Mba în economia agricolă

Generalități

Programul de descriere

O diplomă de master în administrarea afacerilor implică studiul managementului - adică procesul de organizare și direcție a resurselor, care include oameni, finanțe, materiale și informații.

Managerii trebuie să înțeleagă nu numai aceste funcții și interdependențele lor, ci și modul în care le afectează o piață în schimbare rapidă. Așa cum a fost descris de către Consiliul de Admitere Managementul Graduate, "managerul modern este parte forecaster, parte problemă-solver, supervizor parte, și exemplul personal parte a altora." Programul MBA de Nord-Vest vă va ajuta să vă pregătiți pentru provocările cu care vă veți confrunta în noul mileniu .

Programul de MBA de la Nord-Vest oferă o oportunitate de a fi lider de afaceri prin dezvoltarea abilităților în luarea deciziilor etice, planificarea financiară, analiza cantitativă, formularea politicilor și relațiile interpersonale, precum și înțelegerea economiei globale emergente. Programul se concentrează pe dezvoltarea fundațiilor de afaceri și apoi aplicarea acestui context pentru problemele de afaceri din zonele funcționale. Veți descoperi modul în care se aplică abilitățile manageriale în atingerea scopurilor de afaceri și organizaționale. Învățând cum să recunoască și să rezolve problemele operaționale, absolvenții de MBA obțin maximă flexibilitate vitală în societatea dinamică din prezent și în mediul multinațional.

graduation spring2010 TA189

Programul MBA de la Nord-Vest, acreditat de Consiliul de Acreditare pentru Școli și Programe de Afaceri, oferă un curriculum cuprinzător și inovativ care este revizuit în mod continuu pentru a se asigura că misiunea noastră reflectă responsabilitățile în schimbare ale liderilor de afaceri, în special în contextul global pe care națiunea se confruntă din ce în ce mai mult. Pregătirea viitorilor lideri de afaceri necesită răspunsuri noi și imaginative, împreună cu un angajament de îmbunătățire continuă a calității. Experți de calitate de vârf au selectat Northwest ca beneficiar al Premiului de calitate Missouri în 1997, 2001, 2005 și 2008, un premiu modelat după prestigiosul Premiu Național de Calitate Malcolm Baldrige, astfel încât să puteți fi siguri că Northwest se angajează să ofere calitate.

Cursurile postuniversitare de la Nord-Vest se bazează pe teoria tradițională, combinând perspectivele contemporane cu învățarea clasică bazată pe conținut. De exemplu, studenții recenți au vizitat companii pentru a învăța cu ușurință despre operațiunile interne, s-au implicat în sesiuni de întrebări și răspunsuri cu manageri de nivel înalt, au dezvoltat portofolii extinse de subiecte de afaceri actuale, au efectuat analize aprofundate ale companiilor / grup de cercetare pentru organizații non-profit.

Pentru cei cu o diplomă de licență de afaceri, MBA poate fi finalizat în timp scurt de 12 luni. Pentru diplome de licență non-business, programul durează aproximativ doi ani ca student cu normă întreagă.

Valk spring2017 ch0004

MBA Economie Agricolă Accentul

Student care dorește o carieră în aspectul de afaceri al agriculturii poate alege să urmeze MBA cu accent în Economie Agricolă, care este oferit în colaborare cu Școala de Științe Agricole. Acest program este o extensie logică pentru studenții care au absolvit o diplomă de licență în domeniul afacerilor agricole.

MBA - Economie Agricola Candidat de accent va avea doi consilieri - unul de la facultate MBA, și unul de la Școala de Științe Agricole.

Cerințe preliminare

Pentru accentul pus pe economia agricolă, trebuie să fie îndeplinite următoarele cerințe de curs în plus față de cursurile prealabile MBA: ECON 52151 Principiile Microeconomiei
SAU
AGRI 03110 Introducere în economia agricolă
AGRI 03130 Plant Science
AGRI 03150 Animal Science
AGRI 03304 Analiza managementului și înregistrărilor agricole
AGRI 03334 Soluri

Cerințe de curs absolvent

MBA Economie Agricolă accentul candidații trebuie să completeze următoarele cursuri: (A se vedea descrierile cursului pentru cursurile corespunzătoare condiție.)

Curs Ore
ACCT 51646 Contabilitate managerială 3
ECON 52651 Macroeconomie pentru managerii de afaceri 3
SAU
ECON 52654 Economie managerială 3
FIN 53621 Management financiar 3
MGMT 54616 Comportamentul organizațional în administrație 3
MGMT 54618 Seminar executiv * 3
MKTG 55630 Marketing strategic 3
CSIS 44623 Managementul Tehnologiei Informației 3
Electives 12
Total ore de credit 33

Electives

Electives: Orice student care nu a absolvit un curs de afaceri internaționale la nivel de licență este obligat să completeze MKTG 55631 International Business ca un curs de electivă.

Elevii trebuie să fie aprobați în avans de către consilierul elevului. Nu mai mult de trei (3) ore de cursuri de 500 de nivel pot fi considerate ca fiind electives

Cele mai multe cursuri de management IT pot fi luate ca electives în cazul în care cerințele preliminare sunt îndeplinite, cu aprobarea consilierului. Următoarele cursuri non-business pot fi considerate electives cu aprobarea consilierului.

Curs Ore
AGRI 03502 Prețurile agricole 3
AGRI 03503 Legea agriculturii 3
AGRI 03504 Futures Trading 3
AGRI 03505 Economie resurselor agricole 3
AGRI 03508 Politica agriculturii 3
AGRI 03602 Economie avansată în agricultură 3
AGRI 03604 Managementul agriculturii avansate 3
AGRI 03691 Metode de cercetare în științele vieții 3
AGRI 03609 Subiecte speciale în economia agricolă 1-3
* Seminarul executiv trebuie să fie luate în timpul ultimului dumneavoastră termen de înscriere.

În conformitate cu standardele ACBSP de acreditare, absolvenții care urmează cursuri de MBA trebuie să completeze cel puțin 30 de ore în cursuri rezervate exclusiv pentru studenții absolvenți (adică cursuri de 600 de niveluri).

Notă: Ag Finance și Ag Marketing nu îndeplinesc cerințele prealabile pentru programul MBA.

Ag science fall2015 tw0333

MBA Cerințele de admitere

Solicitanți la programul de MBA din Northwest State Missouri, cu o diplomă de licență în afaceri de la o universitate acreditată la nivel regional, cu o valoare medie a punctului cumulat (GPA) de 2,5 pe o scară de 4,0 și una dintre următoarele:

 • Trei ani de experiență profesională continuă cu normă întreagă, SAU
<li>  Trei ani de func&#539;ionare permanent&#259; cu norm&#259; &icirc;ntreag&#259; a Statelor Unite s-au &icirc;nscris sau au comandat serviciul militar, SAU</li>
<li>  Absolvent de la o universitate acreditat&#259; la nivel regional, cu un GPA cumulativ de minim 3, OR</li>
<li>  Un scor GMAT de 440 sau mai mult, SAU</li>
<li>  Un indice de admitere de 1100 (GPA x 200 + GMAT), OR</li>
<li>  Un scor GRE de 285 sau mai mare, OR</li>
<li>  Indicele de admitere de 965 (GPA x 200 + GRE), OR</li>
<li>  Un percentil 70 la scorul Business Camp Field Test sau mai sus</li>


Solicitanții internaționali trebuie să îndeplinească una dintre următoarele cerințe de competență engleză *:

 • Scorul TOEFL de 550 (hârtie), 213 (computer) sau 79/80 (bazat pe Internet). SAU
<li>  Scor IELTS de 6,5 OR</li>
<li>  Scorul PTE de 53</li>


* Cerința de competență în limba engleză poate fi renunțată pentru solicitanții internaționali cu diplomă de licență din orice instituție acreditată la nivel regional din Statele Unite.

Solicitanții la programul de MBA care nu au o diplomă de licență în afaceri sunt necesare pentru a finaliza cu succes cursul MBA Business Foundation, care este conceput special pentru studenții care sunt noi în curriculum-ul de afaceri.

Transfer Credite

Doar studenții care sunt în stare bună ca absolvenți ai unei instituții acreditate la nivel regional sunt eligibili să se aplice ca studenți la studii postuniversitare.

Nu mai mult de nouă ore trimestriale de credit absolvent constând din nu mai mult de patru cursuri pot fi transferate pentru un program de absolvent. Creditul de transfer trebuie să fie de la o instituție acreditată la nivel regional. Acceptarea celor nouă ore este condiționată de aplicabilitatea la programul de studii planificat al elevului. Studentul trebuie să lucreze la o diplomă de masterat specifică la Nord-Vest și să încheie Contractul de audit pentru obținerea unui credit pentru transferul eligibil. Consilierul studentului trebuie să solicite, în scris, luarea în considerare a creditului potențial de transfer de la decanul școlii postuniversitare. Creditul de transfer nu este procesat pentru absolvenții care nu sunt de gradul sau de certificare. Creditul de credit aplicat la un grad nu poate fi mai vechi de opt ani.

Numai lucrul evaluat "B" sau mai sus este acceptabil pentru creditul de transfer și aplicabil unui program de masterat specific. Cursurile luate pentru creditul netratat nu pot fi folosite într-o anumită măsură. Transcrierile oficiale trebuie să arate că creditul este la nivel de absolvent. Nu se acceptă un credit de transfer pentru cursurile luate prin corespondență.

Creditul finalizat la orice instituție, ca parte a unui grad avansat de la acea instituție, nu este acceptabil pentru transferul la un grad absolvent la Northwest.

Northwest are opțiunea de a nu accepta un credit de transfer de la o instituție acreditată la nivel regional sau național pentru cursurile oferite de această instituție într-un stat în afara statului în care instituția are campusul său de origine.

Admiterea internațională Student

Înainte de a decide să participe la Nord-Vest, studenții internaționali ar trebui să-și examineze foarte atent situația financiară. Serviciul american de imigrare și naturalizare cere nord-vestului să certifice că studenții internaționali au fost pe deplin acceptați într-un program de master absolvent pentru înscrierea în învățământ cu normă întreagă și au fonduri suficiente pentru a satisface toate cheltuielile: școlarizarea, locuințele, transportul etc. Nord-vestul necesită o declarație de sprijin din partea familiei, sponsorului sau guvernului studenților. Declarația certifică faptul că sunt disponibile cursuri, sală și bord și fonduri personale și că studentului i se permite să exporte și să facă schimb de fonduri. Fără această certificare, nu se poate emite un formular I-20.

Studenții internaționali trebuie să poarte și o asigurare medicală adecvată. Northwest oferă un plan de asigurare dacă studenții nu au asigurare proprie sau există alți agenți de asigurări în Maryville.

Noii studenți internaționali

Studenții internaționali trebuie să îndeplinească toate cerințele de admitere așa cum sunt descrise în "Cerințele de admitere" și trebuie să aibă o diplomă de bacalaureat de la o universitate sau colegiu aprobat de patru ani. În plus, pentru a fi pe deplin admise în nord-vest, studenții trebuie să trimită următoarele articole la biroul de admitere de la nord-vest.

 • Aplicație internațională, inclusiv informații suplimentare și financiare care necesită semnătura sponsorului și sigiliul notarului.
<li>  Au fost prezente transcrieri academice oficiale din fiecare institu&#539;ie secundar&#259; &#537;i post-secundar&#259;. Transcrierile par&#539;iale vor fi acceptate dac&#259; studentul este &icirc;n prezent &icirc;nscris la un colegiu sau la o universitate.</li>
<li>  Scoruri generale de test GMAT sau GRE.</li>
<li>  Taxa de &icirc;nscriere &icirc;n dolari americani.</li>
<li>  Testul oficial al limbii engleze ca limb&#259; str&#259;in&#259; (TOEFL) sau Sistemul interna&#539;ional de testare a limbii engleze (IELTS) sau scorul Pearson English Test (PTE).</li>
<li>  Declara&#539;ie financiar&#259; original&#259; de la o institu&#539;ie bancar&#259; pentru a certifica c&#259; sunt disponibile cursuri, camere &#537;i bord &#537;i fonduri personale.</li>
<li>  Copia pa&#537;aportului sau a certificatului de na&#537;tere.</li>


La primirea acestor articole, studenții internaționali vor fi informați despre acceptare sau refuz. Studenții acceptați vor primi un formular I-20 completat, pe care apoi trebuie să-l prezinte la un consulat american atunci când solicită vize pentru studenți (FI). Vizele studenților ar trebui să fie obținute înainte de a intra în Statele Unite, deoarece trecerea de la o viză de turist la o viză de student nu este în niciun caz asigurată.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Originally established in 1905, Northwest Missouri State University is a state-assisted, four-year regional university that also offers graduate degree programs. Northwest Missouri State University fo ... Citeste mai mult

Originally established in 1905, Northwest Missouri State University is a state-assisted, four-year regional university that also offers graduate degree programs. Northwest Missouri State University focuses on student success - every student, every day. It will be THE university of choice for a comprehensive, exceptional student experience. Citește mai puţin