Master of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

Brunel Business School , situată în Uxbridge, Londra are peste 50 de ani de excelență academică și are o dublă acreditare de la AACSB și AMBA.

Brunel MBA are un program intensiv de un an full-time sau un part-time de doi ani cu opțiuni de participare flexibile. Puteți alege, de asemenea, din trei specializări: management general, management medical și aviație.

Indiferent dacă doriți să vă avansați în carieră existentă, să vă mutați într-un domeniu nou sau să începeți propria afacere, Brunel MBA vă poate oferi instrumentele de care aveți nevoie. Fiecare aspect al cursului este practic, îndeplinitor, integrat și, datorită facilităților noastre de predare și cercetare de nivel mondial, întotdeauna relevant pentru mediul de afaceri în continuă schimbare.

Ca student la MBA Brunel, vi se vor oferi cele mai bune oportunități pentru a vă maximiza cariera de afaceri; prin module de management de ultimă oră, Masterclass Leadership și un program personalizat de dezvoltare a carierei. Veți beneficia, de asemenea, de un calendar bogat de evenimente interne și externe, cu boxe corporative de înaltă calitate, precum și de un tur de afaceri opțional în străinătate la Milano.

127256_photo-1461280360983-bd93eaa5051b.jpeg

Fotografie de Alexis Brown pe Unsplash

Prezentare generală a Brunel MBA

Brunel MBA este unul dintre grupurile distincte de programe de MBA din întreaga lume care a obținut acreditarea de către Asociația MBA-urilor (AMBA), în timp ce Brunel Business School este acreditată de prestigioasa Asociație pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Este conceput pentru cei care încearcă să-și dezvolte capacitățile manageriale și de conducere și să-i concentreze către dezvoltarea unei abordări generale mai largi de management în orice context organizațional.

MBA este un program full-time de 1 an și 2 ani part-time în Management General care începe de două ori pe an în ianuarie și septembrie și oferă două specializări suplimentare: Managementul Aviației și Managementul Sănătății.

Specializarea General Management MBA te poate ajuta să devii un manager mai performant. De la finanțare la strategie internațională, valorificare a tehnologiilor și marketing, acest curs vă va ajuta în procesul de luare a deciziilor și de rezolvare a problemelor de afaceri. Vă sprijinim în identificarea punctelor tale forte și a punctelor slabe și în colaborarea cu acestea pentru a vă ajuta să progresați.

MBA Management Aviation este conceput pentru profesioniști care lucrează pentru companii aeriene, autorități aeroportuare și servicii de furnizare și asistență în sectorul aviației, precum inginerie, logistică, catering, marfă, energie, siguranță, securitate, IT, călătorii și turism. Este susținut de proximitatea noastră cu cel mai aglomerat nod de pasageri din Heathrow, reputația crescândă a lui Brunel în cercetarea aerospațială și de mediu și legăturile noastre strânse cu industria aviației.

Managementul asistenței medicale MBA se concentrează pe aplicarea cunoștințelor în industria asistenței medicale și le permite studenților să dezvolte abilități manageriale pentru a face față situațiilor de afaceri reale din sector. Cursul MBA (Healthcare Management) este conceput pentru profesioniștii autorităților strategice de sănătate, trusturile de asistență primară și administrarea spitalului, precum și celor care lucrează în cadrul asistenței medicale private, furnizori externi și consultanțe.

MBA Brunel își propune să producă gânditori bine informați, critici și creativi, care sunt orientați către aplicarea învățării la locul de muncă. În plus față de predarea la clasă, programul oferă ateliere de dezvoltare a competențelor personale, turneu de studiu opțional de peste mări (la Milano, Italia) și vizită regulată în industrie și cursuri de invitați.

Link: href = "https://www.brunel.ac.uk/business-school/brunel-mba-in-london

Full-Time MBA

Full-time Brunel MBA este un curs intensiv de un an care vă oferă o calificare care semnifică dedicarea dezvoltării continue în profesia dumneavoastră.

Acest curs este ideal dacă doriți să vă completați MBA-ul într-un timp scurt, ceea ce poate fi util dacă sunteți candidat internațional. Studenții MBA din Brunel reprezintă o diversitate uriașă în diversele industrii, profesii, culturi și țări din care provin și acesta este unul dintre punctele forte ale programului nostru. Oamenii pe care îi întâlniți pe MBA alcătuiesc o rețea valoroasă de contacte de afaceri și prieteni pe viață.

Declarația internațională de referință a calității pentru MBA spune că reprezintă o „diplomă de dezvoltare practică”. Prin urmare, MBA Brunel este un MBA post-experiență, ceea ce înseamnă că toți participanții trebuie să aibă o experiență de muncă semnificativă, inclusiv cel puțin trei ani de experiență la nivel managerial sau profesional înainte de a intra în curs.

Link: href = "https://www.brunel.ac.uk/business-school/brunel-mba-in-london/full-time-mba

Prezentare generală Brunel MBA Part-Time

Part time MBA Brunel este un curs de doi ani cu două aporturi pe an, unul în septembrie și unul în ianuarie. Acest program este ideal dacă lucrați cu normă întreagă, part-time, aveți angajamente familiale sau doriți pur și simplu să studiați într-un ritm mai lent.

Studenții MBA din Brunel reprezintă o diversitate uriașă în diversele industrii, profesii, culturi și țări din care provin și acesta este unul dintre punctele forte ale programului nostru. Oamenii pe care îi întâlniți pe MBA vă alcătuiesc o rețea valoroasă și posibili prieteni pe viață.

Declarația internațională de referință a calității pentru MBA spune că reprezintă o „diplomă de dezvoltare practică”. Prin urmare, MBA Brunel este un MBA post-experiență, ceea ce înseamnă că toți participanții trebuie să aibă o experiență de muncă semnificativă, inclusiv cel puțin trei ani de experiență la nivel managerial sau profesional înainte de a intra în curs.

Link: href = "https://www.brunel.ac.uk/business-school/brunel-mba-in-london/part-time-mba

De ce să studiezi cu Brunel?

  • Alăturați-vă seriei Leadership Masterclass pentru a vă dezvolta abilitățile de leadership și performanța de management
  • Beneficiați de legăturile noastre cu industria, cu acces la multe inițiative din programul nostru de viață de afaceri
  • Ședințe de dezvoltare a carierei personalizate
  • Opțional turneu de afaceri în străinătate la Milano
  • Bursele sunt disponibile - puteți primi o bursă de renunțare la taxe de la 6.500- 11.000 £
  • Taxele sunt de 22.880 de lire sterline pe program - cu normă întreagă sau cu jumătate de normă (studenții cu normă parțială plătesc 11.440 de lire sterline pe an).
  • Acces la un centru dedicat MBA - veți fi învățat în clădirea emblematică Gateway Building din campusul Universității Brunel din Londra din Uxbridge, Londra.
  • Suntem o comunitate cu un singur campus în cadrul autostrăzii M25, la doar 15 minute cu mașina de Heathrow și la 20 de minute de mers până la stația de metrou Uxbridge cu trenuri spre centrul Londrei.

Studiu de mărturie

"MBA la Brunel Business School oferă o mulțime de cunoștințe și experiențe de neprețuit. Combinația dintre strategia aplicată și dezvoltarea abilităților de management îi pregătește pe absolvenții săi cu competențe profesionale puternice. Rețeaua internațională diversă și personalul cu experiență sunt cu adevărat de neprețuit." Chatchawin Lertvanarin, MBA

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

When Brunel was awarded its Royal Charter in 1966 we were given a distinct purpose and an incredible opportunity. The campus was to be the home of technological education, championing innovation and a ... Citeste mai mult

When Brunel was awarded its Royal Charter in 1966 we were given a distinct purpose and an incredible opportunity. The campus was to be the home of technological education, championing innovation and advancement, and giving the UK the knowledge base it needed to compete on the international stage. Citește mai puţin

Acreditări