Mba în managementul politicilor publice

Generalități

Programul de descriere

Durata studiului: 2 ani

Durata stagiului:

  • Anul 1: două luni
  • Anul 2: 6 luni

Obiective:

Le MBA în Managementul de Politici Publice este un program specializat de elită, deschis lumii contemporane și în special dedicat studiul politicii, actorii săi, instituțiile sale și acțiune publică. Acesta își propune să permită studenților să dobândească instrumentele necesare în gestionarea și guvernanța autorităților publice și, astfel, se pregătește absolvenți pentru o analiză solidă și diagnosticare a politicilor publice.

admitere:

MBA în Managementul de Politici Publice este disponibil pe gradul licență și / sau echivalent sau mai mare în Drept, Științe Politice, Relații Internaționale, Economie și sectoarele de administrare.

Admiterea candidaților este supusă unei proceduri de selecție de înregistrare și evaluare de studiu.

Perspectivele de locuri de muncă:

MBA of Science în Managementul de Politici Publice permite să ia în considerare diverse oportunități de carieră. Tranzacțiile vor postulează că absolvenții sunt în poziții de conducere în:

  • partide politice
  • Ministerele și autoritățile publice
  • administrațiile publice sau private
  • autoritățile locale
  • Birouri și birouri pentru studii
  • Organizații și fundații

MBA în Managementul de Politici Publice permite, de asemenea să ia în considerare oportunități de carieră parlamentare, ales și pregătește toate afacerile legate de politică.

organizație de formare:

MBA în Managementul politicilor publice, bazate pe o abordare știință și acțiune politică publică contemporane. Programul se concentrează pe guvernare, administrare și analiză politică.

MBA este răspândit peste doi ani, în patru semestre, cu cursuri și seminarii predate de cadre universitare, specialiști și experți în politici publice și de guvernare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Institute of Political Studies of Tunis develops projects of prestigious partnerships in collaboration with international institutions and organizations including the International Association of ... Citeste mai mult

The Institute of Political Studies of Tunis develops projects of prestigious partnerships in collaboration with international institutions and organizations including the International Association of Political Sciences, the European Association for the Defense of Human Rights, the Association International of Sociology and the French Association of Political Science. Citește mai puţin