32414_2.png

Programul MBA este potrivit pentru dvs.?

Vă interesează avansarea carierei dvs. actuale? Căutați o schimbare de carieră care vă va aduce noi provocări și oportunități? Sau sperați să câștigați noi cunoștințe și abilități pentru a vă poziționa în cel mai bun mod posibil pentru o viitoare angajare? Dacă da, ar trebui să luați în considerare MBA la USFSM !

Acest MBA profesional este un program de 40 de ore de credit care expune elevii la un spectru larg de funcții de afaceri, inclusiv contabilitate, finanțe, management, marketing, sisteme informatice și multe altele. La USFSM , studenții au acces la mai multe avantaje, cum ar fi:

  • Învățământ de clasă USFSM : USFSM este acreditat de AACSB și recunoscut ca fiind comparabil în calitate cu orice program de afaceri major din lume.
  • Facultatea excepțională: toate facultățile de program dețin diplome de terminal, sunt activ de cercetare și sunt experți recunoscuți în domeniile lor.
  • Cut-Edge Curriculum: Elevii vor fi expuși la o varietate de subiecte și metode de predare care reflectă cele mai bune practici de afaceri și educație.
  • Marea valoare: USFSM oferă dimensiunile relativ mici de clasă ale unei universități private la prețul unei universități de stat.
  • Sâmbătă Cursuri: Toate cursurile noastre sunt în zilele de sâmbătă, permițând studenților noștri să lucreze cu normă întreagă și continuă să-și urmeze MBA-ul.
  • Flexibilitate: studenții USFSM pot continua MBA-ul cu normă întreagă și își câștigă diploma în doar 22 de luni sau cu jumătate de normă și își termină diploma, așa cum le permite programul. USFSM permite studenților să intre în programul fără a trebui să ia GMAT sau GRE.

32413_MBA2-1.jpg

Cariere viitoare

Indiferent dacă intenționați să lucrați în industria prelucrătoare sau servicii, pentru profit sau nu pentru profit, sectorul guvernamental sau privat, aptitudinile pe care le veți găsi în programul USFSM MBA vă vor ajuta pe parcursul întregii cariere în orice domeniu pe care îl alegeți.

Principiile care stau la baza sunt aceleași dacă sunteți CEO al unei corporații mari sau un antreprenor care lucrează singur, începând o nouă afacere. Nu este doar diploma pe care o veți avea când terminați programul MBA la USF Sarasota-Manatee, este educația pe care o veți primi în timp ce vă veți câștiga diploma care vă va ajuta să găsiți succesul.

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare September 18, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
22 luni
Part time
La zi
Price
454 USD
pe oră de credit (rezident din Florida). 899,55 USD pe oră de credit (rezident non-Florida).
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019