Master of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

Reinhardt University MBA a Școlii McCamish de Business și Sport

La Reinhardt University , puteți obține masteratul în administrarea afacerilor în locația noastră convenabilă din centrul orașului Woodstock.

Cu un curriculum axat pe avansarea în carieră, diploma MBA a lui Reinhardt vă va ajuta să dezvoltați abilitățile și cunoștințele din lumea reală care sunt foarte apreciate pe piețele competitive de azi, de siguranță publică și nonprofit. Vă veți lustrui gândirea critică și abilitățile de rezolvare a problemelor și veți dezvolta practicile antreprenoriale și persuasive ale unei autorități experimentate.

Maestru în Administrarea Afacerilor

MBA Reinhardt University este orientată spre carieră, convenabilă și o valoare remarcabilă, cu o calitate educațională excepțională.

Format și locație convenabile

Program de 36 de semestre de credit

19 luni pentru clasă

O noapte pe săptămână în clasă

10 cursuri - fiecare durează 7 săptămâni

Un practicum de o săptămână la sfârșitul fiecărui semestru

Cursurile de MBA Reinhardt se întâlnesc în fiecare marți seara timp de 19 luni. Un practicum urmează fiecare set de cursuri. Veți urma câte un curs de șapte săptămâni, permițând o concentrare intensivă asupra fiecărui subiect.

Valoare și accesibilitate remarcabile

Curriculum-ul Reinhardt MBA oferă instruire în teoriile actuale și aplicațiile acestora în lumea complexă a afacerilor din secolul 21. După fiecare două cursuri, practicum îi provoacă pe studenți să aplice ceea ce învață la luarea deciziilor profesionale.

Investiția Reinhardt MBA va fi de aproximativ 19.700 USD, inclusiv cărți, (la rata 2019/20), făcându-l astfel la prețuri foarte competitive și o alegere economică înțeleaptă.

Clase mici, modelul cohortei oferă acces și calitate educaționale excepționale

Mărimile mici ale claselor oferă posibilitatea de a participa și de a participa individual. Studenții care încep programul împreună formează o cohortă, iar acest grup rămâne împreună de la orientare până la absolvire. Învățarea dvs. va fi mentorată de membrii facultății și de profesioniști în vizită care au o experiență vastă și acreditări academice impresionante. Instrucțiunile față în față vor oferi oportunități repetate pentru creștere și avansare. Acest program este aprobat de Comisia pentru colegii din Asociația de Colegii și Școli din Sud, SACSCOC.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Since its founding in 1883, Reinhardt has focused on meeting student needs one person at a time. This personalized education approach is best provided in small classes by talented professors who chall ... Citeste mai mult

Since its founding in 1883, Reinhardt has focused on meeting student needs one person at a time. This personalized education approach is best provided in small classes by talented professors who challenge with care. And, as Cherokee County's only institution of higher education offering undergraduate and graduate degrees, Reinhardt has long been a popular resource for young people from the bordering counties of Bartow, Cobb, Dawson, Forsyth, Fulton, Gordon and Pickens. As the institution has grown, it has also remained committed to providing a quality education at an affordable price. Citește mai puţin