Mba în spital de management, clinici si birouri

Generalități

Programul de descriere

Curs diferentiala

Cadrele didactice cu experiență teoretică și practică în managementul sănătății și specificul său; Studii Cazuri de succes cu organizații mici, mijlocii și; Infrastructura compatibilă cu cerința standard a publicului nostru țintă; experiența practică și prezența unor specialiști invitați în unele module.

OBIECTIVE

Printre obiectivele principale ale MBA, putem evidenția:

  • Pentru a furniza cunoștințele necesare în practicile de management, îndreptate spre planificarea, execuția și controlul activităților legate de instituțiile sanitare.
  • Mai multă putere Elevii cu instrumente de management tehnice și de a stabili parametrii necesari pentru a aborda problemele unice pentru economie de sănătate și consecințele acesteia.
  • o atenție specială direct la calitate, audit și acreditare în spitale, clinici si birouri. mod dinamic și inovator

TARGET

Acest curs se adresează profesioniștilor care îndeplinesc atribuții ce țin de managementul în instituțiile medicale, cum ar fi medici, asistente medicale, administratori, economiști și contabili care își desfășoară activitatea în spitale, clinici si / sau birouri.

METODOLOGIE

Cursul va fi dezvoltat prin diferite tehnici de predare / învățare, în scopul de a permite participarea activă studenților la construirea de cunoștințe. Profesorul furnizează materiale școală de monitorizare. Vor fi utilizate, în funcție de natura și caracterul adecvat al fiecărei discipline, diverse metode, cum ar fi studii de caz, jocuri și simulări, conferințe, cursuri, seminarii, studii, dirijate de grup de lucru, cursuri practice în laboratoare, dezbateri și schimburi experimente.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Citește mai puţin