Citește Descrierea Oficială

Manhattan

Frank G. Zarb Școala de Afaceri oferă acum un program accelerat hibrid MBA în inima orașului. Situat la Lenox Hill pe 130 East 77th Street, acest program oferă ușurință de acces la profesioniștii care lucrează în New York City care doresc să obțină un MBA Zarb.

Acest program de cohortă 38-45 de credit hibrid în managementul strategic al afacerilor sau în managementul strategic al asistenței medicale este orientat spre activitatea profesională și poate fi finalizat în 28 de luni. Formatul hibrid al curriculum-ului combină cursurile livrate la fața locului și on-line, permițând ușurința accesibilității și flexibilitatea planificării. Mai mult de jumătate din totalul creditelor sunt livrate online, în timp ce clasele la fața locului sunt programate înapoi în spate, o noapte pe săptămână.

Solicitanții trebuie să aibă cel puțin trei ani de experiență profesională. În unele cazuri, pe baza istoriei dvs. academice și profesionale, se poate renunța la GMAT.

Aplicați acum în programul MBA Zarb în programul Manhattan și faceți cariera profesională la noi înălțimi de succes.

2015 MBA RANKINGS TOP 100 Inginerul Financiar 2014 Poeți și Quants TOP 100 programe MBA

MBA în curriculum Manhattan

Programul cuprinde șase unități: Cerințe de rezidență; Competențe de bază; Advanced Core; Cursuri de concentrare; Și cursul Capstone.

Program predat în:
Engleză

Vezi 16 mai multe cursuri de la HOFSTRA UNIVERSITY »

Acest curs este Online şi campus combinate
Start Date
Sept. 2019
Duration
28 luni
Part time
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019