Boise State MBA oferă cunoștințele necesare pentru succesul în lumea noastră de afaceri dinamică. Un curriculum general puternic MBA, predat de profesori cu diplome de doctorat și experiență în domeniu, oferă studenților noțiunile de bază. În plus, studenții Boise State MBA iau electives în scopul de a câștiga expertiză în contabilitate și finanțe, marketing de înaltă tehnologie, tehnologia informației, antreprenoriat, afaceri internaționale. Elevii se pot concentra, de asemenea, în afara curriculum-ului de afaceri cu electives lor în domenii cum ar fi inginerie, Științe ale sănătății, instruire și performanță, tehnologie, sau administrație publică. Adâncimea de înțelegere stabilește Boise State MBA absolvenți în afară de pachet.


Programul MBA de la Boise State University este singurul program de MBA din Valea Treasure-ului, care transporta acreditarea internațională acreditată AACSB.

Proiectat pentru profesioniștii de la începutul și la jumătatea carierei, care valorizează un program de studiu de înaltă calitate, programul MBA al Boise State oferă profunzimea cunoștințelor necesare pentru succesul într-un mediu de lucru global, din ce în ce mai complex.

Boise State University's program de MBA este mult îmbunătățită de locația noastră.

Boise, capitala orașului Idaho, găzduiește câteva companii Fortune 500 și oferă, de asemenea, un climat plăcut și plăcut, precum și oportunități de neegalat pentru recreere în aer liber.

Boise State University candidații MBA posedă un grad ridicat de motivație, experiență profesională de lucru, un potențial puternic de conducere și o aptitudine pentru studii postuniversitare. Studenții noștri MBA provin dintr-o gamă largă de medii diverse, inclusiv inginerie, științe sociale, arte liberale, afaceri, sănătate și altele.

Un candidat tipic MBA va:

  • Aveți o diplomă de licență de la o instituție acreditată la nivel regional
  • Aveți o diplomă de licență de 3.00 sau mai bună
  • Preferați să aveți cel puțin doi ani de experiență de lucru semnificativă (renunțați la un scor GMAT de 600)
  • Obțineți un scor minim de 500 pe GMAT
  • Au un scor cantitativ GMAT de cel puțin 32, sau> 60 la examenul de plasare în matematică

Vezi 1 mai multe cursuri de la Boise State University College of Business & Economics »

Acest curs este Bazat în Campus
După locații
După dată