Mba în managementul ospitalității și al mărcilor de lux

Generalități

Programul de descriere

MBA în Hospitality & Managementul mărcilor de lux

Programul MBA de CMH este recunoscut la nivel internațional ca 5 ani și 6 ani după gradul de absolvire nivel. Elevii dețin funcții de nivel înalt și sunt imediat operațional, datorită unei instruiri actualizate referitoare la evenimentele profesionale.


MBA răspunde perfect nevoilor companiilor care caută candidați experimentați și operaționali cu o dimensiune internațională reală și o mare adaptabilitate.


Instruirea pune accentul pe dezvoltarea personală, planificarea carierei și o urmărire personalizată.


MBA - Master of Business Administration este:

  • O imagine globală a companiei
  • O perspectivă internațională asupra afacerilor
  • Spiritul antreprenorial în industria ospitalității și a mărcilor de lux

Oportunități / Plan de carieră


Managementul Ospitalitatii Internationale


Manager hotelier, manager de centru spa, manager de marketing, publicitate, comunicare, relatii cu publicul, administratie si finante, resurse umane, vanzari sau cumparari in industria hoteliera, F & B, seminar si organizator de banchete, organizator de calatorii, consultant hotel / restaurant etc.


Managementul internațional al mărcilor de lux


Director de dezvoltare a unui brand de lux, manager de hotel de lux, manager de centru spa, manager de magazine de lux, manager de marketing, comunicare, publicitate, relații cu publicul, administrație și finanțe, resurse umane, vânzări sau achiziții în industria de lux, organizator de evenimente în domeniul luxului Brands, organizator de călătorii de lux, manager de mărci, consultant de management / marketing în domeniul luxului etc.


Managementul turismului internațional


Manager de dezvoltare turistică în colectivități, manager de birou de turism, manager hotelier, manager centru spa, manager de marketing, comunicare, publicitate, relații cu publicul, administrație și finanțe, resurse umane, vânzări sau achiziții într-un hotel sau într-o unitate turistică Organizator, organizator de călătorii, consultant de marketing / management în domeniul turismului, manager de proiect pentru dezvoltarea turismului, șef de departament de marketing, manager de dezvoltare locală sau departamentală etc.


Comunicare și Relații Publice


Director Marketing, Comunicare, Publicitate, Relatii cu Publicul, Ofiter de presa, Organizator de evenimente promotionale, Manager de Comunicare, Organizator de Targuri si Comert, Manager de Proiectare Comunicare, Supervizor Merchandising, Jurnalist de Afaceri, Consultant de Comunicare etc.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

De peste 35 de ani, misiunea noastră a fost pentru a satisface nevoile de pe piaţa internaţională în domeniul de manager şi de programe de formare executiv in Hospitality Management, Turism, branduri ... Citeste mai mult

De peste 35 de ani, misiunea noastră a fost pentru a satisface nevoile de pe piaţa internaţională în domeniul de manager şi de programe de formare executiv in Hospitality Management, Turism, branduri de lux şi afaceri internaţionale. Grupul nostru dezvolta schimburile şi extinde prezenţa internaţională în Europa, Asia de Sud-Est, China, şi Europa de Est, în parteneriat cu companii şi universităţi corporative. Atuurile noastre: O inovatoare de predare şi răspunde cu programe care combină cele mai moderne metode de management internaţional şi tradiţiile de excelenţă în industria hotelieră şi de branduri de lux. O implicare directă în industrie, cu cursuri şi traininguri de management, ajungându-se elevilor de a asimila rapid cunoştinţele teoretice şi abilităţile practice, tehnice furnizate de cursuri, şi, astfel, să fie complet operaţional până la sfârşitul studiilor lor. O facultate la nivel înalt, format din profesori, de la mari universităţi americane şi europene clasate, experţi internaţionali şi profesionişti. Un coaching-ul profesional şi individual, cu un antrenor. Coaching-ul ajută participanţilor de a stabili planurile lor de carieră şi dezvoltare personală. Un mediu multicultural, cu studenţii de la peste 41 de naţionalităţi. Acest lucru permite participanţilor noştri să interacţioneze unii cu alţii, nu numai în întreaga limba, ci, de asemenea, prin cultură şi mentalitate. Un program de lucru bazat pe, care oferă oportunitatea de a începe o activitate part-time profesional pentru participanţi, începând cu anul al doilea şi un full-time pentru studenti MBA. Un program bilingv (franceză / engleză), care permite bilingvism real. Recunoaştere europeană şi internaţională a grade noastre.Cursurile noastre sunt acreditate de către ECBE - Consiliul European pentru Educaţie de afaceri - şi ACBSP - Asociaţia de şcoli de afaceri Collegiate şi programe, care le conferă recunoaştere europeană şi internaţională. Datorită celor acreditărilor, studentii nostri au posibilitatea de a petrece un semestru în străinătate într-una din universitatile noastre partenere din reţeaua de 750 de ACBSP-ECBE-ECMU şi pentru a valida o diplomă dublă. Citește mai puţin