial: Salariul mediu de 103.024 $ (include salariul de bază, bonusul de semnare și alte compensații garantate)
 • Cariera de tranziție: 97% din gradele Ivey au făcut cel puțin o tranziție de carieră (schimbare în industrie, funcție și / sau geografie)

Ce veți învăța

O carieră de succes necesită o bază solidă de cunoștințe de afaceri. De aceea un MBA Ivey învață efectiv fundamentele afacerii și apoi merge cu un pas mai departe decât cele mai multe programe de școli de afaceri pentru a dezvolta și perfecționa abilitățile de leadership. Într-un an intens, numai Ivey vă pregătește pentru provocările de conducere continuă necesare pentru a prospera în economia complexă de astăzi și de mâine, cu un curriculum conceput pentru a vă pregăti pentru succesul carierei.

Clasele Pre-Ivey

Programul de cunoștințe pregătitoare

Pentru a vă asigura că profitați din plin de orele din clasa MBA, vă oferim cursuri opționale înainte de începerea programului oficial al programului. Aceste cursuri pregătitoare reprezintă o modalitate excelentă de a vă reîmprospăta cunoștințele despre elementele de bază ale afacerii, de a vă familiariza cu rutina școlară și de a cunoaște unii dintre colegii de clasă.

Business Essentials (martie)

Anul tău incredibil începe în primăvară

Pentru a vă asigura că aveți o bază solidă în subiectele de bază, primele șase luni ale programului Ivey MBA constau din cursuri, inclusiv Strategie, Leadership, Finanțe, Contabilitate, Sisteme informatice, Operațiuni, Marketing, Analytics, Comunicare și Economie și modul în care se integrează .

Cursuri esențiale

 • Contabilitate și control pentru manageri
 • Luarea deciziilor cu Google Analytics
 • Strategii de dezvoltare și executare
 • Lideri și organizații
 • Gestionarea operațiunilor
 • Produse și servicii de marketing
 • Leveraging Tehnologia Informației
 • Macroeconomia pentru decizia de afaceri
 • Comunicarea eficientă
 • Gestionarea resurselor financiare

Electives, Experiențe Internaționale

Cursurile noastre elective sunt concepute pentru a vă susține obiectivele de carieră și pentru a vă satisface interesele profesionale și personale.

Experiențe internaționale

 • Participați la o excursie de studiu opțional în China sau America de Sud, ca parte a ciclului electiv. De asemenea, puteți urmări oportunități de voluntariat pentru a preda și a oferi consultanță în afaceri în China sau în Europa de Est.
 • Dacă doriți să beneficiați de un schimb internațional de studii, puteți profita de acest lucru în ultimul semestru. Aceasta este o mare oportunitate de a vă absorbi pe deplin într-o altă cultură și de a vă extinde rețeaua globală.

Proiecte în lumea reală

 • Puneți învățarea la încercare când participați la Proiectul Ivey Field. Puteți alege să dezvoltați o întreprindere nouă sau să colaborați cu o organizație existentă pentru a dezvolta soluții strategice.

Conducerea inter-întreprinderilor (martie)

Aduceți-le laolaltă

Acest modul capstone strânge împreună tot ceea ce ați învățat și îl conectează la provocările actuale de conducere din lumea reală. Veți examina câteva dintre marile întrebări, cum ar fi:

 • Cine conduce cel mai bine și cum o fac?
 • Cum se dezvoltă liderii marii?
 • Care sunt principalele forțe și tendințe care vor afecta afacerile în secolul XXI? "

Criterii de admitere

Cerințele de admitere MBA

Căutăm liderii de mâine; oameni cu talent și ambiție excepționale pentru a reuși în zone în care sunt pasionați.

Acești candidați reprezintă un grup divers de medii și experiențe - cultural, profesional și personal. Bazându-vă pe experiența dvs. de succes și succesul de conducere, aveți aspirații puternice în carieră și căutați o experiență dinamică și dificilă de MBA.

Calități critice într-un candidat

Conducere

 • De la succesul carierei și promovarea la munca voluntară și inițiativele comunității sau alte interese precum atletismul sau arta - căutăm candidați care au demonstrat o orientare puternică a conducerii în experiența anterioară și pot aduce acest lucru în clasa Ivey.

Înregistrări academice puternice

 • Programul MBA Ivey și metoda cazului vă solicită să fiți în stare de analiză și confortabilă pentru a rezolva problemele și a lua decizii cu ambiguități sau informații incomplete. Evaluarea noastră se bazează pe istoricul dvs. academic în combinație cu scorul dvs. GMAT sau GRE. Vedem aceste aspecte într-un cadru holistic care încearcă să înțeleagă toate aspectele caracterului, calificărilor și experiențelor unui candidat.

Experiență de lucru de calitate

 • Cel puțin doi ani, experiența de lucru cu normă întreagă vă asigură că voi și colegii dvs. de clasă veți avea experiențe care să contribuie la discuțiile de echipă și de clasă, împreună cu contextul și maturitatea de a aplica această învățare într-un cadru profesional.

Documentatie explicativa

 • Transcrieri neoficiale din toate instituțiile postliceale. Un exemplar de transcrieri oficiale / certificate va fi necesar dacă un candidat primește o ofertă de admitere. *
 • Scorul GMAT (desemnați Ivey cu codul CMB-MG-18) sau scorul GRE (desemnați Ivey cu codul 0292)
 • Cerința GMAT este renunțată pentru solicitanții care au trecut toate cele 3 nivele ale desemnării CFA.
 • Rezumat care demonstrează un minim de doi ani, experiență de lucru cu normă întreagă
 • Scorul TOEFL sau IELTS (dacă este necesar pentru solicitanții ESL)
 • Două până la trei formulare de referință completate
 • Aplicația online cuprinzând două întrebări esențiale scrise necesare și două întrebări video necesare
 • Taxa de cerere de 150 CAD

* Pentru Universitatea din Western Ontario Graduates (UWO), biroul lui Ivey Admissions va contacta direct UWO pentru a obține transcrieri, astfel încât să nu aveți obligația să le comandați.

Criterii de admitere pentru candidații internaționali

Pe lângă îndeplinirea criteriilor minime de admitere pentru toți candidații, solicitanții internaționali trebuie, de asemenea, să demonstreze un nivel ridicat de competență în limba engleză, care poate fi realizat fie prin educație postliceală într-o instituție vorbită în limba engleză, fie printr-o experiență de muncă semnificativă într-un mediu de limbă engleză. În mod alternativ, candidații trebuie să completeze cu succes un test de competență în limba engleză. Ivey acceptă:

 • TOEFL (scor minim pe internet de 100)
 • IELTS General sau Academic (scor minim de 7) *
 • MELAB (scor minim de 85)
 • PTE (scor minim de 70)
 • CAEL (scorul minim global de 60, fără o parte mai mică de 60)

* Testul general IELTS este recomandat de Imigrația canadiană.

Solicitanții internaționali care sunt admiși la Ivey vor trebui, de asemenea, să prezinte următoarele documente la sau înainte de sosirea lor:

 • Un exemplar al diplomei lor originale
 • O transcriere oficială certificată de la fiecare instituție străină cu traduceri în limba engleză

învățământ

Este important să luați în considerare toate costurile asociate investiției MBA atunci când selectați școala de afaceri. Pe lângă taxe, este important să țineți cont de costul vieții în orașul pe care îl alegeți, precum și de alte cheltuieli academice pe care le puteți suporta pe tot parcursul anului. Mai jos este o estimare a costurilor pentru programul Ivey MBA.

învățământ

Toate sumele sunt în dolari canadieni.

 • Studenți interni: 83.250 dolari
 • Studenți internaționali **: 111.750 dolari
 • Cheltuieli auxiliare și suplimentare occidentale *** (aproximativ): 1.545 dolari
 • Studenți internaționali - UHIP *** (Asigurări de sănătate): 772,50 USD
 • Casebooks and Supplies *** (aproximativ): 2.678 dolari

* Sub rezerva aprobării Senatului Universității.

** Unii studenți internaționali de la Universitatea din Western Ontario sunt eligibili să plătească taxe de școlarizare pentru cetățenii canadieni. Pentru informații suplimentare, consultați site-ul Registrului de Vest.

***Pot fi modificate.

Alte cheltuieli academice

 • Programul de cunoștințe pregătitoare * (opțional)
 • Primerul economic (8 clase): 678 dolari
 • Finanțe, contabilitate și foi de calcul Primer (16 clase): 1.130 dolari
 • Analiza cantitativă (10 clase): 904 dolari
 • Excursie de studiu internațional (opțional opțional): 3.000 - 4.000 $

* Toate costurile pot fi modificate. Costul Programului de cunoștințe pregătitoare (PKP) este subvenționat pentru a asigura participarea cât mai multor studenți care intră pe piață. Prețul este pe bază de primer și include HST.

Condiții de viață: Estimări lunare *

 • Închirieri: (până la 1.200 USD): 1000 $
 • Asigurarea de răspundere pentru apartamente (intervalul aproximativ de 15 - 20 USD pe lună): 20 USD
 • Utilități (de exemplu, Personal Hydro este de aproximativ 50 $, iar internetul de acasă este între 50 și 65 $ în funcție de lățimea de bandă): 100 $
 • Alimente: 500 de dolari
 • Telefon mobil (interval: 40 - 80 USD): 80 USD
 • Autobuz (trecerea de luni până vineri este de 70 USD și lunar nelimitat este de 81 USD): 81 USD
 • Diverse (adică: consumul de alimente, îmbrăcăminte, filme, spălătorii): 425 dolari
 • Spălătorie: 50 de dolari

* Estimări lunare bazate pe un singur elev care împărtășește o casă sau un apartament

* Dacă veți depune o declarație canadiană privind impozitul pe profit, puteți solicita o taxă de MBA. O chitanță T2202A este furnizată prin intermediul serviciului online din Centrul de Studenți, care vă permite să vizualizați certificatele dvs. T2202A - Taxe de școlarizare și Educație din anul 2000 și ulterior.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Welcome to the Ivey Business School at Western University, Canada’s leading provider of real-world, case-based business education. Drawing on extensive research and business experience, Ivey faculty p ... Citeste mai mult

Welcome to the Ivey Business School at Western University, Canada’s leading provider of real-world, case-based business education. Drawing on extensive research and business experience, Ivey faculty provide the best classroom experience, equipping students, through Case-Method Learning, with the skills and capabilities they need to tackle today's leadership challenges. Beyond the classroom, Ivey students gain a global perspective on business issues, through international study trips, exchanges, and practicums. Citește mai puţin
Londra , Londra , Toronto , Hong Kong + 3 Mai mult Mai Puțin