Mba în gestionarea fiscală și de planificare fiscală

Generalități

Programul de descriere

Curs diferentiala

Știind că costurile fiscale sunt prea relevante pentru companii, managementul fiscal și planificare fiscală are dezvoltarea ulterioară a obiectului sociale, a crescut profitabilitatea și să sară competitivitatea. Cu toate acestea, nu este suficient pentru a avea profesional, izolare, cunoștințe solide, și alte, juridice sau de contabilitate, este necesară integrarea acestora pentru a asigura cele mai bune decizii strategice și pentru a evita situații neprevăzute fizice care pot fi fatale. Astfel, diferența lor principală este segmentarea cursului în 20 de discipline structurate într-un mod logic și coerent, în scopul formării, de la lecții teoretice și practice, care integrează toate domeniile importante ale cunoașterii, participanților pentru managementul fiscal și Planificarea fiscală.

OBIECTIVE

generale:

Furniza solidada și participant la formare multidisciplinară pentru managementul fiscal și planificare fiscală, în care poate contribui la dezvoltarea socială obiect, rentabilitatea și competitivitatea companiilor.

specifice: • analiza legislația și doctrina fiscală sub împingerii managementul taxelor și planificare fiscală; • studierea cazurilor de planificare fiscală; • să înțeleagă importanța și conținutul disciplinelor legate de dreptul fiscal.

TARGET

MBA în Brut și Taxa de Management Planificarea se adresează profesioniștilor din contabilitate, juridic, financiar, contabilitate, audit, comercial, suplly Chain, în plus față de parteneri, drepturi, directori, manageri și toți cei care doresc să își îmbunătățească cunoștințele teoretice și practice cu privire la aceasta. Foarte important, pentru utilizarea excelenta a cursului, candidații să prezinte o experiență profesională în domeniu, dar, de asemenea, interesul pentru dezvoltarea cunoștințelor deja dobândite.

METODOLOGIE

Cursurile vor fi efectuate prin prelegeri, în care vor fi abordate aspecte teoretice și practice, inclusiv a cazurilor de discuții, fiind întotdeauna încurajată participarea activă a studenților, precum și citirea anterioară a conținutului care urmează să fie predate.

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Citește mai puţin