Mba în afaceri internaționale în barcelona

GBSB Global Business School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Mba în afaceri internaționale în barcelona

GBSB Global Business School

De ce MBA în afaceri internaționale în Barcelona

 • Studiu de afaceri la o școală de afaceri în cazul în care "Digital" este la baza sa. GBSB Global este singura instituție de învățământ superior din Spania, acreditată de Microsoft ca lider în educația digitală. Nu te distra de competiție.
 • Câștigați acreditare în plus față de diploma de master prin intermediul ACCA, renumită Asociație Internațională a Contabililor Autorizați Chartered
 • Obțineți o calificare diferențiată cu Microsoft Imagine Academy - GBSB Global pregătește studenții pentru a răspunde cererii pieței în domeniul tehnologiilor digitale

Descrierea programului

Programul MBA în afaceri internaționale în Barcelona pregătește studenții să facă față provocărilor prezentate de economia globalizată și oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra peste granițe. Elevii dezvoltă o inteligență și o conștientizare culturală mai mare, permițându-i să lucreze eficient cu oameni care au valori și comportamente foarte diferite. MBA în afaceri internaționale în Barcelona se concentrează asupra regiunilor lumii și a piețelor locale din Africa, Asia, Europa și America Latină, cu o importanță primordială asupra tendințelor afacerilor care depășesc granițele naționale și subliniază strategiile internaționale de dezvoltare a afacerilor. MBA în afaceri internaționale în Barcelona la GBSB Global este un program de transformare, care inspiră studenții să crească atât personal, cât și profesional. Este unul dintre cele mai inovatoare MBA din Spania, care își propune să schimbe conceptul de educație în afaceri și pregătește lideri de afaceri responsabili, inovatori și cu adevărat globali. Acest MBA în afaceri internaționale în Barcelona oferă un studiu cuprinzător de teme de afaceri variind de la economia globală la negocieri interculturală, de colaborare și de conducere.

Unul dintre cele mai reputate programe de MBA în domeniul eticii de afaceri și afacerilor internaționale

Studenții GBSB Global MBA Barcelona au devenit finaliștii în cadrul Competiției pentru cazurile de etică în afaceri internaționale (IBECC), SUA - cel mai prestigios eveniment din domeniul eticii în afaceri, care a avut loc în 1996

# 1 în Europa în Ghidul pentru Programe Green MBA

Date-cheie

 • Durata programului - 9 luni
 • Limba programului - limba engleză
 • Intrări - octombrie, ianuarie, aprilie / anual
 • Program - zi, zi
 • Localizare - Barcelona, ​​Spania

Repere Programul

 • Facultatea de Industrie Experiență
 • Vizite la companii
 • Elevii din 70 de țări diferite
 • Exclusiv evenimente internaționale de afaceri
 • Cunoștințe practice aplicabile pe o scară globală
 • Oportunități de carieră cu companii multinaționale

De ce să câștigați acest grad

Pregătiți-vă pentru a face față provocărilor secolului 21 - Alăturați-vă profesioniștilor din domeniul afacerilor în căutarea unei agende bazate pe durabilitate și practici etice de afaceri.

Din ce în ce mai multe companii aleg astăzi cu atenție furnizorii și partenerii lor dintr-o serie de firme care respectă standardele internaționale de mediu și cerințele stabilite, care respectă drepturile omului și desfășoară operațiuni etice. O educație axată pe durabilitate globală va pregăti studenții pentru tendința recentă axată pe practicile de afaceri etice în afacerile globale.

Creșteți-vă salariul, obțineți o promoție și deschideți noi oportunități de carieră - Satisfaceți ambițiile dvs. profesionale, dezvoltați o carieră puternică și depășiți obiectivele.

3 din 4 absolvenți ai MBA au declarat că nu și-ar fi obținut locul de muncă actual fără diploma de MBA (GMAC, 2013). 90% dintre respondenți au declarat că programul MBA a fost recompensat profesional.

Perfectați conducerea și abilitățile manageriale - deveniți un manager profesionist, lider entuziast, vă satisfaceți ambițiile și inspirați pe ceilalți.

Există o corelație directă între nivelul de performanță și succesul unei afaceri, cu capacitățile de conducere ale managerilor săi. Aceasta înseamnă că cererea de manageri bine educați, cu abilități de leadership bune, va crește doar.

Construiți o rețea cu adevărat globală, cu legături puternice profesionale între granițe și industrii - Profitați de diversele corpuri de elevi de la Global Business School Barcelona, ​​reprezentând peste 65 de naționalități.

Rețelele joacă un rol foarte important în dezvoltarea carierei, atât în ​​găsirea unui loc de muncă bun, cât și în dezvoltarea relațiilor benefice cu noi parteneri sau clienți. La GBSB, veți avea șansa de a vă conecta cu studenții, viitori lideri de afaceri din peste 65 de țări și cu profesori, actuali manageri și fondatori ai diferitelor companii din peste 18 țări din întreaga lume.

Beneficiați de rețeaua Barcelona și de a construi relații într-un oraș plin de companii internaționale de renume și evenimente la scară industrială.

World Mobile Congress, cel mai mare eveniment din industria tehnologiei și domeniul inovării, se organizează anual la Barcelona. Evenimentul adună cele mai mari și mai influente companii împreună într-o singură etapă de afaceri, în plus față de primirea celor mai mari lideri din vremea noastră, cum ar fi Mark Zuckerberg, la arenă. Datorită acestui eveniment, Barcelona a devenit oficial capitala mobilă a lumii.

Creșteți-vă potențialul de inovare - Luați cursuri de gândire în proiectare sau de creativitate și psihologie a dezvoltării de noi produse și pregătiți-vă să lucrați în companii inovatoare. Luați cursuri ca Design Thinking, promovând creativitatea și înțelegerea psihologiei din spatele dezvoltării produsului.

Departamentul de cercetare de la GBSB Global Business School este implicat constant în cercetarea în domeniul educației în afaceri, care promovează proiectarea celor mai inovatoare și practice programe de afaceri. GBSB Global implementează cele mai avansate metodologii de predare disponibile astăzi curriculum-ului MBA, cum ar fi Lego Series Plays și desenarea sarcinilor de producție.

De ce GBSB GLOBAL?

 • Singura școală de afaceri din Spania, cu o acreditare internațională de la ASIC
 • Prima și singura oficială Microsoft din Spania, acreditată de Microsoft ca lider în educația digitală, oferind studenților experiența de învățare de cea mai înaltă calitate din prima zi
 • Școala oficială Microsoft Showcase
 • Singura școală de afaceri din Barcelona și Madrid, cu statutul de centru de examinare bazate pe computerul ACCA
 • Membru al Consiliului de Acreditare pentru Școli și Programe de Afaceri (ACBSP), SUA
 • Înregistrat ca una dintre cele mai bune școli de afaceri din Europa de MYBS (Gândiți-vă propria școală de afaceri)
 • Recunoscuta ca LEADER IN EDUCATIE GLOBALA de revista Newsweek
 • Clasat pe locul 1 în Europa în Ghidul școlilor de sustenabilitate
 • MEMBRU OFICIAL al Consiliului European pentru Educație în Afaceri (ECBE)
 • Câștigătorul câștigător al Competiției pentru cazurile de etică în afaceri internaționale, SUA
 • Diversitatea globală Elevii din peste 70 de țări și facultate din 20 de țări
 • Concentrați-vă pe inovare De la metodele de predare, curriculum-ul și atelierele de lucru la mediul educațional complet digital, suntem cu toții în legătură cu inovația și cu provocările
 • Abilități de angajare și dezvoltare a carierei Cunoștințe practice și abilități, consiliere în carieră și sesiuni individuale de coaching
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
9 luni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
16,200 EUR
Locations
Spania - Barcelona, Catalonia
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Spania - Barcelona, Catalonia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala