Master of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

Master of Business Administration (MBA) de la Southwest Minnesota State University , Marshall este conceput pentru a oferi liderilor de mâine cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a reuși într-o economie globală de afaceri. Programul pune accentul pe gândirea critică și strategică, dezvoltarea abilităților manageriale, aplicațiile din lumea reală, etica și leadership-ul predat într-un mediu de învățare activ, tehnologic avansat. Împreună cu concentrarea managementului, programul oferă și o concentrare de leadership și o concentrare de marketing .

De asemenea, MBA va oferi studenților posibilitatea de a gândi critic și strategic și de a putea aplica și integra cunoștințele pe care le-au acumulat în anumite situații de afaceri. Programul prezintă subiecte cum ar fi piețele globale, etica, abilitatea de a comunica, managementul diversității și abilitățile de leadership / teamwork. Acest program va oferi elevului cunoștințele și informațiile necesare pentru a face față cu lumea noastră dinamică, în rapidă schimbare.

Cursurile sunt trei cursuri de credit care se întâlnesc o seară în fiecare săptămână timp de 16 săptămâni. Un student cu o diplomă de licență de afaceri care îndeplinește toate condițiile cerințelor prealabile poate finaliza programul în aproximativ doi ani. Studenții angajați sunt capabili să participe la acest program, deoarece toate clasele se întâlnesc în seara zilei de sâmbătă sau online.

Formatul de doi ani al claselor va utiliza următorul format. Fiecare semestru, studentul va lua 6 credite în campus și 3 credite online.

Taxele se schimbă cu fiecare an academic. Costurile pentru un student internațional nu variază foarte mult de cel al unui student intern. Totalurile pentru un an (pe baza anului universitar 2017-2018) sunt de 19.600 de dolari.

O defalcare completă a costurilor este următoarea:

  • învățământ
  • Asigurare de $ 1.456 plătite în primul semestru al înscrierii
  • carcasă
  • Cheltuieli personale $ 2,026 / an calendaristic (aproximativ)

*** Cifrele sunt aproximative și pot fi modificate. Costurile se bazează pe cursuri curente, taxe și costuri de asigurare și ar putea crește. Informații mai exacte vor fi disponibile la o dată ulterioară.

Pentru mai multe informații despre curriculum, vă rugăm să verificați descrierile cursului din

Pentru a afla mai multe despre procesul de aplicare și ajutor financiar, accesați întrebările frecvente.

Pentru mai multe informații sau pentru a fi plasate pe lista de discuții a potențialilor studenți, vă rugăm să acordați timp pentru a depune cererea de informații.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Southwest Minnesota State University is a four-year public university offering a high-quality education in the liberal arts and professions to prepare you for a life that is successful both personally ... Citeste mai mult

Southwest Minnesota State University is a four-year public university offering a high-quality education in the liberal arts and professions to prepare you for a life that is successful both personally and professionally. SMSU has grown into a university of choice with high national rankings, producing scholars who become the leaders, thinkers, and entrepreneurs of the future. Students and faculty alike come here to engage in the rich "Southwest Experience," which starts with strong academics, fulfilling social opportunities and support from fellow Mustangs. We invite you to visit SMSU and to experience for yourself all that it has to offer. Citește mai puţin