Master of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

Master of Business Administration (MBA), programul oferă studenților cu o bază largă de cunoștințe în domeniul de afaceri și de management, care le va pregăti pentru poziții de mijloc și de nivel superior atât în ​​sectorul privat și sectorul public, inclusiv de producție, servicii, financiare , domeniile instituționale și guvernamentale. Programul MBA oferă o orientare provocatoare și practică la complexitatea managementului modern al afacerilor și la instrumentele necesare luării deciziilor în afaceri. Se compune din studii curriculare în Business Core și Curriculum Electiv.

Colegiul de Afaceri și Management are un set de obiective de învățare de program bine stabilite și obiective de învățare în toate programele care sunt evaluate periodic. Colegiul de Afaceri și Management este acreditat de către Asociația Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) și se numără printre primele cinci la sută din școlile de afaceri din întreaga lume care oferă programe de diplomă. Vezi Dean's Welcome pentru patru caracteristici convingătoare pentru a studia în Colegiul de Afaceri și Management.

Programul de MBA de la Northeastern Illinois University este format din 33 de ore de credit (11 cursuri) de credit absolvent. În cazul în care gradul dvs. de licență include cursuri de afaceri, este posibil să puteți intra direct în faza avansată a programului MBA.


Beneficiile programului

Programul MBA Northeastern demonstrează calitatea prin acreditarea AACSB și oferă o rentabilitate remarcabilă a investiției. Elevii care au absolvit de la Northeastern au printre cele mai scăzute datorii la împrumuturi la începerea studiilor (US News

Corpul studențesc al Northeasternului este extrem de divers, precum și facultatea sa, reprezentând peste 60 de țări diferite din întreaga lume. Elevii sunt încurajați să se reunească pentru a dezvolta cunoștințele și abilitățile necesare în afaceri. Asociația Alumni din Northeastern are o rețea de peste 62.000 de persoane, inclusiv instituții financiare locale și naționale.

Pathways program sunt destinate studenților și directorilor tradiționali, cu cursuri de bază și cursuri de bază oferite la ore convenabile, prin intermediul setărilor de clasă online, hibride și tradiționale.


Opțiuni de carieră

Programul MBA își propune să pregătească studenții pentru poziții de nivel mediu și superior atât în ​​sectorul privat, cât și în cel public, cum ar fi domeniile de producție, servicii, financiare, instituționale și guvernamentale. Opțiunile de carieră potențiale pot include, dar nu se limitează la:

 • Directori financiari
 • Bancherii de investiții
 • Analist financiar
 • Director de marketing
 • Cercetător al pieței
 • Manager de comunicare în marketing
 • Manager de vanzari
 • Manager de resurse umane
 • Chief Operating Officer
 • Analizator de sisteme informatice


Cerințe de diplomă

Cores și Capstone --- 24 de credite

Toți studenții MBA sunt obligați să termine următoarele cursuri Opt .

ABF-403 Merg de sisteme informatice


Electives --- 9 credite
Fiecare student MBA este obligat să ia trei cursuri elective din lista de mai jos.

ACTG-406 Guvernul

Competențe manageriale

Înainte de a se înscrie în nucleele MBA și / sau electives, studenții trebuie să demonstreze anumite competențe manageriale. Această cerință poate fi îndeplinită prin completarea, cu o medie a AAP de 3,0 sau mai mare, a patru cursuri la nivel de absolvent, prezentate mai jos:

 • COBM 401 Contabilitate pentru manageri
 • COBM 402 Economie de afaceri și finanțe pentru manageri
 • COBM 403 Teme în management și marketing
 • COBM 404 Decizii privind statisticile și operațiunile de afaceri pentru manageri

Competențele manageriale pot fi, de asemenea, satisfăcute prin încheierea cu succes a unor cursuri echivalente de la o instituție acreditată la nivel regional. De exemplu, tabelul de conversie corespunzător NEIU licență NEIU este prezentat mai jos.

Cursuri de nivel absolvent
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values ... Citeste mai mult

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values and support services are all here to help you reach your full potential. We invite you to take a closer look at our programs. We look forward to discussing your options with you. Citește mai puţin

Acreditări

AACSB Accredited