Masterat în Administrarea Afacerilor (MBA) oferă participanților cu aspirațiile de o carieră în managementul afacerilor oportunitatea de a obține un MBA concentrat practicant, punând bazele pentru o înțelegere și o înțelegere critic înțelegere și experiență de management de afaceri.

Programul urmărește:

  • Dezvoltați-vă ca un potențial manager și lider.
  • Ajutați-vă să dezvoltați o înțelegere solidă a competențelor necesare pentru a-și asuma un rol în orice organizație.
  • Reflectați aspirațiile în dezvoltarea managerilor responsabili și etici.
  • Sprijiniți dezvoltarea abilităților de leadership pentru a funcționa eficient și competent într-un context internațional.

În timp ce studiați la MBA la York Business School veți fi expuși la gândirea contemporană în managementul afacerilor și de cercetare de afaceri. Acest lucru se va realiza printr-o serie de experiențe susținute de personalul academic care este cercetat activ în domeniul managementului afacerilor, completat de un program de vorbitori invitați de experți în afaceri și cercetători. Acest program vă va oferi posibilitatea de a vă implica într-un proiect de afaceri live, prin intermediul căruia veți avea oportunitatea de a obține o acreditare corporală profesională de către Institutul de Management al Calității (CMI).

York St John MBA își propune să recruteze o gamă diversă de studenți care împărtășesc o pasiune pentru Managementul Afacerilor. În calitate de student în cadrul acestui program, veți studia împreună cu alții care doresc să se implice sau să-și dezvolte în continuare cariera în managementul afacerilor, atât din UE, cât și din alte țări din întreaga lume

Program predat în:
  • Engleză
Ultima actualizare Decembrie 21, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
12 luni
La zi
Price
44,500 AED
Burse disponibile
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date