Mba în managementul achizițiilor și livrărilor

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Acest curs se adresează absolvenților sau middle manageri cu experiență care doresc să înțeleagă rolul achizițiilor și livrărilor în managementul strategic. La finalizarea cu succes a acestui curs vă puteți aștepta să fie bine pregătită pentru achiziții publice și de gestionare a rolurilor în industria lanțului de aprovizionare.

gestionarea achizițiilor și aprovizionarea este în prezent unul dintre domeniile cu cea mai rapidă creștere ale cunoașterii și expertiză în Africa de Est. În Tanzania, activitățile de achiziții și provizii reprezintă 80% din cheltuielile publice. Pentru a rezolva această problemă, Coventry University si IAA s-au dezvoltat un MBA în programul de management pentru achiziții și consumabile. Acest curs se va dezvolta cunoștințele dumneavoastră a mediului de afaceri, în special în ceea ce privește gestionarea strategiilor de achiziții publice și a lanțului de aprovizionare pentru livrarea de lider a costurilor și a satisfacției clienților. Acest curs își propune să răspundă nevoilor acestor profesioniști, fie că sunt angajați sau studiază în curs de pregătire pentru ocuparea forței de muncă. Acesta vă va dota cu o înțelegere cuprinzătoare a managementului lanțului de aprovizionare și prin dezvoltarea de achiziționare de cunoștințe, abilități și expertiză.

De ce studiu un MBA în Managementul Achizițiilor și consumabile?

Acest curs se adresează absolvenților cu experiență sau middle-manageri. Achiziții publice și furniturile de Management MBA oferă un program structurat de dezvoltare a abilităților de conducere și de gestionare relevante pentru sectoarele lanțului de aprovizionare și livrare. Deveni un manager de achiziții bine rotunjite - să dezvolte cunoștințe de management general și abilități alături de o înțelegere aprofundată a strategiei și a achizițiilor. Acesta va stimula gândirea intelectuală și vă puteți finaliza sarcinile care sunt relevante în mod direct la locul de muncă.

structura cursului

MBA în Managementul Achizițiilor și cuprinde Aprovizionare cele trei cadre: marketing, finanțe și de gestionare a resurselor umane. MBA în Managementul Achizițiilor și consumabile include module concepute pentru a pregăti manageri cu responsabilități de achiziții într-o serie de sectoare și industrii orientate profesional. Acestea includ cele mai recente evoluții din industria de gestionare a lanțului de achiziții publice și de aprovizionare.

Modulele studiate sunt:

  • Africa de Est Achiziții Publice
  • managementul lanțului de aprovizionare
  • Achiziții Strategice
  • Aspecte juridice ale contractului de management (facultativ)
  • Analiza financiară pentru manageri
  • Managementul Resurselor Umane
  • Marketing Management
  • Management de proiect
  • Inovație și spirit antreprenorial (facultativ)
  • Metode de cercetare și de MBA Disertatie.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Institute of Accountancy Arusha offers a number of postgraduate degrees in Arusha and Dar es Salaam, Tanzania, through its strategic partner Coventry University in the UK.

The Institute of Accountancy Arusha offers a number of postgraduate degrees in Arusha and Dar es Salaam, Tanzania, through its strategic partner Coventry University in the UK. Citește mai puţin
Arusha , Dar es Salaam , Tanzania Online + 2 Mai mult Mai Puțin