MBA în modelarea și dezvoltarea afacerilor

FILOSOFIE

Absolvenții MBA- ului MUIC în modelarea și dezvoltarea afacerilor sunt bine echipați atât cu aspectele teoretice și practice ale modelarea și dezvoltarea afacerilor, cât și cu aplicațiile sale strategice în situații reale de afaceri și cu instrumentele necesare pentru a reuși și a fi completate în lumea afacerilor dinamice.

JUSTIFICAREA

În mediul de afaceri din ce în ce mai competitiv, multe corporații caută noi calități în angajații existenți și angajați recent. Cei cu minți științifice, care sunt persoane cu gândire directă, cu o viziune puternică pentru viitor, sunt mult mai căutate de companii importante. Cu toate acestea, profesioniștii care sunt capabili să analizeze datele de afaceri și să producă numărul de decizii strategice solide reprezintă un număr mic în mulți absolvenți de MBA. Pentru a răspunde la cererea tot mai mare de afaceri în întreaga lume, MUIC a decis să ofere MBA în afaceri de modelare și dezvoltare a programului de diplomă, cu scopul de a produce absolvenți profesioniști care sunt dotate cu puternice abilități analitice de afaceri calitative și cantitative.

Obiective

Pentru a produce absolvenți care au caracteristicile, cunoștințele și abilitățile după cum urmează:

 1. Să aibă cunoștințe legate de teorii, principii și abordări ale managementului afacerilor în general și în domeniul modelării și dezvoltării afacerilor;
 2. Să aibă abilități analitice, cantitative și de luare a deciziilor care să conducă la cariere de succes în sectoarele de afaceri, guvernamental sau privat;
 3. Poate crea și prezenta constatări de cercetare privind modelarea și dezvoltarea afacerilor în mod corect și în conformitate cu principiile etice ale cercetării;
 4. Să aibă o capacitate bine dezvoltată de a utiliza în mod eficient limba engleză în afara Thailandei și / sau într-un context de afaceri internațional;
 5. Fiți responsabili și capabili să lucrați cu ceilalți, atât în ​​rolul conducătorului, cât și al celui care îl urmează;
 6. Să aibă minți etice și responsabile din punct de vedere social și abilitatea de a alege cea mai etică acțiune în circumstanțe sensibile; și
 7. Au abilitatea de a utiliza tehnologia informației pentru a comunica, căuta și prezenta corect;

Criteriile de admitere

 • Diplomă de licență în orice domeniu
 • Studenții potențiali cu o experiență de cel puțin 1 an trebuie să aibă o diplomă de licență cu o AAP de 2,50 sau mai mult.
 • Studenții potențiali fără experiență de lucru ar trebui să aibă o diplomă de licență cu o AAP de 3,00 sau mai mult.
 • TOEFL 550 (sau echivalent), IELTS 6.0, sau să treacă testul de competență în limba engleză
 • Treceți interviul, testul de scriere în limba engleză pentru afaceri și testul cantitativ.

Studenții care au absolvit un program internațional sunt scutiți de testul de competență în limba engleză.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati:

Dl Nutthaboon Pornratthanacharoen

E-mail: nutthaboon.por@mahidol.ac.th

Sunați: +66818286209

O PREZENTARE MULTILINGUALĂ - MUIC

Înființată în 1986, Mahidol University International College (MUIC) a fost primul program de licență la nivel universitar din Thailanda, la o universitate publică, cu misiunea sa de a produce absolvenți bine rotunjite, care nu numai că au cunoștințe în domeniile alese, beneficia de omenire.

MUIC menține o concentrare puternică asupra artelor liberale și promovează o cultură de învățare care pregătește studenții săi pentru a face față provocărilor vieții și muncii într-o lume diversă și globalizată. Peste 3.200 de elevi sunt predate de o facultate profesionala full-time si part-time, dintre care 60% sunt cetateni straini, cu un raport student-profesor de 28: 1.

Calendarul academic se bazează pe un sistem de trei trimestre, fiecare desfășurându-se timp de 12 săptămâni, și o scurtă sesiune de vară, în timpul căreia colegiul oferă 19 programe universitare de licență în arte, științe și administrație, în plus față de 22 de minori, , Japoneză, franceză, germană, spaniolă și thailandeză.

MUIC oferă, de asemenea, două programe postuniversitare, Master în Administrarea Afacerilor în Modelare și Dezvoltare în Afaceri și un Master de Management în Managementul Ospitalității Internaționale, la Centrul său Universitar, situat convenabil în inima districtului de afaceri din Bangkok.

În 2010, MUIC a primit premiul pentru cele mai bune practici pentru programele sale de schimb de la Ministerul Educației din Thailanda, ca recunoaștere a programului prosper de studiu în străinătate pentru studenții internaționali aflați în străinătate și candidații aflați în străinătate. Colegiul se bucură de acorduri de schimb cu peste 75 de universități partenere din America de Nord, America de Sud, Europa, Asia și Oceania, pe lângă acorduri informale cu peste 100 de universități și agenții educaționale din întreaga lume. Studenții internaționali din peste 45 de țări reprezintă 15% din corpul elevilor din colegiu.

MUIC și-a mărit și mai mult profilul regional și internațional prin programul său de proiecte speciale. În fiecare an, peste 200 de studenți participanți participă la acorduri de schimb pe termen scurt, cum ar fi instrucțiuni formale, conferințe, ateliere, excursii și stagii.

Având în vedere provocările noii noastre ordini mondiale, o educație bine rotunjită nu mai poate fi limitată la setarea clasei. Asociația Studenților MUIC și satelitul său de cluburi oferă o varietate de activități în care elevii își pot urmări interesele personale în sport, arte marțiale, ciclism, dezbatere, muzică, artă, voluntariat și studii de caz de afaceri, printre altele, toate îmbunătățind comunicarea interpersonală, teambuilding și abilități de leadership. Studenții MUIC participă, de asemenea, la conferințe, seminarii și concursuri naționale, regionale și internaționale, prin care își pot dezvolta sensibilitățile interculturale.

Ministerul de comerț thailandez a acordat recent MUIC Trust Mark din Thailanda, în măsura în care exemplifică cele mai înalte standarde internaționale în domeniul educației. Acest premiu este o validare a angajamentului MUIC față de excelența academică și internaționalismul.

Program predat în:
 • Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Iunie 2020
Duration
2 anii
Part time
La zi
Price
13,080 USD
Costul aproximativ per student
După locații
După dată
Start Date
Iunie 2020
Termen limită de aplicare

Iunie 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date