Masters of Business Administration (MBA)

Generalități

Programul de descriere

Câștigați de MBA la unul dintre cele mai bune: Western New England University

Acreditat de AACSB International

Cele mai bune scoli de afaceri din lume sunt acreditate de AACSB International - Asociatia pentru Advance Collegiate Schools of Business. Western New England University este singura instituție privată din vestul Massachusetts acreditat de AACSB International și mai puțin de 5% din programe de afaceri din lume să dețină această acreditare.

AACSB reprezintă cel mai înalt standard de realizare pentru scoli de afaceri din întreaga lume. Instituțiile membre confirmă angajamentul lor față de calitate și îmbunătățirea continuă printr-o revizuire riguroasă și cuprinzătoare multi-anual.

Această aprobare de prestigiu demonstrează întreprinderilor Corporation și de contabilitate majore care caută angajați de mare calibru care educația dumneavoastră va pregătit pentru a reuși și plumb.

Ei recunosc că absolventi ai programelor acreditate AACSB International reprezintă cel mai bun dintre cele mai bune.

marketing

Excelenta accesibile

Taxele de studiu pentru anul universitar 2014-2015 este de 771 dolari pe credit. MBA este format din 36 de credite absolvent, care totalizează 27.756 dolari pentru gradul dumneavoastră, făcând Western New England Universitatea una dintre cele mai accesibile AACSB programe acreditate din New England.

Începeți Oricând

Ca un candidat MBA aveți o varietate de opțiuni pentru a câștiga gradul dumneavoastră. Puteți afla cu adevărat la viteza de viață cu posibilitatea de a alege și flexibilitatea oferite de programele noastre. Fie ca studiu full sau part-time, online sau în sala de clasă, oferim un format care vă va ajuta să vă atinge obiectivele.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

This Western New England University website conveys a rich and powerful portrait of a special institution that provides outstanding educational opportunities for all students.

This Western New England University website conveys a rich and powerful portrait of a special institution that provides outstanding educational opportunities for all students. Citește mai puţin