Mba în managementul afacerilor și intelligence competitiv

Grupo Tiradentes

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Mba în managementul afacerilor și intelligence competitiv

Grupo Tiradentes

Curs diferentiala

Cursul se va dezvolta în cazul participanților abilități care le fac capabili să înțeleagă un management nou si dinamic, provocator, bazat pe paradigme care construiesc (și să reconstruiască) în fiecare zi. Perspectiva de a merge înapoi în sus, astfel încât, la o credință în "cunoaștere intensivă" ca element strategic, nu numai pentru supraviețuirea organizațiilor, dar mai presus de toate pentru a adăuga avantaje competitive esențiale pentru perpetuarea acesteia. O MBA în Management și Competitive Intelligence Acesta este oferit directori și alți profesioniști care lucrează în organizații de afaceri private, publice și non-guvernamentale, și profesori în căutarea dezvoltării teoretice și practice în domeniul administrativ, expertiză și avansate, ceea ce le face experți pe această temă, și au interesul pentru dezvoltarea competențelor necesare pentru managementul Intelligence competitiv în cadrul organizațiilor.

OBIECTIVE

MBA Business Management și Intelligence Competitiv își propune să dezvolte studenților o înțelegere a conceptelor, instrumentelor și metodologiilor competitive intelligence aplicate în organizațiile publice, private și non-guvernamentale. Mai precis, acesta: • oferi participanților cu subvenții să caute, să identifice și să se diferențieze bazele de date pentru a ajuta la rapid de luare a deciziilor în căutarea pentru o poziție de piață competitivă; • să introducă concepte, principii, tehnici și procese care de management în scenarii de afaceri competitive; • munca la Management în contextul modelelor moderne de management, având în vedere dimensiunile strategice și tactice operaționale; • folosiți mediul academic ca un loc pentru discuții și schimburi de experiențe care rezultă din multitudinea și particularitățile organizațiilor competitive pentru produse și servicii; • dota studenții participanți la conceptele și au prezentat aspecte teoretice contribuie la eficiența dorită în practica. Cursul se va dezvolta în cazul participanților abilități care le fac capabili să înțeleagă un management nou si dinamic, provocator, bazat pe paradigme care construiesc (și să reconstruiască) în fiecare zi. Perspectiva de a merge înapoi în sus, astfel încât, la o credință în "cunoaștere intensivă" ca element strategic, nu numai pentru supraviețuirea organizațiilor, dar mai presus de toate pentru a adăuga avantaje competitive esențiale pentru perpetuarea acesteia.

TARGET

MBA în Business Management si Competitive Intelligence este oferit directori și alți profesioniști care lucrează în organizații de afaceri private, publice și non-guvernamentale, și profesori în căutarea dezvoltării teoretice și practice în domeniul administrativ - porporcionando cunoștințe specifice și avansate, ceea ce face -ORAȘUL experți subiectul - care au interesul în dezvoltarea competențelor necesare pentru gestionarea intelligence competitiv în cadrul organizațiilor.

METODOLOGIE

Toți profesorii noștri sunt profesioniști de pe piață, permițând claselor o experiență care vine la contextualiza toate teoriile cu practici pe care cerințele pieței. clase expozitive și dialogat, cu discutii active din studii de caz reale, experiențe, seminarii, vizite tehnice și contacte cu alți profesioniști, oameni de afaceri și antreprenori din diferite domenii pe care cursul va funcționa.

Această școală oferă programe în:
  • Portuguese (Brazil)
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Mar. 2019
Duration
Durata
407 ore
Cu normă întreagă
Price
Preţ
10,114 BRL
26 rate R $ 389,00 la R $ 10,114.00
Locations
Brazilia - Aracaju, State of Sergipe
Data începerii : Mar. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Mar. 2019
Brazilia - Aracaju, State of Sergipe
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala