Read the Official Description

MBA în audit

Obiectivele programului:

Acest program este conceput pentru a pregăti solicitanții de succes pentru a dezvolta o înțelegere și apreciere a valorilor procesului de audit și necesitatea de a menține standarde etice în aplicarea practicilor de audit. Programul se concentrează pe cunoștințe și abilități pentru auditarea sistemelor și a operațiunilor.

Unicitatea programului constă în flexibilitatea și accentul său practic, fără a compromite cercetarea academică și rigurozitatea. Teatrele de conferințe de ultimă oră și facilitățile asociate cu materiale electronice de învățare pentru simularea situațiilor din viața reală și utilizarea instrumentelor de audit asistate de calculator și a altor programe de calculator sunt disponibile pentru a oferi studenților absolvenți un mediu exclusiv de învățare care să faciliteze avansarea hands- Pe experiență într-un cadru confortabil.

Solicitanții țintă:

Conducătorii de contabilitate și finanțe, auditorii interni și externi și liderii din toate sectoarele, precum și aspiranții care doresc să fie mai eficienți în mediul de afaceri provocator de astăzi, prin dobândirea unei calificări avansate în domeniul auditului, sunt încurajați să se aplice.

Durata: 24 luni

Cerințe de intrare:

  • Solicitanții care solicită admiterea în programul de MBA în audit trebuie:
  • Au un grad bun de la o universitate / instituție recunoscută și acreditată de preferință de clasa a doua inferioară sau mai bună cu fond de contabilitate sau,
  • Aveți o calificare profesională completă recunoscută (nivelul Chartered), de exemplu. ICAG, ACCA, CIMA, CPA, CIB.
  • Solicitanții internaționali cu diplomă de gradul I și competența în limba engleză pot aplica pentru examinare.
Program taught in:
Engleză

See 6 more programs offered by University Of Professional Studies Accra »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
24 luni
La zi
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date