Despre Administrarea Afacerilor

Oferim o gamă largă de programe de studii adaptate nevoilor studenților și profesioniștilor care urmăresc o gamă largă de cariere. Colegiul Fogelman deține atât acreditarea de afaceri, cât și contabilitatea de la AACSB International, o onoare câștigată de mai puțin de 5% din școlile de afaceri din întreaga lume și este singura școală AACSB din zona metropolitană Memphis. Colegiul și-a menținut acreditarea continuă încă din 1970. Indiferent de programele pe care le alegeți, o decizie de a veni la Colegiul Fogelman de la University of Memphis pentru învățământul superior vă va permite să dezvoltați o înțelegere aprofundată a provocărilor și - schimbarea mediului de afaceri.


Care este curriculum-ul?


Master Online de Administrare a Afacerilor

Programul Online MBA este conceput pentru profesioniști ambițioși a căror programare exigentă și / sau locație geografică îngreunează frecventarea cursurilor în persoană la University of Memphis . Acest program de 33 de ore de credit (fără concentrare) nu are cursuri prealabile necesare pentru curriculum-ul de bază. Elevii vor învăța din instrucțiuni sincrone și asincrone cu facultate renumită la nivel global 24/7.


Master of Business Administration

Master of Business Administration de la University of Memphis este proiectat pentru acei studenți care sunt interesați în carieră managerială - pentru cei cu aspirații de conducere și abilități. Elevii vor dobândi cunoștințe și abilități de nivel managerial în economie, raportare financiară și analiză, operațiuni, utilizarea strategică a științei și tehnologiei și crearea valorii clientului și a societății pe plan mondial. Un accent pe creativitate și inovare, leadership, team building, etică și drept vor pregăti studenții pentru cariera lor profesională.


International MBA

Ai inteligența și mașina. Acum aveți nevoie doar de un alt lucru pentru a vă lansa cariera. Un MBA cu un accent internațional (IMBA) de la Fogelman College of Business vă va face remarcat de către toate corporațiile globale de top. Iar după ce au luat notă, veți face ceea ce vă place într-un mediu de afaceri internațional provocator. Studenții IMBA vor fi antrenați în Competența de Afaceri, IQ Cultural și într-o mentalitate globală. Veți câștiga aceste competențe prin intermediul instruirii în cadrul clasei, al studiilor în străinătate / experienței de internship în străinătate și al diverselor cohorte de studenți la care veți participa la program. Astfel de experiențe sunt unice pentru un număr limitat de programe postuniversitare din întreaga țară.


Business Information and Technology (BIT)

Departamentul de Informații și Tehnologie (BIT) oferă specializări sau concentrații pentru grade, inclusiv Master of Science (MS) și Doctorat (Ph.D.). Departamentul oferă, de asemenea, mai multe programe de licență cu patru cursuri - date Analytics pentru tehnologie , date Analytics pentru management , asigurare a informațiilor (cybersecurity) , management de proiect și testare software . Fogelman BIT este un program recunoscut la nivel național și internațional. Membrii noștri specializați în BIT pregătesc absolvenți pentru poziții locale și globale în domeniile managementului tehnologiei informației, analizelor de date și securității informatice.

Asistentele de cercetare și scutirile de școlarizare sunt disponibile studenților absolvenți pe bază de concurs și sunt reînnoiți anual.


Care sunt oportunitățile de angajare în administrarea afacerilor?

După ce a obținut o diplomă de administrare a afacerilor, studenții pot explora o serie de opțiuni de carieră, printre care: deținerea și operarea propriei afaceri, gestionarea unei afaceri, colaborarea cu firme comerciale sau industriale sau cu companii de servicii și agenții guvernamentale. Companiile de astăzi caută angajați cu abilități excelente de comunicare și interpersonale. Sunt necesare, de asemenea, abilități critice de gândire, capacități bune de luare a deciziilor și abilități puternice de conducere. Salariile inițiale pentru profesioniști se pot varia pe scară largă, în funcție de instituția și specializarea individului. Colegiul de Afaceri Fogelman


Pentru mai multe informații, trimiteți un e-mail krishnan@memphis.edu .


Cerințe de admitere

Solicitanții trebuie să îndeplinească cerințele Universității pentru admiterea la Școala Universitară .

Cerințe specifice Colegiului de Afaceri Fogelman

  • Solicitanții trebuie să prezinte un scor acceptabil pe un examen recent (cinci ani sau mai puțin) de admitere în managementul absolvent (GMAT) sau examenul de studii postuniversitare (GRE);
  • Un scor minim de 550 pe TOEFL pe suport de hârtie sau 79 pe TOEFL bazat pe internet (pentru studenții a căror limbă maternă nu este limba engleză) sau cel puțin 6.0 pentru IELTS;
  • Un rezumat curent;
  • O declarație profesională de interes;
  • Răspuns la întrebările eseu necesare;
  • Două scrisori de recomandare.


Taxe

Estimatorul de școlarizare

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare August 18, 2018
Acest curs este Online, Bazat în Campus
După locații
După dată