Master of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

MBA Roehampton se concentrează pe leadershipul responsabil pentru susținerea avantajului competitiv și gestionarea proiectelor într-un context global. Este conceput pentru a vă oferi o înțelegere cuprinzătoare a principalelor domenii funcționale ale managementului afacerilor, cum ar fi strategia, marketingul, finanțele și schimbările organizaționale. MBA Roehampton pune accentul pe analiza celor mai bune practici și strategii ale organizațiilor globale și oferă oportunitatea de a urmări un proiect de consultanță cu o corporație multinațională sau cu o IMM lideră la Londra.

Acest program a fost conceput cu contribuții de la antreprenori de succes din Londra și vă va oferi o înțelegere a nevoilor afacerilor globale. Acest MBA vă va pregăti, de asemenea, pentru provocările conducerii superioare într-un mediu de afaceri internațional.

Vi se va oferi posibilitatea de a vă alătura unei excursii internaționale de management într-o țară europeană, inclusă în taxele programului, unde veți vizita companii și veți avea posibilitatea de a reflecta asupra problemelor curente de management și soluții strategice. Călătoria de teren internațională de management vă va oferi o oportunitate de neprețuit de a exersa munca în echipă și de a contextualiza și aplica cunoștințele dvs. de gestionare a afacerilor internaționale într-o serie de companii și contexte culturale internaționale.

Conţinut

Roehampton MBA este un program de management intensiv care vă va îmbunătăți cariera în afaceri internaționale și în domeniile de specialitate conexe și vă va asigura „pregătirea în carieră globală”. Programul va fi direct relevant pentru pregătirea profesională și expertiza dvs., deoarece învățarea este legată de și informată de propria experiență de muncă. Programul este livrat de academicieni și practicieni care sunt experți de vârf în domeniul lor și se caracterizează printr-o predare de calitate, care este informată de cercetare.

MBA se caracterizează prin:

 1. O perspectivă globală, valorificând experiența de muncă anterioară, reflectată în conținutul programului și strategia de evaluare.
 2. Oportunitatea de a aplica teoria în situații reale de afaceri și studii de caz internaționale selectate și de a întocmi un raport de consultanță.
 3. Învățarea și predarea s-au concentrat pe pregătirea în carieră și abordarea provocărilor contemporane în afacerile globale din secolul XXI.
 4. O abordare combinată de predare și învățare care este bazată pe tehnologie prin utilizarea Moodle.

La finalizarea cu succes a MBA-ului dvs. veți avea cunoștințe, abilități și încredere pentru a conduce și gestiona operațiunile de afaceri la nivel mondial; să absoarbă informații complexe; să ia decizii strategice dificile și să le comunice eficient și să conducă și să gestioneze echipe de proiect intercultural.

Ca absolvent, vei primi o diplomă dublă de nivel 7, Diploma de Management Strategic și Conducere de către Chartered Management Institute (CMI).

module

Programul de pre-inducție

Studenții care nu au studiat anterior activitatea vor primi sprijin suplimentar sub forma unui program pregătitor on-line de pre-inducție de studiu pe care vor fi încurajați să-l completeze înainte de începerea programului.

Programul de conducere globală

Roehampton Business School oferă tuturor studenților săi PG un program inovator și ambițios de Leadership Global alături de premiile PG. Programul rulează în paralel cu modulele predate și este complementar pentru acestea

Module de bază (termen de toamnă)

 • Metode de cercetare în afaceri
 • Marketing strategic
 • Strategie de afaceri durabilă
 • Management de proiect

Module de bază (termen de primăvară)

 • Managementul performanței financiare
 • Leadership și Managementul Schimbărilor

Module opționale (20 de credite)

 • Evaluarea strategică a investițiilor
 • Gestionarea mărcii globale
 • Parteneriat în afaceri HR

Disertație și Module de proiect

Studenții trebuie să aleagă una dintre următoarele:

 • Disertație
 • Proiect de consultanta *

* Proiectul de consultanță necesită un acord de stagiu sau parteneriat cu o organizație adecvată. În mod normal, stagiile sunt neplătite. Va trebui să vă asigurați partenerul extern, dar veți fi susținut pe tot parcursul acestui proces de echipa de carieră a universității și de Școala de afaceri. Stagiul va fi, de obicei, pe o perioadă de 12 săptămâni pe site la compania aleasă.

Module obligatorii și obligatorii

Modulele obligatorii și / sau obligatorii se pot schimba atunci când examinăm și actualizăm programele. Mai sus este o listă de module oferite în acest an academic.

Module opționale

Modulele opționale, atunci când sunt oferite ca parte a unui program, pot varia de la an la an și sunt supuse viabilității.

Programul de conducere globală

 • De ce un program de leadership global?
 • Vrei să experimentezi viața ca consultant în management?
 • Vrei să adaugi experiență valoroasă CV-ului tău?
 • Doriți să faceți rețea cu lideri organizaționali și afaceri globale?

Programul de leadership global este conceput pentru a vă îmbunătăți pregătirea în carieră. Este axat pe dezvoltarea profesională personală printr-o combinație de evenimente, ateliere de lucru, oportunități de rețea și expunere în industrie care se adresează pregătirii dvs. în carieră și capacitățile dvs. de a acționa ca un lider eficient, manager, consultant sau antreprenor.

În cadrul programului dvs. de Leadership Global, veți primi îndrumări din partea personalului profesionist de la Serviciul de cariere cu privire la modul în care vă puteți îmbunătăți calea carierei. Veți putea naviga printr-o gamă largă de informații, literatură de la organisme profesionale și materiale de auto-ajutor pe CV-uri și aplicații de muncă. Ca parte a atelierelor de lucru, veți putea participa la interviuri confidențiale pentru a discuta planurile de carieră, aplicațiile și interviurile viitoare de muncă. Pe lângă aceasta, vi se va oferi posibilitatea de a vă exersa abilitățile de prezentare și de ridicare la evenimente în rețea.

Programul de pre-inducție

Dacă primul tău grad nu se ocupă de afaceri și management, vi se va oferi posibilitatea de a completa o pre-inducție on-line, care este în întregime voluntară și care nu poartă credit. Nu este evaluat și nu este o condiție prealabilă pentru înscriere. Totuși, vă va oferi un nivel de înțelegere a strategiei, managementului, marketingului și afacerilor internaționale. Acest program este livrat ca un studiu autodirecționat și disponibil odată ce înscrierea dvs. a fost finalizată.

Programul va consta din lecturi ghidate pe care le puteți completa în ritmul propriu acasă. Sunteți încurajat să ajungeți bine pregătiți și să citiți cel puțin unele dintre lecturi și sarcini de reflecție furnizate până în săptămâna a 3-a a primului dvs. semestru.

Website-ul înainte de inducție vă va ghida, după ce sunteți înscris, prin lecturile și sarcinile relevante mai detaliat. Vă va avansa capacitatea de a analiza date și informații folosind tehnici de bază analitice și manageriale și seturi de instrumente.

Lista subiectelor:

 • Introducere în Management, Marketing și Strategie
 • Introducere în finanțe și contabilitate pentru manageri
 • Introducere în comportamentul consumatorilor
 • Introducere în gestionarea oamenilor și diversitatea în organizații

Cerințe de intrare

Cursul este conceput pentru a rezona cu oameni dintr-o varietate de medii, astfel încât nu este necesar să aveți o zonă specifică de experiență academică, cu toate acestea, sunt necesari doi ani de experiență de muncă relevantă. După ce depuneți cererea, asigurați-vă că încărcați scrisori de referință semnate care atestă doi ani de experiență în muncă.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the wor ... Citeste mai mult

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the world and change it for the better. Citește mai puţin