Ia cariera ta la nivelul următor

Certificat, Diplomă de studii postuniversitare sau Master în Administrarea Afacerilor - alegeți calificarea cu cerințele de intrare, angajarea în timp și beneficiile pentru carieră care vă sunt potrivite.

Veți învăța instrumente și modele care îmbunătățesc gândirea strategică, luarea deciziilor și conducerea, printr-o familie de programe profesionale care vă permit să alegeți calificarea care se potrivește.

Învață din partea liderilor academici și profesioniști și construiesc rețele puternice cu colegii tăi. Veți dezvolta abilități practice pe care le puteți pune imediat în practică în viața profesională. Veți avea ocazia să vă concentrați asupra domeniilor de interes pentru a maximiza beneficiile pentru cariera dvs.

Recunoaștere internațională

Programul de MBA Victoria este acreditat la Asociația Britanică a Asociațiilor de MBA (AMBA), un standard internațional recunoscut pentru toate programele MBA.

Victoria Business School este printre un grup mic de școli de afaceri din întreaga lume care dețin "triple coroana" de acreditare de educație internațională de afaceri. Puteți avea încredere că calificarea dvs. se va opune celor mai bune din întreaga lume.

Comunitate

Veți începe studiul cu o orientare detaliată a programului.

De asemenea, veți avea ocazia să participați la evenimente, ateliere, funcții sociale și seminarii. Asociația studenților postuniversitari vă poate oferi informații și vă oferă o voce în campus.

Revenind la studiu

Mulți studenți primesc studii postuniversitare după mai mulți ani sau nu au studiat la nivel terțiar înainte. Dacă a trecut ceva vreme de când ați studiat, ofițerii noștri de legătură vă pot ajuta să intrați în viața universitară.

Cariere

Pregateste-te pe roluri cum ar fi director executiv, director executiv, director financiar, director de marketing, director de informatii si director general.

Multe MBA-uri din Victoria sunt acum directori de afaceri din C suite și din sectorul public, atât în ​​Noua Zeelandă, cât și în străinătate.

Ridicarea performanței și oportunitățile de promovare a ofertei de calificare a MBA vă pot mări semnificativ puterea de câștig.

burse de studiu

Puteți căuta burse pe baza nivelului de studiu, a domeniului și a fundalului.

Suport pentru angajatori

Stimularea capacității pe care o obțineți de la efectuarea unui program MBA înseamnă că angajatorul dvs. poate fi dispus să vă plătească unele sau toate costurile.

Schimburile de peste mări

Luați-vă MBA la nivel global prin completarea unor studii de peste hotare la una din instituțiile partenere.

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare September 17, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
16 - 30 luni
Part time
La zi
Price
20,642 NZD
pe an
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Start Date
Mart 2, 2020
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Mart 2, 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date