Master of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

Programul MBA de la Școala de Afaceri Dixie L. Leavitt a Universității din Southern Utah produce lideri de afaceri talentați pregătiți cu abilitățile și cunoștințele esențiale pentru a conduce în mod eficient organizațiile în mediul din ce în ce mai turbulent de astăzi. Fie că este vorba despre corporații mari, multinaționale sau întreprinderi mici, întreprinzătoare, un MBA de la Școala de Afaceri Dixie L. Leavitt vă oferă fundamentul puternic necesar pentru a lansa cu succes sau pentru a vă îmbunătăți cariera deja productivă.

Proiectarea noastră flexibilă a programului permite studenților să adapteze experiența MBA pentru a satisface cel mai bine nevoile lor specifice. De la înscrierea cu normă întreagă și finalizarea MBA în doar un an, până la urmarea unui curs pe semestru, studenții stabilesc ritmul care le funcționează. Cursurile noastre sunt disponibile atât în campus, cât și online, astfel încât studenții se pot înregistra pentru cei care se potrivesc cel mai bine cu programul lor, indiferent dacă sunt toți în campus, toți online sau o combinație a ambelor. Pentru studenții fără o diplomă de licență în afaceri de la o instituție acreditată AACSB, oferim un curs accelerat de Business Foundations pentru a vă ajuta să fiți pregătiți să reușiți în program. Toate cursurile sunt predate de facultatea noastră înalt calificată, cu experiență academică și profesională, asigurându-le studenților o bază solidă de leadership și abilități manageriale.

Programul MBA de la Școala de Afaceri Dixie L. Leavitt este acreditat de Asociația pentru a avansa școlile colegiale de afaceri, cel mai înalt standard de realizare pentru școlile de afaceri din întreaga lume.

Ultima actualizare Oct 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Dixie L. Leavitt School of Business offers an experiential learning environment that combines theory and practice, and is designed to prepare students to become fully engaged, productive and ethic ... Citeste mai mult

The Dixie L. Leavitt School of Business offers an experiential learning environment that combines theory and practice, and is designed to prepare students to become fully engaged, productive and ethical members of the business community and society. The Dixie L. Leavitt School of Business will be widely recognized as a leading business school in the Intermountain West for high-quality instruction, experiential learning, and student success. Citește mai puţin