Mba în managementul calității

Generalități

Programul de descriere

Curs diferentiala

Cadrele didactice cu experiență teoretică și practică în Managementul Calității și specificul său; Studii Cazuri de succes cu privire la acreditare și de audit; Infrastructura compatibilă cu cerința standard a publicului nostru țintă; experiența practică și prezența unor specialiști invitați în unele module.

OBIECTIVE

Printre obiectivele principale ale MBA, putem evidenția:

  • Pentru a furniza cunoștințele necesare în practica direcționată către planificarea, execuția și controlul activităților legate de Managementul Calității.
  • Mai multă putere Elevii cu instrumente tehnice și de a stabili parametrii necesari pentru a face față problemelor specifice pentru modelul de excelență în Management- MEG și toate perspectivele.
  • o atenție specială direct la ISO 9001, normele și caracteristici în managementul calității sale.

TARGET

Acest curs se adresează profesioniștilor care îndeplinesc funcții legate de managementul calității în instituțiile publice sau private.

METODOLOGIE

Cursul va fi dezvoltat prin diferite tehnici de predare / învățare, în scopul de a permite participarea activă studenților la construirea de cunoștințe. Profesorul furnizează materiale școală de monitorizare. Vor fi utilizate, în funcție de natura și caracterul adecvat al fiecărei discipline, diverse metode, cum ar fi studii de caz, jocuri și simulări, conferințe, cursuri, seminarii, studii, dirijate de grup de lucru, cursuri practice în laboratoare, dezbateri și schimburi experimente.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Citește mai puţin