Mba în managementul strategic al oamenilor

Generalități

Programul de descriere

Curs diferentiala

vizite tehnice să se apropie și mai mult student absolvent la realitatea zonei în care doriți să acționeze. Schimb cu entități Clasiciștii, autorități publice, de afaceri și consultanță antreprenorială. Proiect de intervenție instituțională. consiliere în carieră (antrenament): la finalul cursului, urmărirea obiectivelor și pregătirea studenților pentru creștere profesională.

OBIECTIVE

generale:

permite studentului managementul afacerilor, oferindu-vă cu cunoașterea principalelor metode și tehnici de management, conceptele, principiile de utilizare, motivații, instrumente și strategii de tehnologie a informației de calitate.

specifice:

  • să dezvolte cunoștințe teoretice și practice, abilități și instrumente care pot ajuta la analiza problemelor manageriale, care sprijină procesul de luare a deciziilor și punerea în aplicare efectivă a proiectelor;
  • antreprenorii cu trenul capacitatea managerială de a acționa într-un mod integrat cu realitatea societății și a piețelor publice și private;
  • să dezvolte competențe legate de managementul strategic în resurse umane;
  • să dezvolte abilități de planificare și coordonare a îmbunătățirii procesului de gestionare a.

TARGET

Profesioniștii din domeniul managementului oamenilor, asistenți sociali, psihologi, manageri de afaceri și alți profesioniști care lucrează în mod direct sau indirect, în People Management.

METODOLOGIE

Vor fi folosite în funcție de natura și oportunitatea fiecărui subiect, diverse metode, cum ar fi studii de caz; jocuri și simulări; conferințe; prelegeri; seminarii; Studii direcționate; munca de grup; lecții practice în afaceri; dezbateri; dezvoltarea proiectelor de intervenție instituțională, ateliere de lucru, participarea la evenimente.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Citește mai puţin