Caracteristicile programului

US News și World Report a clasat USF MBA No. 53 în rândul universităților publice și numărul 92 în întreaga țară. Programul nostru îi ajută pe elevi să dezvolte abilități analitice și abilități creative și promovează colaborarea cu colegii cu experiență și diversitate. În MBA USF veți învăța de la facultate de clasă mondială, vorbitori invitați și lideri ai industriei.

Powered by Analytics, Driven by Creativity

Termenul de "analiză a datelor" poate să pară numeric și rece pe suprafața sa, dar poate lua multe forme umane în afaceri: un șef care se duce într-o emisiune TV reală pentru a afla ce anume angajații ei se gândesc la corporație. O echipă de sportivi care își dă seama cât de mult fanii sunt dispuși să plătească pentru bilete primare. FedEx decide să livreze în ziua mamei, astfel încât mamele pot primi flori, dar nu în cele mai multe duminici. Întreprinderile au munți de date care le pot spune ce se întâmplă acum și de a face presupuneri educate despre ce s-ar putea întâmpla mâine - dar această informație este utilă numai atunci când poate fi înțeleasă. Nu toți se pot uita la aceste date și pot face o legătură cu declarațiile de profit și pierdere.

Deși creativitatea este considerată o abilitate înnăscută, cercetarea a arătat că creativitatea poate și trebuie cultivată în clasă. În timp ce creativitatea depășește ideile tradiționale pentru a crea noi forme, metode și interpretări, analizele sunt utilizate pentru a descrie, prezice și îmbunătăți performanța afacerilor. Aceste două competențe oferă studenților noștri un avantaj competitiv.

Elemente-cheie ale MBA-ului USF

 • Domenii individuale de studiu
 • Extinderea dezvoltării conducerii și implicarea învățării experimentale
 • Oportunități de rețea și sesiuni de informare a angajatorilor
 • Mentorship
 • Competiții de caz
 • Carieră Târguri
 • Asistență pentru avansarea carierei
 • Adoptarea unei abordări globale

Zone individuale de accent

Veți avea posibilitatea de a vă decide electivele în funcție de aspirațiile dvs. de carieră. USF Muma College of Business are puncte forte în analiza afacerilor și creativitatea care sunt incluse în curriculum. Oferim concentrații în:

 • Managementul lanțului de aprovizionare

În plus, oferim cursuri în următoarele domenii de studiu:

 • Concepte de leadership
 • Google Analytics
 • Creativitate și inovare
 • Marketing digital
 • Antreprenoriat (certificat absolvent disponibil, de asemenea)
 • Finanţa
 • Managementul sănătății
 • Afaceri internationale
 • Sisteme de Management al Informatiei
 • Strategie de marketing
 • Managementul proiectelor și proceselor
 • Afaceri durabile

Extinderea dezvoltării conducerii și implicarea învățării experimentale

Colaborările în echipă fac parte din experiența dvs. de învățare de la USF, care vă ajută să vă îmbunătățiți abilitățile de conducere în situații reale. Majoritatea cursurilor necesită colaborarea cu o echipă de studenți pentru a face cercetări, a analiza studii de caz și pentru a prezenta prezentări. Cursul capstone este aplicații integrate de afaceri, care implică un proiect de consultanță în profunzime pentru o companie live în strategie, marketing și finanțe cu recomandări care pot fi aplicate.

În plus, oferim cursuri de conducere și invităm vorbitori executivi de nivel C cu abilități de conducere respectate și dovedite pentru a împărtăși cele mai bune practici. MBA-urile MBA învață de la facultate bine-credentialed, precum și lideri din industrie.

Oportunități de rețea și sesiuni de informare a angajatorilor

Lucrul în rețea cu colegii și angajatorii este o parte foarte importantă a experienței dvs. MBA. Veți dezvolta rețeaua dvs. profesională pe parcursul cursurilor, învățând alături de studenți cu experiență de lucru și o varietate de medii. Dincolo de sala de clasă, Asociația de Afaceri Graduate și alte organizații studențești oferă mai multe oportunități de interacțiune socială, cum ar fi hayon pentru fotbal sau petreceri de pază sau întâlniri de pizza înainte de ore. GBA organizează excursii de companie pentru studenții absolvenți, precum și alte adunări sociale care vă pot îmbunătăți abilitățile de networking.

Pentru a vă ajuta să vă avansați cariera, colegiul găzduiește anual două evenimente Corporate Connections, evenimente de rețea care sunt destinate exclusiv studenților absolvenți și vă permit să interacționați cu recrutorii corporativi. Companiile precum Tech Data, Coca-Cola, Tribridge, Bank of America și Northwestern Mutual participă la aceste programe de networking.

Mentorship

Studenții MBA MBA au posibilitatea de a solicita plasarea cu un mentor al absolvenților. Un îndrumător ar putea oferi sfaturi despre cum să vă echilibrați noile obligații de studiu privind viața profesională sau să discutați posibilele căi de carieră pe care le puteți lua atunci când absolviți. Mentorii vă ajută să vă extindeți rețeaua profesională și să oferiți acces la oportunitățile de rețea în domeniu.

Competiții de caz

Aceste competiții de maraton testează abilitățile colegiilor de a citi și înțelege rapid un caz, de a studia compania în cauză și de a pregăti și de a prezenta un plan strategic pentru companie - toate în mai puțin de 24 de ore! USF este gazda concursului intercultural de caz anual din Florida, care include echipe de la Universitatea Internațională din Florida, Universitatea de Stat din Florida, Universitatea din Florida, Universitatea din Miami, Colegiul Rollins, Universitatea Florida Atlantic și, bineînțeles, USF.

Carieră Târguri

La nivel universitar, USF Career Services găzduiește un târg de carieră în fiecare semestru, desenând reprezentanți ai companiilor naționale și locale în campus.

Asistență pentru avansarea carierei

Știm că majoritatea oamenilor aleg să urmeze un MBA pentru a-și promova cariera - sau pentru a-și schimba profesiile. Vă ajutăm să faceți acest lucru mai ușor prin oferirea unui număr mare de servicii care să vă ajute. Personalul profesionist este întotdeauna disponibil pentru a oferi feedback despre CV-ul dvs. și pentru a vă ajuta să pregătiți scrisori de intenție pe măsură ce aplicați pentru locuri de muncă. Oferim programe de dezvoltare profesională pe tot parcursul anului, inclusiv ateliere de lucru care se concentrează asupra modului de a ateriza un interviu, eticheta de afaceri și de a te vinde unui potențial angajator.

Adoptarea unei abordări globale

Trăim într-o piață globală și problemele internaționale afectează toate segmentele afacerii. Curriculumul Muma MBA are o abordare internațională, deoarece facultatea include modele de afaceri internaționale și studii de caz ca parte a discuțiilor din clasă. În plus, promovăm relații care promovează schimburile internaționale de facultate și studenți. Găzduim mulți studenți internaționali și îi aducem pe oamenii de știință din întreaga lume, asigurând că diverse puncte de vedere fac parte din conversație.

Această abordare globală se extinde și la oportunitățile de studiu în străinătate. USF oferă studiile în străinătate pentru studenții absolvenți - experiențe mai scurte pentru adulții care lucrează, precum și oportunități de semestru pentru cei care sunt capabili să petreacă mai mult timp în străinătate. Aceste experiențe educaționale puternice îi ajută pe elevi să înțeleagă modul în care afacerea diferă de la o națiune la alta și îi ajută să învețe să se adapteze și să reușească într-o lume de afaceri în schimbare.

Program predat în:
 • Engleză
Ultima actualizare Octombrie 23, 2018
Acest curs este Online & Campus Combinate
Duration
18 - 36 luni
La zi
Price
467 USD
pe oră de credit (rezident din Florida). 913,08 USD pe oră de credit (rezident non-Florida).
După locații
După dată
End Date
Aug 31, 2021
Termen limită de aplicare
End Date
Dec 31, 2021
Termen limită de aplicare
Oct 15, 2019
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Aug 31, 2021
Termen limită de aplicare
Oct 15, 2019
End Date
Dec 31, 2021