Masteranții programului de administrare a afacerilor

Generalități

Programul de descriere

Boise State MBA oferă cunoștințele necesare pentru succesul în lumea noastră de afaceri dinamică. Un curriculum general puternic MBA, predat de profesori cu diplome de doctorat și experiență în domeniu, oferă studenților noțiunile de bază. În plus, studenții Boise State MBA iau electives în scopul de a câștiga expertiză în contabilitate și finanțe, marketing de înaltă tehnologie, tehnologia informației, antreprenoriat, afaceri internaționale. Elevii se pot concentra, de asemenea, în afara curriculum-ului de afaceri cu electives lor în domenii cum ar fi inginerie, Științe ale sănătății, instruire și performanță, tehnologie, sau administrație publică. Adâncimea de înțelegere stabilește Boise State MBA absolvenți în afară de pachet.


Programul MBA de la Boise State University este singurul program de MBA din Valea Treasure-ului, care transporta acreditarea internațională acreditată AACSB.

Proiectat pentru profesioniștii de la începutul și la jumătatea carierei, care valorizează un program de studiu de înaltă calitate, programul MBA al Boise State oferă profunzimea cunoștințelor necesare pentru succesul într-un mediu de lucru global, din ce în ce mai complex.

Boise State University's program de MBA este mult îmbunătățită de locația noastră.

Boise, capitala orașului Idaho, găzduiește câteva companii Fortune 500 și oferă, de asemenea, un climat plăcut și plăcut, precum și oportunități de neegalat pentru recreere în aer liber.

Boise State University candidații MBA posedă un grad ridicat de motivație, experiență profesională de lucru, un potențial puternic de conducere și o aptitudine pentru studii postuniversitare. Studenții noștri MBA provin dintr-o gamă largă de medii diverse, inclusiv inginerie, științe sociale, arte liberale, afaceri, sănătate și altele.

Un candidat tipic MBA va:

  • Aveți o diplomă de licență de la o instituție acreditată la nivel regional
  • Aveți o diplomă de licență de 3.00 sau mai bună
  • Preferați să aveți cel puțin doi ani de experiență de lucru semnificativă (renunțați la un scor GMAT de 600)
  • Obțineți un scor minim de 500 pe GMAT
  • Au un scor cantitativ GMAT de cel puțin 32, sau> 60 la examenul de plasare în matematică
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Colegiul de Afaceri si Economie de la Boise State University este şcoala primară accentul de afaceri din Idaho. Cu peste 100 de facultate şi de personal, peste 3.000 de studenţi, şi site-uri de livrar ... Citeste mai mult

Colegiul de Afaceri si Economie de la Boise State University este şcoala primară accentul de afaceri din Idaho. Cu peste 100 de facultate şi de personal, peste 3.000 de studenţi, şi site-uri de livrare în întreaga Sud Idaho, Colegiul are programe de licenţă de gradul în contabilitate, economie, finanţe, managementul tehnologiei informaţiei, internationale de afaceri, management, marketing şi management de aprovizionare schimbare. La nivel de absolvent, Colegiul oferă Master of Science grade în contabilitate, contabilitate şi cu un accent de impozitare, precum şi un Executive MBA (EMBA), master în Business Administration (MBA), MBA-ITM (Tehnologia Informatiei Management), şi un Certificat Licenţiat în managementul lanţului de aprovizionare. Noi, de asemenea, servi ca o resursă educaţională prin Small Business Development Center Idaho, Ajutor Tech, şi Consiliul Idaho pe educaţie economică. Colegiul de Business şi Economie oferă învăţământ de înaltă calitate, accesibile AACSB-International-acreditat. Noi cream, difuza, şi să aplice cunoştinţele inovatoare pentru sprijinirea dezvoltării economice şi de afaceri, în primul rând în Idaho şi în regiune. Studentii nostri, personal, şi facultatea angajeze circumscripţii nostru şef: comunităţi, întreprinderi (profit şi non-profit), organizaţiile, şi entităţi guvernamentale. Citește mai puţin