Master of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

Colegiul de programe de administrare a afacerilor de la Savannah State University este acreditat de AACSB International, care este cel mai prestigios și riguros organism de acreditare din lume. Mai puțin de cinci (5) procente din școlile de afaceri din întreaga lume au obținut această acreditare. Acreditarea AACSB reflectă excelența academică și angajamentul de îmbunătățire continuă. Colegiul de Administrare a Afacerilor de la Savannah State University este dedicat furnizării unor programe de licență și de licență de calitate pentru o populație studențească diversă. Prin instruire inovatoare, îndrumare, cercetare aplicată și implicare comunitară, Colegiul dezvoltă absolvenți de afaceri care adaugă valoare sectorului public și privat.

Cine suntem noi...

Rămânând la curent în domeniile lor prin implicarea activă în cercetarea și activitatea științifică, facultatea noastră oferă o experiență educațională riguroasă și bogată în administrarea afacerilor. Majoritatea membrilor facultății noastre au obținut doctorat de la instituții recunoscute pe plan internațional și au o experiență de afaceri semnificativă care le permite să predea în mod eficient în disciplinele lor de afaceri. Dedicate învățării elevilor, membrii facultății noastre folosesc o mare varietate de tehnici de instruire pentru a spori experiența educațională a studenților.

Evening program de MBA ...

Flexibilitate

Elevii aleg numărul de cursuri care se potrivesc programului dvs. Cursurile sunt oferite de seara de joi până joi, reuniți o dată pe săptămână. Segmentele de curs MBA sunt disponibile în timpul semestrelor de toamnă, de primăvară și de vară.

Durata programului Evening MBA depinde de numărul de clase pe care un student le completează pe an. De obicei, elevii își câștigă MBA-ul în doi sau trei ani.

Cursuri MBA ...

Cursurile de bază MBA oferă o înțelegere generală a domeniilor funcționale ale afacerii. Curriculum-ul și instruirea noastră sunt adaptate scopurilor și intereselor tale în carieră.

 • Afaceri
 • Statistici și metode cantitative
 • Sisteme de Management al Informatiei
 • Contabilitate și luarea deciziilor
 • Teoria organizației
 • Economie managerială
 • Finanțe manageriale
 • Managementul marketingului
 • Conducerea organizațională
 • Management strategic

Admitere

Admiterea la programul MBA este competitivă, iar deciziile sunt luate în mod continuu. Acest lucru înseamnă că pachetele de aplicații sunt revizuite atunci când acestea sunt complete, iar deciziile sunt luate într-un interval de timp rezonabil. Locurile sunt ocupate pe măsură ce deciziile sunt luate, astfel încât candidații sunt încurajați să își completeze cererile cât mai curând posibil.

Programul analizează o serie de criterii care măsoară potențialul candidatului de a fi un student absolvent de succes și un lider de afaceri. Factorii utilizați în determinarea admiterii includ:

 • Performanțele academice anterioare
 • Scor actual GMAT sau Scor GRE *
 • Experiență profesională profesională

Ce este necesar?

O aplicație completă include aplicația MBA (inclusiv taxa de înscriere de 25 USD și un eseu 500-1000 de cuvinte necesare), transcriere din fiecare colegiu / universitate la care au participat, trei scrisori de recomandări, CV-ul actual, certificatul de imunizare și scorurile oficiale GMAT / GRE din interiorul în ultimii cinci ani.

* Pre-MBA Program

Programul Pre-MBA este conceput pentru studenții care nu au timp să se pregătească pentru, sau nu doresc să stea pentru GMAT sau GRE. Programul Pre-MBA necesită 20 de ore de ședere și pregătește elevul pentru rigurozitatea muncii în programul MBA. Finalizarea cu succes a programului Pre-MBA permite elevului să intre în programul de MBA Savannah State University .

De asemenea, solicitanții rezidenți din afara SUA pot fi obligați să prezinte un test oficial al limbii engleze ca scor de limbă străină (TOEFL) și să traducă transcrieri academice. Încurajăm cu fermitate candidații internaționali să aplice anticipat; Clasele încep în ianuarie (primăvară) și august (toamna).

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

For 128 years, Savannah State University has been an important part of higher education. As the oldest public HBCU in Georgia and the oldest institution of higher learning in the historic city of Sava ... Citeste mai mult

For 128 years, Savannah State University has been an important part of higher education. As the oldest public HBCU in Georgia and the oldest institution of higher learning in the historic city of Savannah, SSU has served this community with distinction while meeting the educational needs of an increasingly diverse student population. Citește mai puţin

Acreditări

AACSB Accredited