Mba în managementul energiei prin cursuri și disertație

Generalități

Programul de descriere

UTP07

Creșterii mai mult cererea de energie și amenințarea resurselor energetice rapid care epuizează stratul în timpurile recente au provocat îngrijorări cu privire la aprovizionarea cu energie durabilă la nivel mondial. În aceste condiții, industria de petrol, gaze și energie se confruntă pe plan intern și la nivel global, cu nevoia urgentă de manageri și profesioniști, care nu numai că sunt competente în gestionarea afacerilor lor, dar care sunt, de asemenea lideri vizionari capabili de a conduce afacerile lor de energie într-un mod durabil în tandem cu mediul provocator.

Oferirea unui Master of Business Administration în programul de management energetic este de așteptat să devină o soluție foarte apt de a dezvolta lideri vizionari pentru industria energetică.

Structura programului

Cele 50 de ore de credit, 20 luni Programul de MBA-EM dispune de un curriculum dinamic și robust, care include module de specializare management de 10 de afaceri de bază și 5 energie, și anume lanțul de valoarea energetică, managementul energiei, tehnologiile energetice și inovare, scăzut Economie de carbon și dezvoltare durabilă Reglementare în Energetică și politici. In plus, structura programului include, de asemenea metodologia de cercetare de afaceri, management de consultanță și de raport (a se vedea tabelele de mai jos).

STRUCTURE1

Pentru a îmbogăți experiența de învățare, precum și să ofere o perspectivă globală pentru oamenii de știință, programul de MBA-EM forja o colaborare cu regenerabile și durabile Institutul pentru Energie (RASEI) de la Universitatea din Colorado la Boulder, Statele Unite ale Americii, în care modulele de specializare management de 5 energie vor fi livrate de către profesori a lui RASEI.

profesori sunt RASEI conduse de profesorul Dr. Paul Komor, care în 2007, în comun, în Premiul Nobel pentru Pace acordat lui Al Gore și al Grupului interguvernamental privind schimbările climatice (IPCC).

Obiectiv Programul educațional

Pentru a dezvolta lideri care sunt competente în conducere și susținerea de afaceri de energie la nivel mondial

Rezultatele programului

La sfârșitul programului, absolvenții ar trebui să poată:

 • Se analizează actuale și emergente tendințele din sectorul energetic la nivel mondial pentru a dezvolta și implementa strategii eficiente de gestionare a energiei pentru durabilității la nivel mondial;
 • Să evalueze deciziile de afaceri pentru a asigura o gestionare eficientă și durabilă a resurselor și a mediului;
 • Integrați management, leadership și principii de afaceri pentru a efectua roluri strategice în managementul energiei.

Admitere

Program: prize

 • Ianuarie și septembrie a anului
 • Online datele de închidere aplicare:
  • aport Ianuarie - 01 noiembrie
  • admisie septembrie - 1 iulie

Cerințe de intrare:

 • Gradul 1 în orice disciplină cu CGPA 3.00 (punctul CGPA mai mică vor fi luate în considerare cu experiențe de lucru)
 • De preferință, cu min. 2 ani de experiență managerială
 • competență în limba engleză
  • Un scor minim de 550 de TOEFL sau
  • Un scor minim IELTS de 6.0 sau
  • Un scor minim de Band-ELT 6 sau
  • Un scor minim de MUET Band-4

Notă: Solicitanții care sunt vorbitori nativi de limba engleză sau care deține un grad cu limba engleza ca mediu de instruire pot fi exceptate de la această cerință.

Taxe de școlarizare și asistență financiară

 • Studenții locali: RM 50,000
 • Studenții internaționali: RM 75.000 (25.000) *

* Taxele de școlarizare sunt pentru durata totală a programului

Pentru studenții locali, UTP va facilita cererea de guvern subvenție de învățământ superior și achitarea taxei de participare prin:

 • MyBrain15 (MyMaster) - RM10,000
 • EPF - Limită cont 2

Pentru investigații suplimentare cu privire la procedurile de solicitare de admitere, vă rugăm să contactați Oficiul Registrului

Manager de program:
Dr. Maran Marimuthu (maran.marimuthu@petronas.com.my)

Ultima actualizare Aug 2016

Despre facultate

Universiti Teknologi PETRONAS (UTP) was established in 1997 and has grown to be one of the most prominent private universities in Malaysia. UTP offers a wide range of industry-relevant engineering, s ... Citeste mai mult

Universiti Teknologi PETRONAS (UTP) was established in 1997 and has grown to be one of the most prominent private universities in Malaysia. UTP offers a wide range of industry-relevant engineering, science and technology programmes at undergraduate and postgraduate levels and aims to produce well-rounded graduates with excellent leadership qualities and communication abilities. UTP has produced more than 10,000 graduates and currently has an enrolment of over 6,000 undergraduates and 1,200 postgraduates from more than 66 countries around the world. Citește mai puţin