Masters of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

Sigla AMBA

La nivel internațional acreditat de Asociația de MBA (AMBA), Master De Administrare A Afacerilor (MBA) (GSB), Universitatea din Pacificul de Sud (USP) a devenit lider de piață printre statele insulare din Pacific, cu o excelentă reputație regională pentru calitate și relevanță. Aceste caracteristici au contribuit foarte mult la creșterea înregistrărilor în deceniul și la absolvirea a peste 500 de studenți. Programul nu numai că face o contribuție mult mai necesară și apreciată pentru a aborda lipsa de manageri calificați din regiune, dar oferă, de asemenea, o mulțime și un flux de fonduri sănătoase pentru USP. La un nivel personal, absolvenții au raportat aprecierea lor înaltă a amestecului de teorie și practică, în timp ce studiul 2007 Tracer a constatat că absolvenții MBA ai USP au înregistrat o creștere medie de 66% salarială în comparație cu veniturile lor înainte de MBA. Personalul din programul MBA, atât academic, cât și administrativ, sa dovedit a fi bine calificat, capabil și foarte angajat. Acestea au fost cheile succesului programului.

Echipa de examinare a fost foarte impresionată de calitatea atât a personalului academic de la Universitatea de Sud din Pacific (USP), cât și de programul oferit. Facilitățile de predare sunt de standard internațional și sunt în întregime adecvate cerințelor actuale. Master of Business Administration (MBA) program este în formă financiară excelentă, cu o structură adecvată taxă student.

Business_pexels-foto-288477

MBA Curriculum:

Programul MBA este format din 12 cursuri. Acestea pot fi finalizate într-un studiu de un an cu normă întreagă sau de doi sau patru ani cu jumătate de normă. Sunt trei trimestre. Cele trei trimestre sunt lungi de 12 săptămâni; Studenții cu normă întreagă au patru cursuri în fiecare dintre aceste trimestre. Studenții cu jumătate de normă iau unul sau două cursuri pe trimestru.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of the South Pacific (USP) is the premier provider of tertiary education in the Pacific region and an international centre of excellence for teaching, research consulting and training o ... Citeste mai mult

The University of the South Pacific (USP) is the premier provider of tertiary education in the Pacific region and an international centre of excellence for teaching, research consulting and training on all aspects of Pacific culture, environment and human resource development needs. Citește mai puţin

Acreditări