MBA Introducere

MBA de la Universitatea Lincoln este un grad profesional. Acesta este conceput pentru a dezvolta competențe manageriale largă pentru a permite absolvenților să facă față cu o gamă largă de situații de afaceri adecvate pentru medii lor diverse. Programul Lincoln Universitatea de MBA susține un accent internațional puternic. În scopul de a-și îndeplini misiunea generală, accentul este pus pe tot parcursul programului privind dezvoltarea individului prin concentrarea pe discipline de bază și a competențelor, precum și domenii specifice. Următoarele obiective au fost identificate și sunt considerate potrivite:

  1. utilizarea unor instrumente analitice din științele cantitative și comportamentale;
  2. acoperire a zonelor funcționale de bază de afaceri, cu accent pe relațiile inter-lor;
  3. construirea de adaptabilitate flexibilă la schimbarea mediului;
  4. dezvoltarea capacității elevului de a evalua valorile sociale, politice și economice;
  5. avansarea de competențe în cooperare de grup și de luare a deciziilor;
  6. dezvoltarea abilităților de comunicare;
  7. dezvoltarea unui sentiment de responsabilitate profesională;
  8. aspectele multinaționale în raport cu toate domeniile.

CERINȚE GENERALE MBA

MBA este conceput pentru cei care au motivația de a continua munca la nivel de absolvent în administrarea afacerilor, indiferent de domeniile studiilor lor anterioare. Cursurile necesare sunt limitate la tradiționale "fundație" și zone "de bază", în scopul de a permite studenților cea mai mare varietate opționale pentru a adapta programul la nevoile individuale. Această abordare este în concordanță cu obiectivele educaționale stabilite anterior. Disponibilitatea unei selecții reprezentative de cursuri în domeniile legate de informatică, economie, științe sociale și umaniste se extinde posibilitățile de potrivire a curriculum-ului cu fundal și a intereselor individuale.

COMPOZIȚIE MBA CURS

Lincoln University MBA este un program de gradul structurat care necesită un minim de 36 de credite absolvent de absolvire. Aceasta include credite pentru 7 cursuri de bază; 12 cursuri de concentrare elective; și un proiect de cercetare sau un raport de stagiu sau un curs electivă și examinarea cuprinzătoare.

  • Una sau două dintre aceste cursuri pot fi înlocuite de către directorul programului pentru a satisface un interes academic specific al unui student.

** Elevii specializați în concentrare Marketing Management ar trebui să ia BA 311 curs "cercetare de marketing" în loc de BA 306. BA 311 poate înlocui BA 306 pentru studenții în Afaceri Internaționale, Afaceri Generale și Management Information System concentrațiile prin alegerea lor.

II. MBA Concentrațiile

Gestionare Information Systems (12 unități)

Concentrația Information Systems Management pune accentul pe management, proiectare, dezvoltare și exploatare a sistemelor informatice. Necesar este

III. Proiect MBA Cercetare, MBA Raport de Internship, sau cuprinzătoare de examinare (CE)

Un candidat MBA poate finaliza programul prin scrierea unui proiect de MBA de cercetare (un AAP minim de 3.2 sau este necesară permisiunea directorului Programului pentru această opțiune) sau un raport de analiză a unui absolvent de atribuire stagiu. Atât proiectul și raportul necesită apărare în formă de prezentări orale în fața unui comitet absolvent. Subiectul proiectului și alegerea locului de muncă pentru internship trebuie să fie legate de zona studentului de concentrare și să fie aprobat de către un consilier și director de program.

Elevii nu se califică pentru opțiunile de cercetare sau de stagiu sunt necesare pentru a lua o trei (3) unitate de curs de absolvent electivă suplimentare și examinare cuprinzătoare (descriere este prezentată mai jos). Programul este completat cu unul dintre următoarele:

CERINȚE PROGRESS ACADEMICE

Studenții înscriși în programul de MBA sunt de așteptat să se mențină notele corespunzătoare politicii de progrese satisfăcătoare s-a descris în catalogul academic al Universității și graficul de mai jos. Diagramă precizează criteriile de realizare a progresului academic satisfăcător pentru studenții cu normă întreagă (fără transferuri) în cadrul programului de studii la Universitatea de MBA bazat pe numărul maxim permis de ore de credit semestru au încercat (studenții part-time sunt evaluate în mod proporțional cu partea luată dintr-un Program; studenții care au schimbat programul lor vor fi evaluate pe toate cursurile luate).

  • Unități încercate înseamnă unități de cursuri ", pentru care studenții au asumat o obligație financiară sau pentru care au fost plătite orice fonduri de burse universitare.
Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Lincoln University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019