Citește Descrierea Oficială

Masters of Business Administration

Descoperiți posibilitățile

Peisajul profesional de MBA la nivel national continua sa se schimbe si sa evolueze. Oportunitati de extind acum mult dincolo de pe Wall Street și mari multinaționale pentru a cuprinde o gamă diversă de perspective de angajare în căile tradiționale și non-tradiționale de carieră. Noi posibilități extinde în continuare în industriile inovatoare și companii antreprenoriale in Statele Unite si in intreaga lume. Programul de MBA de la Școala Freeman pregătește studenții noștri pentru acest peisaj nou și interesant.

 • Proiectat pentru profesioniști cu experiență în muncă de cel puțin câțiva ani, care sunt în căutarea de a dezvolta capacitățile lor personale și profesionale și de a accelera cariera lor și să ia cariera lor într-o nouă direcție.
 • Clasa de dimensiuni mici sunt ținute pentru a oferi o experiență educațională de calitate, sprijină colaborarea în clasă, și ne permit să se concentreze pe învățarea experiențială în întreaga programă.
 • Tulane este o parte integrantă a New Orleans, unul dintre cele mai colorate, istorice și frumoase orase din Statele Unite. Este, de asemenea unul dintre orașele cu cea mai rapidă creștere din SUA, unul care a fost reinventeaza in ultimul deceniu in care se dezvolta comunitatea antreprenoriat vibrante, susține industrii noi, in crestere incitante, și întărește este rolul ca un nod important pentru energie și comerțul mondial .

Curriculum

Tulane MBA este de doi ani, program de patru semestru, care include:

 • 22 credite de cunoștințe de bază - clase cu predare fundamente de afaceri, inclusiv de conducere, management, operatiuni, contabilitate, statistici, și de analiză
 • 18 credite Global Conducere și practica de management - module care oferă învățare și internaționale pe site-ul hands-on experiență de afaceri
 • 21 de credite de electives - cursuri care să permită studenților să dezvolte interesele lor specifice de carieră

Primul an

PRIMUL SEMESTRU

Sesiune:

 • Raportarea externă și analiză financiară
 • Statistici afaceri
 • Economie managerială
 • Practica de Management I - Management Strategic
 • Dezvoltarea carierei

Sesiunea a doua:

 • Management Financiar
 • Modelarea cantitative și analiză
 • Marketing Management
 • Global de Conducere I - Mediul economic al Global Business

SEMESTRUL II

Sesiune:

 • Comunicare de management
 • Global Leadership-II - Uniunea Europeană (include traficul internațional de călători)

Sesiunea a doua:

 • Contabilitate manageriala
 • Procesul de modelare & Tehnologie Integrare

Semestrul complet:

 • Practica de Management
  • Opțiunea 1 - Planificare Marketing și Implementare
  • Opțiunea 2 - Analiza Equity / Burkenroad Rapoarte
  • Opțiunea 3 - Consultanță Strategică
 • Electives

VARA SEMESTRUL

Opțiunile includ stagii, programe de studii, și programe de lucru, inclusiv oportunități internaționale.

Al doilea an

SEMESTRUL AL TREILEA

Sesiune:

 • Global Leadership-III - America Latină (include traficul internațional de călători)

Sesiunea a doua:

 • Gestionarea Oameni

Semestrul complet:

 • Practica de Management
  • Opțiunea 1 - Analiza Equity
  • Opțiunea 2 - Consultanță Strategică
 • Electives

PATRA SEMESTRUL

Sesiune:

 • Global Leadership-IV - Asia (include traficul internațional de călători)

Sesiunea a doua:

 • Conducere și Etică

Semestrul complet:

 • Practica de Management IV - New Venture Planning
 • Electives

MBA Costul de participare 2015-2016

O Costul de participare (COA) este o deviz pentru cheltuielile educaționale legate de o singură persoană stabilită de către universitate pentru nouă luni perioada academic. CC se bazează pe orientările federale și este utilizat pentru a stabili eligibilitatea unui student pentru ajutor financiar federal. Enumerate mai jos este estimativ COA pentru anul universitar 2015-2016 și este utilizat în scopuri bugetare. Vă rugăm să rețineți că CC este actualizat anual (martie) și nu include înscrierea vară sau cheltuieli anticipate pentru soții și dependente.

Scolarizare Freeman School

(În prezent, 1.500 dolari pe oră de credit pentru anul academic 2015-2016) - Acest costul pe oră de credit de 1.500 dolari presupune că un student se înregistrează pentru o sarcină progreseaza normal curs mediu de 30,5 ore de credit pe an și este supus la creșteri anuale viitoare bazate pe ratele de școlarizare universitare. Fellowship se aplică de școlarizare numai și de școlarizare este actualizat anual în luna martie a fiecărui an.

45,750.00

Servicii de suport academic Taxa

Această taxă dreptul unui student de a utiliza serviciile suplimentare ale bibliotecii universitare, anumite servicii de calculator, conexiune de mai date și voce, Resurse Educaționale și consiliere, precum și alte servicii de sprijin academice. Costul taxei Serviciului de asistență Academic este de 100 de dolari pe oră de credit.

3,050.00

Taxa Global Module Conducere

Fiecare dintre cele patru cursuri de lider mondial este evaluată o taxă obligatorie de 1.775 dolari (2 pe an), pentru a acoperi costurile administrative ale programului, cazare și masă în timp ce unii elevi lucrează cu conducere directori din întreaga lume cu privire la eforturile strategice și corporative de planificare. Taxa de curs nu include costul de zboruri din SUA până la destinație în străinătate. Vă rugăm să rețineți că studenții care solicită ajutor financiar federal-nevoie pe bază poate solicita cheltuieli suplimentare în bugetul lor pentru a ajuta la acoperirea costurilor de transport aerian pentru călătoriile internaționale

3,550.00

Taxa Centrul de Sanatate

O taxă obligatorie de 320 dolari pe semestru prevede asistența medicală primară la Centrul de Sanatate Tulane Student, programe de educație pentru sănătate, de droguri și alcool de consiliere, și Tulane Serviciul de Urgență (TEMS). Totală Taxa Centrul de Sanatate este de 640 dolari pe an.

640.00

Student Fee activitatea și Taxa Recreation Center

Există două taxe universitare obligatorii separate. Taxa Student Activitate de 120 dolari pe semestru, dreptul studenților de a participa la sau frecventează activitățile sprijinite, cititori de un ziar studențesc săptămânal, accesul la evenimente sportive, filme, concerte și conferințe. Reily Taxa Centrul de 150 dolari pe semestru acoperă membru la Reily Student Recreation centru două taxele combinate sunt 540 dolari pentru anul.

540.00

International Student Modulul Taxa (Students International Only)

Un curs intensiv în iulie intrare programul precedent conceput pentru a pregăti studenții internaționali pentru studii în SUA clasă. Taxa de curs, care face obiectul ajustare anuală, este de 1000 de dolari pentru Summer 2015 modulul.

1.000,00

 • Școlarizare și Universitatea Taxe (studenții interne) $ 53,530.00
 • Școlarizare și Universitatea Taxe (studenții internaționali) $ 54,530.00

Cheltuieli admisibile suplimentare (pot fi incluse în cererile de împrumut de student)

Room & Board

Buget estimat pentru chirie, utilități și mese pentru o perioadă de nouă luni academic pentru un singur elev.

13,874.00

Computer Reduceri

Elevii pot solicita ca costul unui calculator nou (și alte cheltuieli specifice admisibile) până la 2500 dolari se adaugă la bugetul lor. Vă rugăm să consultați site-ul de ajutor financiar pentru detalii despre "Politica ajutor financiar pentru Includerea costurilor Computer" pentru a include această cheltuială o singură dată într-o a ajutorului financiar.

2,500.00

Asigurari de Sanatate Premium (Pe an universitar, sub rezerva de a schimba) totul full-time studenții Universității Tulane sunt obligați să efectueze o acoperire de asigurari de sanatate egală sau mai mare decât cerințele universitare. În fiecare an, full-time studenți trebuie să fie înscrie în planul de student de asigurări de sănătate sponsorizat-universitar sau să renunțe la înscrierea în acest plan prin furnizarea dovezii de altă acoperire adecvată. Elevii pot renunța la planul universitar, prin furnizarea de dovezi de acoperire de asigurari de sanatate alternative la universitate. În prezent, primele sunt facturate în valoare de 1,312.00 $ pe semestru pentru anul universitar 2014-2015. Elevii cărui program începe în vara va fi, de asemenea, obligația de a transporta de asigurari de sanatate adecvate. Vă rugăm să rețineți că politica 2015-2016 asigurare pot diferi datorită reformei recente de sanatate, iar noul plan și primele sunt anunțate de către Centrul de Sanatate Student în mijlocul verii.

2,624.00

Transport

Alocație estimat pentru transport local în timpul perioadei de nouă luni academic.

2,166.00

Cărți

Indemnizație estimată pe an de program pentru cărți și rechizite.

1,500.00

Diverse

Alocație estimat pentru alte cheltuieli esențiale în perioada de nouă luni academic.

1.600,00

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
53,530 USD
(Elevii intern) școlarizare și Universitatea Taxe; Școlarizare și Universitatea Taxe (studenții internaționali) $ 54,530.00
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019