Masterat MBA în Managementul Entităților Sportive (MBA în Sport Management Masterat)

Generalități

Programul de descriere

University MBA în Managementul Entităților de Sport are o vocație profesionistă și internațională în mod clar. Acesta a fost aprobat de la începuturile sale prin participarea a numeroși experți din industria sportivă care au definit formarea necesară pentru a gestiona cu succes și responsabil instituțiile în medii schimbătoare și globale.

OBIECTIVUL

Obiectivul Masterului este de a instrui manageri în lumea sportului.

CINE ESTE DIRECTAT?

Este potrivit în special pentru absolvenții care doresc să-și îndrume cariera profesională spre managementul sportiv. De asemenea, este destinat profesioniștilor din domeniu care încearcă să-și actualizeze cunoștințele, profesioniști din alte sectoare care doresc să se alăture sportului și sportivilor profesioniști care aspiră să-și continue activitatea în domeniul sportului ca manageri.

Aspecte-cheie

University MBA în Managementul Entităților Sportive "Alfredo Di Stéfano" are o vocație profesionistă și internațională. Acesta a fost aprobat de la începuturile sale prin participarea a numeroși experți din industria sportivă care au definit formarea necesară pentru a gestiona cu succes și responsabil instituțiile în medii schimbătoare și globale.

În timpul masteratului studenții vor primi cursuri de experți care ocupă poziții care sunt foarte relevante în acest sector și care își vor transmite experiența oferind o viziune de vârf.

De-a lungul cursului vor fi, de asemenea, vizite la evenimente în care studentul va fi în contact direct cu conducerea acestui tip de evenimente.

De asemenea, vor fi două excursii la Londra (site-ul ultimei ediții a Jocurilor Olimpice) și New York (o referință mondială în industria sportivă), care vor fi esențiale pentru a îmbogăți și a extinde viziunea cu modele de management diferite.

Abordarea cu care sunt concepute călătoriile este extrem de formată și de extinderea cunoașterii "in situ", având sesiuni de predare și conferințe, precum și vizite la locurile sportive.

Datorită naturii lor, este obligatorie asistența pentru întregul program proiectat, numărarea lipsei de participare la calculul total al MBA.Aspecte diferențiale ale Maestrului:

 • Instruirea este concepută pentru a acoperi nevoile reale ale entităților sportive
 • Există șederi în Londra și New York pentru a cunoaște gestionarea diferitelor centre și entități sportive.
 • Facultatea are unii dintre profesioniștii de referință ai sectorului și cu vizita directorilor entităților legate de managementul sportiv ca lectori invitați.
 • Viziunea internațională a gradului este întărită de coexistența în campus cu studenți de peste 40 de naționalități.
 • Finalizarea a cel puțin 150 de ore de practici profesionale obligatorii.

Aveți la dispoziție acest master în toate aceste formate PRESENCIAL - ENGLISH / ONLINE - SPANISH / ONLINE - ENGLISH

STUDENT PROFIL:

Obiectivul Masterului este formarea directorilor în lumea sportului și este indicat în special pentru absolvenții care doresc să-și orienteze cariera profesională spre managementul sportiv . De asemenea, este destinat profesioniștilor din domeniu care intenționează să-și actualizeze cunoștințele, profesioniști din alte sectoare care doresc să se alăture sportului și sportivilor profesioniști care aspiră să-și continue activitatea în domeniul sportului în calitate de manageri

OPȚIUNI DE STUDIU:

Prezența spaniolă / prezența engleză / Online spaniolă / engleză online

METODOLOGIE ȘI VIZITE:

Maestrul urmează metodologia cazului, împreună cu dezvoltarea teoretică și practică a fiecăruia dintre disciplinele predate.

Subiectele sunt distribuite în zece module. Fiecare modul este structurat după cum urmează:

 • 25% inițială teoretică (concepte generale)
 • 50% dezvoltare teoretico-practică
 • 25% cazuri practice

În MBA de masterat în Managementul Entităților Sport, "Alfredo Di Stéfano" sunt predate pe tot parcursul anului, sesiuni monografice legate de următoarele domenii:

 • Sport și sănătate (centre medicale, fitness, dopaj)
 • Vizitați la facilitățile Jocurilor Olimpice de la Londra 2012
 • Asfalt sportiv (motociclism, motorsport, ciclism)
 • Organizarea de evenimente importante: O2 Arena, ATP World Tour Finals, tenis Master Series și Wimbledon, printre altele
 • Sportul american (NBA, NHL, NFL, MLS)
 • Companiile de sponsorizare sportivă și marketing: IMG, Mindshare și Optagon, printre altele.

De-a lungul cursului există și vizite la evenimente sportive, astfel încât elevul să știe de la bun început gestionarea acestui tip de evenimente.

De asemenea, vor fi două călătorii în Londra și New York, care vor fi esențiale pentru a îmbogăți și a extinde viziunea cu modele de management diferite.

Abordarea cu care sunt concepute călătoriile este extrem de formată și de extinderea cunoașterii "in situ", având sesiuni de predare și conferințe, precum și vizite la locurile sportive.

Va fi o modalitate foarte bună de a înțelege diferite abordări și de a învăța practici care se mută în diferite sporturi sau medii. Acesta va fi, de asemenea, o modalitate bună de a face contacte internaționale importante.

ACTIVITATI

În timpul masteratului, trei aspecte se remarcă în special pentru a ajuta elevul în dezvoltarea sa personală și profesională. Se face prin sesiuni speciale în fiecare lună.

 • antreprenoriat
 • Coaching
 • Talent în derulare (experiențe de îmbunătățire a profilului profesional și o mai bună poziție în selecția talentului).
 • Învățarea prin viață, transmiterea valorilor și a competențelor prin sport.
 • Voluntariatul sportiv

program

 • MODULUL 1. DIRECȚIA GENERALĂ
 • MODULUL 2.- ECONOMIC
 • MODULUL 3. - MARKETING ȘI COMUNICARE
 • MODULUL 4. - MANAGEMENTUL ȘI EXPLOATAREA ENCLOSURILOR SPORTIVE
 • MODUL 5. - CUNOȘTINȚE DE MANAGEMENT ȘI RESURSE UMANE
 • MODULUL 6. - SPECIALITATEA A - LEGALĂ
 • MODULUL 7. SPECIALITATEA B - MARKETING ȘI COMUNICARE
 • MODULUL 8. - SPECIALITATEA C - EXPLOATAREA ENCLOSURILOR SPORTIVE
 • MODULUL 9. - PRACTICI PROFESIONALE
 • MODULUL 10. - ÎNCHEIEREA LUCRĂRILOR MASTERE

admitere

PROCESUL DE ADMITERE

Procesul de admitere pentru programele Școlii Universitare a Universității Europene se poate desfășura pe tot parcursul anului, deși înscrierea în oricare dintre programele sale postuniversitare este condiționată de existența posturilor vacante.

Pentru sfaturi personalizate, puteți contacta oricare dintre cele două campusuri universitare (La Moraleja sau Villaviciosa de Odón) sau ne puteți contacta prin telefonul nostru 902 04 06 63 sau în următorul e-mail postgrado@uem.es, unde veți primi sfaturi de la echipa de admitere postuniversitară. Pentru apeluri din afara Spaniei, contactați telefonic (34) 918 340 192.

Odată ce candidatul a fost informat și a furnizat documentația necesară, echipa de admitere postuniversitară vă va chema să efectuați examenele de admitere corespunzătoare programului de interesul dumneavoastră și un interviu personal cu directorul maestrului sau cu un membru al Comitetul de admitere.

Procesul de admitere nu implică nici un cost pentru candidat sau un angajament până la formalizarea rezervării.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

In 2006 Real Madrid C.F.and Universidad Europea de Madrid created the first University School specialized in sports and its relationship with management, health, communications and leisure/recreation.

In 2006 Real Madrid C.F.and Universidad Europea de Madrid created the first University School specialized in sports and its relationship with management, health, communications and leisure/recreation. Citește mai puţin