Master of Business Administration

School of Business London

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Master of Business Administration

School of Business London

Master of Business Administration


Master of Business Administration este o calificare de prestigiu postuniversitar, care este foarte apreciat de către angajatori de conducere. Acest program calificat de la școlile de afaceri din Marea Britanie este bine recunoscut și respectat la nivel global, deoarece domină în gândirea și cercetarea critică. De asemenea, MBA vă poate ajuta să vă specializați într-o nouă industrie în care doriți să vă mutați, sau în sectorul dvs. actual./>

Master în Administrarea Afacerilor se concentrează pe obiectivele generale de învățare care intenționează să sporească învățarea elevilor în următoarele domenii: comunicare, raționament etic, abilități analitice, tehnologia informației, perspective globale, gândire critică și înțelegerea sistemelor juridice. Cursul de MBA vă echipează cu abilități de afaceri holistice pentru a vă dezvolta în orice mediu de afaceri, în plus, creați un echilibru în cunoștințe și teorie care vă va permite să gândiți diferit cu abilitățile și tehnicile practice necesare pentru a obține un impact mai mare în cadrul organizației dvs. Prin dobândirea acestor abilități online și într-o perioadă scurtă de timp, puteți continua să lucrați în timpul studiului. În cele din urmă la obținerea unui MBA; veți învăța cum să realizați un management operațional, să dezvoltați o strategie de marketing, să planificați strategia, să conduceți o echipă, să citiți și să evaluați rapoartele financiare.

Programul de MBA este livrat de către School of Business London prin învățare flexibila și acordată de Charisma University .

Absolvent cu o calificare dublă acreditată QUALIFI

Studenților li se va acorda, de asemenea, diploma QUALIFI de nivel 7 în management strategic și leadership. QUALIFI este o organizație recunoscută de Ofqual, care a adunat o reputație pentru menținerea aptitudinilor semnificative într-o gamă largă de roluri și industrii. Vi se va permite să urmeze o rută pentru a obține o poziție managerială, la realizarea acestei calificări duale. Obținerea acestei calificări duble oferă diferite avantaje dezvoltării tale profesionale.

Despre Universitatea Charisma

School of Business London este centrul exclusiv de studiu acreditat al Universității Charisma din Regatul Unit. Oferim o gamă largă de programe de diplomă acordate de Universitatea Charisma. Universitatea Charisma se află în Turks și Caicos, un teritoriu britanic de peste mări, la sud-est de Bahamas.

Universitatea Charisma este acreditată de către Consiliul britanic pentru acreditare (BAC) pentru învățământul superior independent și independent ca instituție independentă de învățământ superior.

Universitatea Charisma este recunoscută de Ministerul Invățământului din Insulele Turks și Caicos ca instituție de acordare a diplomelor pentru licență, licență, masterat și doctorat împreună cu programele de certificare.

Universitatea Charisma este un candidat la acreditarea Consiliului de Acreditare pentru Școli și Programe de Afaceri (ACBSP). ACBSP acreditează programe de afaceri, contabilitate și de afaceri la niveluri asociate, de bacalaureat, de masterat și doctorat la nivel mondial. ACBSP este recunoscut de Consiliul pentru Acreditarea în Învățământul Superior (CHEA)

Cerințe de intrare

 • Studentul de gradul de masterat trebuie să fi obținut o diplomă de licență cu un GPA minim de 2,0 de la colegii sau universități acreditate.
 • Buna cunoastere a limbii engleze.

Structura modulului


Termenul 1/>

Titlul unității


Termenul 2/>

Titlul unității


Termenul 3/>

Titlul unității


De ce să alegeți MBA la SBL?/>

 • Un tutore dedicat pentru fiecare elev pentru a oferi un ajutor aprofundat pe parcursul cursului, cu ajutorul platformei noastre de învățare.
 • Furnizați o evaluare formativă de către tutori pentru a îmbunătăți realizările cursanților. În mod obișnuit, acesta include feedback formativ.
 • Materiale de curs care includ note de curs organizate și bine structurate, aplicații practice cu exemple din lumea reală și analize contextuale și studiul de caz care te testează pentru a aplica cunoștințele aprofundate ale individului.
 • Materialele de evaluare sunt deschise prin intermediul platformei noastre de învățare bazate pe web.
 • O bibliotecă electronică incluzivă care conține materiale de studiu prescrise și cărți de referință pentru citirea online.
 • Supravegherea tuturor modulelor.
 • Accesibilitatea multipla este principala atracție a platformei noastre de învățare. SBL facilitează, de asemenea, trimiterea notelor de curs la dispozitivele electronice, cum ar fi laptopurile, telefoanele mobile, care le permite studenților să studieze când și unde este necesar.

Evaluare

 • Încărcări bazate pe scenarii bazate pe timp
 • Nici o examinare

Metode de livrare

Programul de MBA este livrat de către School of Business London prin învățare flexibilă și acordată de Charisma University. SBL oferă cunoștințe aprofundate despre practicile de administrare a afacerii și vă oferă, cu siguranță, aptitudini vitale și asigurarea de sine pentru a obține succes în industria aleasă.

School of Business London dedică susținerii cursanților, permițând accesul la instructorul lor alocat. Veți deveni automat membru al Universității Charisma când vă înscrieți un program de MBA împreună cu noi. Veți primi un acces cuprinzător la toate resursele de la biblioteca online SBL pentru a vă facilita studiile. În plus, SBL vă oferă facilitatea de învățare mixtă, unde veți avea la dispoziție un suport tutore, mentor și educație online, echipa de service pentru clienți.

Progresul carierei

Un absolvent de MBA poate urmări o carieră fructuoasă în multe industrii. MBA poate deschide oportunități de carieră într-o gamă largă de sectoare, cum ar fi serviciile bancare și financiare, banca de investiții, consultanța în management, asigurări, ospitalitate, mass-media, tehnologia informației (IT) și marketing. MBA este adesea o Pathway de promovare sau o schimbare de carieră, pe măsură ce veți dobândi o reputație profesională și veți dezvolta abilități esențiale în sectorul pe care alegeți să-l urmăriți.

Taxe și finanțare

Pentru a afla mai multe despre taxa de curs, vă rugăm să luați legătura cu noi la admission@sbusinesslondon.com

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare March 20, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Online şi campus combinate
Start Date
Data începerii
Aug. 2019
Duration
Durata
3 semestre
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Aug. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 2019
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala