Mba în managementul logisticii

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Oferind în același timp un fundal de afaceri larg, MBA în Management logistic se concentrează pe gestionarea deplasării materialelor, bunurilor și forței de muncă, a lanțului de aprovizionare și aspecte legate de transport și distribuție.

O Managementul logisticii MBA va dezvolta cunoștințele dumneavoastră a mediului de afaceri, în special în ceea ce privește gestionarea sistemelor logistice și planificarea și livrarea de strategii logistice.

Acest curs se adresează absolvenților sau middle manageri cu experiență care doresc să înțeleagă rolul logisticii în managementul strategic. Acest curs va pentru a vă pregăti pentru logistică și roluri de management în industria lanțului de aprovizionare.

De ce studiu un MBA în Management Logistică?

Acest curs se adresează absolvenților cu experiență sau middle-manageri. Logistica de Management MBA oferă un program structurat de dezvoltare a abilităților de conducere și de management relevante pentru achiziții, logistică și sectoare ale lanțului de aprovizionare. Acesta va stimula gândirea intelectuală și vă puteți finaliza sarcinile care sunt relevante în mod direct la locul de muncă.

structura cursului

MBA în Management Logistică cuprinde următoarele cadre: marketing, finanțe și de gestionare a resurselor umane.

În plus, rolul funcției de achiziții și a lanțului de aprovizionare este evaluat din punct de vedere strategic. Rolul pe care logistica îl joacă în dezvoltarea organizației în ansamblu și strategiile de management care sunt necesare pentru livrarea de logistică și activități ale lanțului de aprovizionare sunt examinate.

Modulele studiate sunt:

  • Strategia Logistică
  • Analiza situațiilor financiare pentru manageri
  • Managementul Resurselor Umane
  • Marketing Management
  • managementul lanțului de aprovizionare
  • Operațiuni de logistică
  • Management de proiect
  • Antreprenoriatul și inovarea
  • Metode de cercetare și de MBA Disertatie.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Institute of Accountancy Arusha offers a number of postgraduate degrees in Arusha and Dar es Salaam, Tanzania, through its strategic partner Coventry University in the UK.

The Institute of Accountancy Arusha offers a number of postgraduate degrees in Arusha and Dar es Salaam, Tanzania, through its strategic partner Coventry University in the UK. Citește mai puţin
Arusha , Dar es Salaam , Tanzania Online + 2 Mai mult Mai Puțin