Master of Business Administration

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Lărgește experiența dvs. de afaceri și de management și deschide Pathway la roluri de conducere prin acest grad de MBA.

Cu o perspectivă globală, conținutul programului rămâne conectat la Vietnam și Asia, permițându-vă să fiți la curent cu tendințele din cea mai dinamică regiune din punct de vedere economic din lume.

În acest MBA, veți învăța fundamentele leadershipului corporativ, managementul oamenilor, consultanță de afaceri, marketing corporativ și analiză financiară.

Călătoria dvs. începe cu cursul de bază Design Thinking for Business, care va transforma modul în care vă gândiți la rezolvarea problemelor și vă va oferi încrederea de a aborda probleme complexe de afaceri.

Concentrarea pe rezolvarea problemelor din lumea reală, cum ar fi prin proiecte cu parteneri din industrie și în simulări gamificate, înseamnă că puteți aplica imediat ceea ce învățați la locul de muncă.

În pregătirea de a fi lider de afaceri pentru viitor, veți dezvolta, de asemenea, abilități soft esențiale în domenii precum munca în echipă, colaborarea, livrarea de prezentări de afaceri și rezolvarea creativă a problemelor.

Perspectivele de carieră

Absolvenții lucrează în Vietnam și în străinătate în organizații profesionale, comerciale, industriale, fără scop lucrativ, non-guvernamentale, administrații publice și startup. Ei îndeplinesc o gamă largă de roluri în numeroase industrii, inclusiv:

 • Informații și comerț
 • Calculatoare și IT
 • Marketing și publicitate
 • Media și comunicații
 • Textile
 • Agricultură
 • Comerț și importuri / exporturi
 • Turism și ospitalitate
 • Instruire și educație
 • Cercetare123589_31113300374_098d9acac7_k.jpg

Taxe

Studenții pot alege între taxa de școlarizare standard sau programul cu taxă fixă . Plățile se fac în fiecare semestru, de la un curs la altul .

Cursuri Taxa standard de școlarizare 2019 - Taxă fixă 2019 * -
- VND Comision indicativ în USD VND Comision indicativ în USD

12

553018000

23653

575496000 24615

Programul MBA constă din 16 cursuri, inclusiv patru cursuri de activare. Cele patru cursuri care permit activități atrag un nivel avansat (credit de program), astfel încât studenții vor avea în general nevoie de doar 12 cursuri. Taxele de școlarizare se bazează pe un așteptat 12 cursuri pentru finalizarea programului.

(*) Programul cu taxe fixe: pentru studenții din primul semestru care ar dori să-și stabilească taxele de școlarizare pentru o perioadă specificată a unui program de studii superioare. Programul cu taxe fixe protejează împotriva creșterilor potențiale de comisioane și fluctuațiilor valutare.

 1. RMIT Vietnam are 3 semestre pe an, în fiecare semestru vă înscrieți la maximum 4 cursuri. Durata programelor este flexibilă și poate fi adaptată individual pe baza înscrierii
 2. Taxele de program sunt tarifate și facturate în Vietnam Dong (VND) până la semestru.
 3. Plata în alte valute va fi convertită în VND la cursul de schimb din acea zi. Transferul bancar este metoda de plată preferată.
 4. Taxele în USD sunt aplicabile DOAR pentru studenții internaționali care fac plăți din străinătate, conform Circulului nr. 32/2013 / TT-NHNN.

Cerințe de intrare

Cerințe academice
 • O diplomă de licență în afaceri (sau o disciplină conexă) *; sau
 • O diplomă de licență în orice disciplină * și dovada a minimum trei ani de experiență echivalentă cu normă întreagă într-un rol de management.

* Intrarea poate fi supusă îndeplinirii cerințelor minime GPA

Dacă ați absolvit o diplomă non-business sau nu aveți un scor GPA care îndeplinește cerințele noastre sau nu dețineți o diplomă de licență, dar aveți o experiență de muncă echivalentă de cel puțin cinci ani, vă rugăm să ne contactați pentru soluții Pathway .

Notă: De asemenea, poate fi solicitat un interviu cu managerul de program sau cu șeful Centrului de absolvenți RMIT Asia.

Cerințe în limba engleză

Completați cu succes RMIT English Advanced sau una dintre următoarele cerințe:

 • IELTS (Academic) la 6.5 (fără bandă sub 6.0);
 • TOEFL iBT 79 (cu un scor minim de 13 la citire, 12 la ascultare, 18 la vorbire și 21 la scris);
 • Pearson Test of English (Academic) la 58 de ani (fără bandă de comunicare sub 50);
 • Cambridge English Advanced (CAE) sau Proficiency (CPE) la 176 (fără bandă sub 169);
 • RMIT Diplomă de licență sau o calificare postuniversitară în ultimii cinci ani;
 • O diplomă de licență sau o calificare postuniversitară în ultimii cinci ani într-o țară specifică de limbă engleză.

Notă: rezultatele TOEFL, IELTS, Pearson și Cambridge sunt recunoscute timp de doi ani de la data testării. Rezultatele în limba engleză RMIT sunt recunoscute timp de un an de la data testării.

Structura programului

en_-_mba_program_structures.jpg

Metode de predare

Facultatea de MBA din RMIT Vietnam este formată din cadre didactice dedicate cu normă întreagă și profesori vizitatori, cu experiență globală vastă în toate sectoarele corporative, guvernamentale și academice.

Oferim o abordare de învățare facilitată cu sprijin de mentorat în afaceri, studii de caz și cursuri integrate în muncă care contextualizează învățarea. Veți lucra în echipe și beneficiați de o perspectivă și înțelegere suplimentară care provin din interacțiunea cu colegii de clasă care au aspirații similare, dar provin dintr-o gamă diversă de medii disciplinare și personale.

Fiecare curs constă din 36 de ore de curs, plus pregătire și sarcini. Clasele sunt de obicei o combinație de prelegeri și tutoriale.

Cu moduri de livrare flexibile, oportunități de studiu internațional și cursuri care se integrează perfect, programele noastre postuniversitare pot fi adaptate pentru a satisface nevoile dvs. individuale. Puteți alege să studiați între unu și patru cursuri în fiecare semestru.

Cursurile noastre sunt oferite într-o varietate de moduri de livrare pentru a răspunde diferitelor nevoi:

 • Ziua: O sesiune de 3 ore în fiecare săptămână în timpul programului de lucru
 • Seara: O ședință de 3 ore în fiecare săptămână seara, în mod normal, între 18 și 21:00
 • Intensiv: Patru zile consecutive, în mod normal, vineri-lună, 8:30 am - 17:30
 • Split intensiv: Două week-end-uri separate în timpul semestrului, în mod normal Sâmbătă-Sun 8:30 - 5:30 pm
 • Online: Complet online - doar pentru anumite cursuri
 • Amestec: Combinație online și față în față cu două zile intense, în mod normal Sat-Duminică, 8:30 am - 17:30

Evaluare

Evaluarea continuă de-a lungul programului include sarcini, cercetări, analize de studiu de caz, prezentări de grup și examene.123585_29374385493_64b5177dc9_k.jpg

scrisoare de recomandare

La o lună după ce am absolvit, am primit o ofertă de muncă la Microsoft prin programul Microsoft Academic College Hire. Doi ani mai târziu, acum sunt manager de parteneri de dezvoltare în gestionarea celor mai mari cinci parteneri ai noștri din Vietnam. Programul MBA m-a inspirat cu ceea ce fac acum în industria tehnologiei. M-a ajutat să-mi schimb gândirea logică. Dacă doriți să mergeți mai departe cu cariera, pe lângă experiențele de muncă, ar trebui să investiți în modernizarea cunoștințelor și abilităților dvs.

Vu Pham Minh Tu

absolvent al unei școli

Manager partener de dezvoltare, Microsoft Vietnam

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

RMIT University Vietnam brings a world-class education and globalised study environment to the heart of Asia. We are part of Melbourne-based university RMIT - Australia's biggest tertiary institution ... Citeste mai mult

RMIT University Vietnam brings a world-class education and globalised study environment to the heart of Asia. We are part of Melbourne-based university RMIT - Australia's biggest tertiary institution. RMIT University Vietnam offers programs in business, technology, communication, design and fashion, and boasts an impressive range of extra-curricular activities that encourage students to break new ground in their areas of interest. Citește mai puţin
Orașul Ho Chi Minh , Hanoi + 1 Mai mult Mai Puțin