Programul de gradul Communication Management este proiectat pentru a oferi oportunități de învățare care să sporească abilitățile și competențele profesioniștilor care lucrează în domeniul marketing, media sau comunicații. Design-ul său aderă la afaceri de zi cu zi, precum și discipline de comunicare cel mai tipic practicate în organizații (private / publice) care operează pe plan internațional și / sau la nivel global.

Pe parcursul programului, elevii vor învăța abilități care îi ajută să devină consilieri și profesioniști de încredere în cadrul comunităților lor respective. Abordarea hands-on cu sprees sale de învățare intensivă își propune să ofere studenților o bază solidă în partea de sus pe care le pot construi cariera lor si sa creasca in lideri in domeniul lor.

Profilul Programului de Master în Management Comunicare

Ce face programul diferit?

  • Abordarea practică a procesului de învățare - învățarea prin practică și de lucru
  • Flexibilitate în studii: seara si week-end lecții, perioade intensive, studii la distanță
  • Posibilitatea de a personaliza studiile.

Acest program de gradul este proiectat pentru a oferi oportunități de învățare relevante, care se referă la afaceri de zi cu zi precum și discipline de comunicare cel mai tipic practicate în organizații care operează pe plan internațional pe piețele mondiale. Abordarea practică cu sprees sale de învățare intensivă își propune să ofere studenților o bază solidă în partea de sus pe care le pot construi cariera lor si sa creasca in lideri in domeniul lor.

Rezultatele învățării cheie ale programului de ieri

Scopul programului de studii este de a aprofunda abilitățile de management de comunicare și de conducere necesare în domeniul comunicării în setările internaționale și globale. Pe parcursul programului, elevii vor învăța abilități care îi ajută să devină consilieri și profesioniști de încredere în cadrul comunităților lor respective.

Creștere profesională

La absolvire, elevii câștiga un grad numit recunoscut pe plan internațional de Master of Business Administration, cu o specializare în Managementul comunicării.

oferind semestru echilibrat

Curriculum-ul programului a fost conceput pentru a reflecta afaceri de zi cu zi, în măsura posibilului, fără a uita disciplina academică necesară și rigoare. Studiile au fost împărțite în semestre, astfel încât elevii să aibă posibilitatea de a alege de entități care utilizează diverse instrumente virtuale precum și entitățile care conțin perioade de studiu intensiv.

Eligibilitatea pentru a aplica la gradul de Master la nivel de program presupune: o licenta (sau mai mare) de studii într-un domeniu echivalent și cel puțin trei ani (36 de luni) de experiență relevantă de muncă care urmează să fie finalizat după finalizarea de gradul de licență.

Experiența de muncă

Orice experiență de muncă trebuie să fi fost obținut cel mai târziu de 31 iulie 2017 pentru perioada de aplicare de primăvară. Certificatele de lucru trebuie să aibă un început și o dată de încheiere a ocupării forței de muncă și o scurtă descriere de locuri de muncă. În cazul în care solicitantul a lucrat cu fracțiune de normă, certificatul de lucru trebuie să indice în mod clar numărul de ore de lucru pe lună. munca cu fracțiune de normă vor fi convertite în echivalent normă întreagă astfel încât 150 de ore sau 20 de zile lucrătoare complete (cel puțin 7 ore pe zi) corespund cu o lună de muncă. Experiența de lucru nu trebuie să fie continuu sau obținut lucrează pentru același angajator. Experiența de lucru vor fi acceptate numai în cazul în care este verificată printr-un certificat furnizat de angajator.

Antreprenoriatul va fi acceptat ca experiență de lucru în cazul în care un solicitant poate produce un certificat care să ateste că el sau ea este sau a fost acoperit în cadrul regimului legal de YEL sau pensie MYEL pentru antreprenori. Nu există perioade de stagii practice sau de învățare la locul de muncă a inclus într-un grad utilizat pentru a aplica vor fi luate în considerare experiența de muncă. Serviciul național militar sau non-militare sau de concediu pentru îngrijirea copilului nu vor fi luate în considerare experiența de muncă. Suma de puncte de experiență de muncă acordate pentru raporturi de muncă simultană nu poate depăși suma acordată pentru ocuparea forței de muncă cu normă întreagă. Cei care sunt aplica cu o calificare realizate în afara Finlandei trebuie să prezinte certificate de lucru până la 31 ianuarie 2017, cel 15:00.

Învățământ 9500 E
(Apă inc. Și electricitate) student la cazare 300 E / luna
Alimente 150-250 E / luna
Transport 50 E / luna
Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Haaga-Helia University of Applied Sciences »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2019
Duration
3 - 4 semestre
Part time
Price
9,500 EUR
pe an.
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date