Mba în resurse umane

Generalități

Programul de descriere

Difereniale Curs

Cursul oferă profesioniștilor de formare pentru a acționa în calitate de manageri de resurse umane, pentru a planifica și coordona tehnicile de management in cadrul unui standard de excelență și de calitate, și să furnizeze informații teoretice și practice pentru activitatea strategică în organizație, dezvoltând capacități de analiză și reflecția critică asupra principalelor cerințe inerente în domeniul resurselor umane, toate susținute de un training de management cu accent pe dezvoltarea de competențe esențiale pentru a lucra în departamentul de personal si consultanta in resurse umane.

obiectivul general al Pregătiți-profesioniști pentru a lucra cu competențe în managementul resurselor umane, implementarea unor programe organizate pe baza identificării problemelor, analiza și indicatori, recrutare si selectie, instrumente de resurse umane, planificarea și dezvoltarea intervențiilor strategice, în funcție de domeniul de aplicare definit de către fiecare societate .

obiective specifice

  • Tren profesioniști pentru a servi ca manageri de resurse umane, în scopul de a planifica și coordona tehnicile de management in cadrul unui standard de excelență și de calitate.
  • Subvenționare teoretice și practice pentru acțiuni strategice în organizație.
  • Dezvoltarea capacității de analiză și reflecție critică asupra principalelor cerințe inerente în domeniul resurselor umane.
  • Oferi un training de management cu accent pe dezvoltarea de competențe esențiale pentru a lucra în departamentul de personal si consultanta in resurse umane.

SEGMENTE DE PUBLIC

Recomandat pentru absolvenți, în general, manageri, directori, contabili, psihologi, economiști, educatori și alți profesioniști care doresc să se alăture în resurse umane.

METODOLOGIE

Metodologia de predare este la latitudinea fiecărui cadru didactic, care poate adopta diferite strategii de predare, definite în programele educaționale respective (Planuri de învățământ), privilegiind studii de caz; jocuri și simulări; conferințe; prelegeri; seminarii; Studii direcționate; munca de grup; clase practice în laborator; discuțiile și schimburile de experiență, și texte de lectură disponibile anterior.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Citește mai puţin