Mba (Universitatea din Chester)

Generalități

Programul de descriere

MBA

Master of Business Administration urmează să fie introdus de Global College Malta ca un prim curs pentru studenții care intenționează să studieze pentru un master în administrarea afacerilor în Malta.

Cursul MBA își propune să: Oferă o experiență de învățare relevantă din punct de vedere intelectual și profesional, unde participanții pot dezvolta și demonstra o cunoaștere critică și o înțelegere a conceptelor teoretice de afaceri și management și utilitatea acestora în îmbunătățirea practicilor de afaceri și de management. Oferiți participanților cunoștințe și înțelegere în domeniile funcționale ale managementului și interacțiunea lor cu forțele contextuale care au impact asupra organizațiilor. Înțelegerea și dezvoltarea participanților la progres în ceea ce privește capacitatea de a lua o viziune strategică asupra managementului, care să cuprindă complexitatea și dinamica afacerilor și managementului. Facilitarea dezvoltării și demonstrației abilităților intelectuale ale participanților de prelucrare, analiză, sinteză, evaluare critică, creativitate și inovare, precum și abilitatea acestora de a gestiona și de a lua decizii în situații de ambiguitate și incertitudine. Adâncirea înțelegerii și extinderea gradului de conștientizare a problemelor culturale. Creați manageri care sunt capabili să îmbunătățească calitatea procesului de luare a deciziilor în conducere, a conducerii și a practicilor de afaceri într-o serie de organizații și într-o varietate de contexte. Oferiți managerilor absolvenți o înțelegere aprofundată și aprecierea importanței eticii și a responsabilității sociale corporative în managerul modern.

Cursul se va desfășura cu normă întreagă timp de trei semestre. O opțiune part-time va fi de asemenea disponibilă.


Beneficiile MBA la GCM

  • Un MBA unic emis de prelegeri internaționale în Malta.
  • Educația britanică asigurată de personalul didactic britanic experimentat.
  • Educație flexibilă, care permite studenților să-și împartă studiile în mai mulți ani sau aleg doar câteva module preferate. Salutând oameni din diferite medii culturale și din toate domeniile vieții.
  • Inspirând Atmosphere creat de SmartCity Malta și un colegiu nou-nouț.
  • Mediul modern a fost creat într-o clădire nou construită în SmartCity Malta, în conformitate cu standardele internaționale.
  • Taxe de școlarizare competitivă și costuri foarte scăzute de trai în Malta
  • Burse disponibile pentru luna septembrie 2013
  • Posibilitatea de a vă îmbunătăți CV-ul prin cursuri scurte și / sau stagii în companii locale.
  • Ocuparea forței de muncă de către un membru specializat al personalului din cadrul Oficiului de Suport al Studenților.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Global College Malta is a tertiary education private institution established in 2012 offering degree courses according to British standards in SmartCity Malta. Our first courses commence in September ... Citeste mai mult

Global College Malta is a tertiary education private institution established in 2012 offering degree courses according to British standards in SmartCity Malta. Our first courses commence in September 2013.Our aim is to provide international quality education and research in a supportive environment, producing graduates who will use their education to benefit themselves and society. Citește mai puţin