Mba în dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii

Generalități

Programul de descriere

MBA în mici și mijlocii Dezvoltarea Întreprinderilor


În aproape fiecare țară din lume, cea mai mare parte a veniturilor și a ocupării forței de muncă este generată de întreprinderile mijlocii (IMM-uri) Mici și Mijlocii. În mod paradoxal, în atenția majorității autorilor de afaceri și programe universitare au fost orientate în principal către marile corporații, problemele lor speciale și perspective.


Sep. (Mici și Mijlocii Programul de formare) nu este doar un program internațional, ci, de asemenea, un program de cercetare și de formare la Universitatea din Leipzig și Universitatea Vietnameză German. Acesta este dedicat pentru a oferi perspective teoretice, precum și experiența practică promovarea întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri). Ne-am decis să se bazeze programul nostru pe modelele Mittelstand germane restante, care încearcă să transmită cunoștințele firmelor și instituțiilor din întreaga lume, în scopul de a pune în aplicare strategii câștigătoare pentru a promova cu succes a IMM-urilor.


Oferte SEPT:

 • Un MBA în Mici și Mijlocii Dezvoltarea Întreprinderilor
 • Un program de doctorat
 • cursuri internaționale de formare pe termen scurt pentru antreprenori, manageri și decizii instituționale și factorii de decizie politică
 • Servicii speciale pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Dezvoltarea Întreprinderilor (IMM-uri)


MBA SEPT este un program acreditat.


MBA în Mici și Mijlocii Dezvoltarea Întreprinderilor a Universității din Leipzig și Universitatea vietnameză-germană a primit în 2006 acreditarea deplină a Agenției de Evaluare și Acreditare Hannover Central (ZEvA), care veghează asupra calității și îmbunătățirea programelor academice în universități . ZEvA ia un membru al ENQA, Asociația Europeană pentru Asigurarea Calității în Învățământul Superior.


În anul 2008, Programul internațional sep. MBA a fost distins cu o distincție specială în cadrul concursului "Marca de calitate pentru top Programele de studiu de Master Internațional 10 în universitățile germane" Academic Serviciului German de Schimb (DAAD) și FUE Stifterverband die Deutsche Wissenschaft (Fundația pentru Stiinte germane).


Acest program este personalizat pentru a oferi o abordare practică care vine în realitate. Prin urmare, peste 60% din programul nostru este format din consultanți și experți care sunt activi în toată lumea a subiectului care fac parte din program. Acest program este oferit la VGU ca un program de studiu part-time, care să permită studenților să lucreze în zi și de a studia în serile și week - end.


Iată ce obțineți după program:

 • Master dublu grade Prestigioase in Business Administration din Germania și VGU.
 • avantaje competitive pe piața muncii prin abilități amestecate în afaceri, competență socială internațională, de rezolvare a problemelor și competență în limba engleză.
 • posibilități nelimitate de a transfera la doctorat cu un grad de master recunoscut în întreaga lume.
 • A spori cunoștințele manageriale și abilități în managementul companiei.


Iată ce obține în timpul programului:

 • Un part-time program flexibil de lucru si studiu la o universitate premium cu un standard de clasă mondială, chiar în Ho Chi Minh City.
 • Cele mai înalte standarde de predare cu un curriculum restante, dedicat și cu experiență profesori și experți din Germania.
 • excelente programe predate în limba engleză ambalate cu cazuri de afaceri reale și abilități moi, cum ar fi lucrul în echipă, prezentare, limbă și de rezolvare a problemelor.
 • O șansă de a obține realizări în engleză la IELTS 6.0
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Vietnamese-German University (VGU) is a Vietnamese state university. Founded in 2008, VGU is based on a close cooperation between the Socialist Republic of Vietnam and the German State Hessen. Wit ... Citeste mai mult

The Vietnamese-German University (VGU) is a Vietnamese state university. Founded in 2008, VGU is based on a close cooperation between the Socialist Republic of Vietnam and the German State Hessen. Within the past years the project broadened to a German-wide cooperation. Citește mai puţin