Master of Business Administration

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Despre

Programul de 36 de credite de Business Administration MBA necesită cursuri concentrându-se pe aspectele direcționale de finanțe, contabilitate, marketing și management. Studiile de caz sunt concepute pentru a pregăti elevii pentru funcții de conducere în întreprinderile mici, precum și mari companii multinaționale.

Absolvenții de MBA sunt dezirați pe piața de astăzi. Urmând o diplomă de MBA on-line se vor deschide ușile de oportunitate și va oferi pârghiile necesare pentru avansarea corporativă a celor care le posedă. Pe măsură ce piața actuală evoluează și devine mai complexă, mulți angajatori aleg să-și echilibreze nevoia de a-și păstra angajații buni cu necesitatea de a plasa candidații cu cunoștințe și abilități avansate în funcții de conducere.

Elevii care doresc să majore în Afaceri Internaționale, Managementul Tehnologiei Informației sau în Managementul Ospitalității Internaționale și Turismului trebuie să completeze cursuri suplimentare necesare în lor majore. Elevii care obțin MBA online cu Schiller International University își vor extinde cunoștințele de afaceri și abilitățile de leadership prin cursuri concentrându-se asupra aspectelor manageriale ale finanțelor și contabilității, marketingului și managementului.

Acest 36-credit MBA program se concentrează pe aspectele manageriale de finanțe și contabilitate, de marketing, și de management.

Admitere

Finalizarea unei diplome de licență sau echivalent în administrarea afacerilor sau finalizarea unei diplome de licență sau a unui echivalent într-un domeniu conex, cum ar fi economie, inclusiv Microeconomie, Statistică, Dreptul afacerilor, Marketing, Management și Contabilitate. ** Notă: Elevii care nu au absolvit cursurile necesare cerințele vor lua cursuri de pregătire MBA. Consultați cerințele din catalog pentru informații mai detaliate despre acest lucru.110276_110184__G3A1767.JPG

Cerințe de absolvire

Un minim de credite de 36 de semestre la nivel de absolvent compus din cursuri enumerate după cum urmează, cu un GPA de 3,0 sau mai mare. Elevii trebuie, de asemenea, să finalizeze cu succes o teză de master cuprinzătoare.

Absolvenții programului de MBA în Administrarea Afacerilor vor putea demonstra:

  1. Baze de cunoștințe extinsă.
  2. Abilitatea de a promova diversitatea și perspectivele multiculturale în afaceri.
  3. Abilitatea de a conduce vehicule și de a promova schimbarea și inovarea.
  4. Un simț al standardelor etice, legii și liniilor de serviciu.
  5. Gândirea critică și aptitudinile analitice și de luare a deciziilor bine dezvoltate.
  6. Calificări abilitate de conducere rafinată.
  7. Utilizarea avansată a tehnologiei informației.
  8. Dezvoltarea abilităților de comunicare foarte eficiente.

Oferite la următoarele campusuri:
Tampa Bay, Madrid, Heidelberg, Paris și online
110268_110187__MG_1255.jpg

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Since its founding four decades ago, Schiller International University has prepared men and women for leadership, government and service roles in countless countries. Schiller’s global heritage, inter ... Citeste mai mult

Since its founding four decades ago, Schiller International University has prepared men and women for leadership, government and service roles in countless countries. Schiller’s global heritage, international programs, cosmopolitan locations and experienced faculty continue to attract students from around the world. Citește mai puţin
Paris , Heidelberg , Madrid , Largo , Tampa + 4 Mai mult Mai Puțin