Mba în managementul public

Generalități

Programul de descriere

Curs diferentiala

Ore adecvate; profesori de renume și experți de pe piața locală; infrastructură compatibilă cu cerința standard a publicului nostru țintă; experiența practică și prezența profesioniștilor invitați în unele módulos.s.

OBIECTIVE

O curs de Management Public, Nivelul de expertiză, are drept scop de a pregăti participanții să înțeleagă provocările de planificare guvern în secolul al XXI-lea, ajungând la legăturile dintre planificare și management, să înțeleagă complexitatea programării bugetare în sectorul public și de a folosi instrumente care să le permită să definească prioritățile, obiectivele și obiective pe termen scurt și lung, proiecte de design și să evalueze costurile și de a le pregăti pentru provocarea de gestionare și de evaluare a acțiunilor programadas.adas.

TARGET

Acest curs este destinat să absolvi, profesioniștii care lucrează în domeniile planificării, bugetare, de audit și de control în instituțiile publice.

METODOLOGIE

Cursul va fi dezvoltat prin diferite tehnici de predare / învățare, în scopul de a permite participarea activă studenților la construirea de cunoștințe. Profesorul furnizează materiale școală de monitorizare. Vor fi folosite în funcție de natura și oportunitatea fiecărui subiect, diverse metode, cum ar fi studii de caz; jocuri și simulări; conferințe; prelegeri; seminarii; Studii direcționate; munca de grup; clase practice în laborator; discuțiile și schimburile de experiență.

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Citește mai puţin