Master of Business Administration

Generalități

5 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Doriți să vă extindeți sau să vă aprofundați cunoștințele după obținerea diplomei de licență? Alege Master of Business Administration (MBA).

Tio oferă studenților nenumărate oportunități de a se înscrie la un program de masterat. Poate fi legat de programul Tio sau poate viza un domeniu complet diferit. Vă puteți înscrie la un program de masterat cu o diplomă de licență de la Tio sau o diplomă echivalentă.

Master în administrarea afacerilor în 2 minute

De ce să alegi un program de masterat?

Un program de master oferă fundamentarea academică a cunoștințelor și abilităților dvs. Abordezi problemele din diferite unghiuri. Acest lucru vă învață să rezolvați probleme complexe și să gândiți în moduri inovatoare. Dezvolți informații cuprinzătoare și aprofundate și îți îmbunătățești abilitățile de gândire critică. Acest lucru duce la mai multe oportunități de muncă și la un nivel de plecare și salariu de plecare mai ridicat. Pentru studenții ambițioși, un program de masterat este o investiție în cariera lor.

Master în numai 1 an

Programul Master of Business Administration (MBA) (cod ISAT 70024) este un program de masterat de douăsprezece luni la care vă puteți înscrie după obținerea diplomei de licență. În timpul programului de master, vă specializați în domeniul managementului internațional, al ospitalității sau al managementului comercial. Cu acest MBA, Tio vă oferă posibilitatea de a vă înscrie la un program de masterat într-un mediu la scară mică. Vă puteți bucura de numeroasele avantaje ale educației personale și de calitate superioară a Tio.

Acest Master of Business Administration (cod ISAT 70024) a fost acreditat de NVAO și educă studenții într-un an pentru titlul recunoscut la nivel internațional de Master of Business Administration (MBA) 4). Acest Master of Business Administration (MBA) este pus la dispoziție în colaborare cu partenerul nostru de afaceri NTI.

De ce să alegeți Master of Business Administration?

De ce să alegeți Universitatea Tio și Masterul în administrarea afacerilor? Pentru că lumea afacerilor este disperată pentru manageri cu o înaltă educație ca tine, cu abilitățile potrivite. Cu acest master, puteți ocupa, de asemenea, funcții pe care nu le puteți obține doar cu o diplomă de licență. Sunteți angajabil pe scară largă și lumii afacerilor îi place să lucreze cu profesioniști care au experiență practică, dar care au și abilități analitice bine dezvoltate.

Mai jos, puteți citi mai multe despre motivele pentru care studenții aleg acest masterat la Universitatea Tio.

Ambiţie

Ești un student ambițios care caută o carieră în vârf? Programul MBA al Tio oferă o confirmare academică a cunoștințelor și abilităților dvs. și vă permite să dezvoltați un cadru cuprinzător de administrare a afacerilor. Programul vă pregătește pentru un loc de muncă în managementul superior.

Aprofundarea și extinderea cunoștințelor

Alegeți un program de masterat care vă permite să vă aprofundați cunoștințele sau preferați să vă extindeți cunoștințele cu un program într-un alt domeniu? Cu acest MBA depinde de tine.

Cooperarea cu sectorul

Tio colaborează îndeaproape cu asociațiile comerciale și organizațiile de rețea pentru a se asigura că curriculum-ul se leagă de cele mai noi tendințe și evoluții din sector.

Grad de înaltă calitate

Tio protejează cu atenție calitatea și calificările finale ale educației sale. Acest lucru garantează valoarea diplomei dvs. Odată ce ați obținut diploma, puteți utiliza titlul recunoscut la nivel internațional MBA (Master of Business Administration).

Salariu de plecare ridicat

Studiile arată că salariile inițiale ale persoanelor cu masterat sunt mai mari decât cele ale persoanelor cu diplomă de licență. Salariul brut inițial lunar pentru absolvenții recenți ai unui program de masterat în economie sau administrare de afaceri, de exemplu, programul MBA, este de aproximativ 3.108 € (Master Guide 2019).

Nu este nevoie de experiență de lucru

Nu vi se cere să aveți experiență profesională pentru a fi admis în acest program MBA.

Utilizabil pe scară largă

Master of Business Administration este un program de studiu comercial cuprinzător care pregătește studenții pentru o varietate de locuri de muncă, domenii de expertiză și sectoare. Indiferent de specializarea pe care o alegeți, veți putea fi angajat pe scară largă.

Învățare prin practică

În timpul programului MBA, înveți făcând. Sunteți în permanență o distanță între teorie și practică prin finalizarea sarcinilor și a cazurilor practice. Sunteți predat de lectori de top cu o vastă experiență practică. Ei știu exact ce se întâmplă în industrie și, prin urmare, pot oferi îndrumări excelente.

Mai multe oportunități de angajare

Companiilor le place să lucreze împreună cu profesioniști care posedă atât abilitățile practice dintr-un program de licență, cât și cunoștințele analitice dobândite în timpul unui program de masterat. În plus, un masterat vă poate ajuta să obțineți un loc de muncă pe care nu l-ați obține doar cu o diplomă de licență. Aceasta înseamnă că aveți mai multe oportunități de muncă și sunteți mai predispuși să vă găsiți locul de muncă în visele voastre.

O mulțime de îndrumări

În medie, veți avea aproximativ 12 până la 16 ore de contact pe săptămână. Din cauza dimensiunii reduse a grupului, există o atenție personală suficientă. În timp ce lucrați la proiectul de teză finală, veți primi îndrumări excelente de la conducătorul tezei.

Clase mici

Veți participa la prelegeri în grupuri de maximum 16 studenți.

Învățare accelerată

După finalizarea programului de licență, puteți obține diploma de MBA în doar un an.

Reţea

Legăturile strânse cu companiile, lectorii cu experiență practică și proiectul de teză finală vă oferă nenumărate oportunități de a dezvolta o rețea considerabilă.

Libertate de alegere

Puteți completa singur 50% din programa. De exemplu, puteți alege una dintre cele trei specializări diferite: management internațional, ospitalitate sau management comercial. De asemenea, puteți alege tema proiectului de teză finală.

Prelegeri garantate

Orice cursuri anulate vor fi reprogramate la o dată și o oră ulterioare.

142844_pexels-photo-70292.jpeg

O privire asupra viitorului tău

Există multe drumuri deschise pentru dvs. atunci când obțineți diploma în Master of Business Administration. Ce zici de lucrul ca vicepreședinte senior la un serviciu de consultanță financiară din Londra, director la Meltwater sau șef de durabilitate la TUI. Vrei să afli mai multe despre numeroasele tale opțiuni? Aruncați o privire la oportunitățile de carieră și citiți interviuri cu absolvenți.

Salariu de început

Salariul brut inițial lunar pentru absolvenții recenți ai unui program de masterat în economie sau administrare de afaceri, de exemplu, programul MBA, este de aproximativ 3.108 € (Master Guide 2019).

Mai multe oportunități de angajare

Companiilor le place să lucreze împreună cu profesioniști care posedă atât abilitățile practice dintr-un program de licență, cât și cunoștințele analitice dobândite în timpul unui program de masterat. În plus, un masterat vă poate ajuta să obțineți un loc de muncă pe care nu l-ați obține doar cu o diplomă de licență. Aceasta înseamnă că aveți mai multe oportunități de muncă și sunteți mai predispuși să vă găsiți locul de muncă în visele voastre.

Ce poți face și unde poți lucra?

Ce puteți face după ce ați terminat Masterul în administrarea afacerilor la Tio University of Applied Sciences ?

Sunteți angajabil pe scară largă și lumii afacerilor îi place să lucreze cu profesioniști care au experiență practică, dar care au și abilități analitice bine dezvoltate. O mulțime de oportunități de muncă!

Gândiți-vă la profesii precum:

 • Director general
 • Director de marketing
 • Consultant
 • Director de vânzări
 • Director de zonă
 • Antreprenor
 • Cercetător
 • Manager Conturi
 • Director financiar
 • Ofițer de politie

Unde poți lucra? Exemplele includ:

 • Multinationalele
 • bănci
 • Firme de asigurari
 • Instituțiile guvernamentale
 • Institutii de invatamant
 • Agenții de publicitate și comunicare
 • Organizații de vânzare cu amănuntul
 • Companii de cercetare și consultanță
 • IMM-uri
 • Instituții medicale
 • Treaba ta
Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

Welcome to Tio University of Applied Sciences. Tio offers you a personal, accelerated and excellent education and has been a distinguished name for many years as a recognized educational institution. ... Citeste mai mult

Welcome to Tio University of Applied Sciences. Tio offers you a personal, accelerated and excellent education and has been a distinguished name for many years as a recognized educational institution. Tio's bachelor programs have been among the best in the Netherlands for years and are ranked #1 in various rankings. Which program suits you best? Citește mai puţin
Amsterdam , Utrecht , Rotterdam , Eindhoven , Hengelo + 4 Mai mult Mai Puțin