MBA în finanțe (spaniolă)

Generalități

Programul de descriere

Modelul de producție este planificată pentru viitor trebuie să se bazeze pe acțiuni și strategii de specializare în aceste întreprinderi și industrii care oferă mai multe oportunități de creștere economică. Nivelul nostru actual de avansare și de poziționare transformările economice necesită conducere în anumite sectoare și cu siguranță poziția de lider în domenii specifice esențiale pentru a fi competitiv.

Una dintre principalele particularități care oferă acest Master se bazează pe modul în care cunoștințele și abilitățile dobândite în gestionarea diferitelor domenii de interes afaceri la caracteristicile specifice ale structurate (ca în industria de viitor) și scopurile sectoriale caută un nou model de producție, precum și în cazul în care astăzi o mare parte a valorii adăugate în economie, dar au nevoie de o reorientare eficient.

MBA în finanțe la Universitatea din Alcalá (Spania) predate prin intermediul Centrului Internațional de Formare Financial (CIFF), oferă studenților posibilitatea de a: - Consolidarea cunoaștere a fundamentelor, principiile și practicile în direcția generală de la dumneavoastră cunoștințe și experiență proprie ca un punct de plecare pentru dezvoltarea de noi abilități și competențe pe piețele financiare.

  • Tren și profesional îngrijit în management financiar și în diferite domenii de management al afacerii pentru a întreprinde afaceri în companii mari și mici în diferite domenii.
  • Mastering manipularea de instrumente de management, precum și a metodologiilor existente pentru atingerea obiectivelor de timp pe termen lung și a costurilor în gestionarea riscurilor financiare și corporative.
Ultima actualizare Noiembrie 2014

Despre facultate

Bienvenido a CIFF -Centro Internacional de Formación Financiera- Escuela de Negocios especializada en finanzas con sede en Madrid. Nuestra Escuela comienza su andadura en 2001, impulsada por Santander ... Citeste mai mult

Bienvenido a CIFF -Centro Internacional de Formación Financiera- Escuela de Negocios especializada en finanzas con sede en Madrid. Nuestra Escuela comienza su andadura en 2001, impulsada por Santander y la Universidad de Alcalá, como Fundación privada, sin ánimo de lucro e independiente en su gestión. Citește mai puţin