Acest program este predat în EAU

O MBA Executiv este un program part-time pentru profesioniștii din domeniul afacerilor care se pregătesc să devină manageri. Accentul este pe dezvoltarea de cunoaștere și înțelegere a problemelor de management strategic pentru a reflecta asupra și de a îmbunătăți de afaceri și practici de management. Programul este conceput să se potrivească cu cerințele unui loc de muncă full-time.

Despre curs

Indiferent de ce parte a industriei sau comerțului lucrați în, curs Executive MBA vă va ajuta în obținerea o înțelegere critică a problemelor și provocărilor cu care se confruntă întreprinderile și organizațiile și vă dota cu facultățile analitice și critice pentru a identifica solutii potentiale. Aceste calități sunt căutate de către angajatori de prestigiu.

Acest part-time curs de trei ani funcționează pe o seară pe săptămână de la 18 - 21. Învățare este susținută prin sesiuni interactive în clasă și de studiu independent.

Strategia de învățare și predare pentru fiecare modul în parte este detaliat în ghidurile modulului pe care le va primi de la începutul fiecărui semestru.

caracteristici speciale

  • Executive MBA vă oferă șansa de a se alătura unei comunități de studii postuniversitare bine stabilit angajate în ei înșiși pregătirea pentru o carieră în conducerea executivă.
  • Studierea 6 module în primii doi ani poate permite să fie luate în considerare pentru nivelul 7 Diploma CMI în management strategic și de conducere. Costul de evaluare a muncii pentru această opțiune voluntară (din ianuarie 2013) este de £ 199.00, care adauga valoare considerabilă la studii MBA.
  • În plus, de predare și de supraveghere este oferit de o echipa bine calificat și dedicat de personal cu experiență trase din mediul de afaceri și mediul academic.
  • Universitatea se bucură de biblioteci excelente, 24/7 facilități IT, WiFi și zone de învățare.

Ce veți învăța

Tu va studia un curriculum modern, care se concentreaza pe domeniile-cheie funcționale de management: Managementul Resurselor Umane, Management Financiar, Management Strategic și așa mai departe, dintre care multe vor fi dincolo de granițele responsabilitățile actuale, familiare de management. Scopul este de a întinde competențele de management în noi domenii cu potențial responsabilitate.

Programul de MBA oferă o suită de module moderne care vă permit să dezvolte cunoștințele de organizații și de gestionare a acestora în economia globală de astăzi se mișcă foarte repede, pentru a reflecta și de a îmbunătăți practicile de management propriu

Ceea ce va studia

Managementul executiv și Conducere

Acest modul este conceput pentru a vă permite să explorați valorile dvs., atitudini, stil și abilități interpersonale și de a oferi o platformă pentru continuarea dezvoltării personale ca manageri și lideri. Acesta vă invită să evalueze critic teoriile relevante pentru dezvoltarea personală, management si leadership; și de a dezvolta abilități interpersonale și de lucru echipa pentru a spori rolul actuale și viitoare ca manageri și lideri.

Executive Sales Management și Marketing

Acest modul își propune să vă ofere cu o înțelegere critică a proceselor de management de vânzări și marketing și oportunitatea de a dezvolta și perfecționa abilitățile relevante în practica de management de vanzari si marketing. Veți câștiga experiență de evaluare și analiză a provocărilor managerii se confruntă în dezvoltarea și implementarea de vanzari si planificare de marketing, și va dezvolta o conștientizare avansat de necesitatea de a lua în considerare o serie de abordări alternative pentru a se ocupă cu probleme de planificare și gestionare, în scopul de a obține un avantaj competitiv și de vânzări de succes.

Pentru a obține și de a spori cunoștințele și înțelegerea critică va lua în considerare și evalua critic etapele-cheie ale procesului de marketing și planificare vanzari organizațiilor. Până la sfârșitul modulului va fi dezvoltat o apreciere superioară a proceselor și a rezultatelor în punerea în aplicare a opțiunilor strategice cu care se confruntă o organizație cu privire la management de marketing si vanzari

Management Financiar executiv și luarea deciziilor

Acest modul este conceput pentru a introduce manageri (de obicei care nu au fundal anterior în finanțe) la conceptele de management financiar, precum și de a explora aspectele juridice, și contextele lor diferite de organizare, care determină sursele de finanțare a întreprinderilor. Modulul va lua în considerare, de asemenea, probleme legale și a altor cheie, afectează management financiare corporative. Acesta va dezvolta cunoștințele și înțelegere a conceptelor teoretice de management financiar, și vă permite să analizeze și să evalueze situațiile financiare pentru a oferi o bază pentru luarea deciziilor în cunoștință de cauză. Veti dezvolta o înțelegere a bugetului de capital, probleme financiare strategice și sisteme de control și de modul în care acestea pot ajuta decizii mai informate.

Managementul Resurselor Umane (Executive)

Acest modul își propune să ofere o introducere generală la HRM în organizații. Acesta va arăta o conștientizare a meritelor și dificultățile asociate cu forme noi și diferite de modele de lucru și modele de locuri de muncă menite să sporească performanța, motivația și angajamentul. Aceasta va contribui la dezbaterea mai largă prin examinarea funcțiilor organizaționale care sunt atribuite managerilor de resurse umane.

Managementul schimbării executiv

Acest modul vă va prezenta pentru gestionarea schimbării. Tu va investiga tipurile de schimbare care afectează organizațiile moderne și domeniul de aplicare și la scară lor. Veți analiza acceleratorii / impedimentele structurale și culturale pentru a schimba, ideea că organizațiile pot învăța să inoveze mai rapid decât concurenții lor și rolurile importante ale strategiei și de conducere. Pe parcursul acestui modul vei fi chemat să exercite și de a îmbunătăți puterile tale de evaluare critică aplicată modele conceptuale de inovare și schimbare și atât neprevăzute interne și externe care să afecteze eforturile organizatorice a inova.

Management Strategic Executive

Modulul își propune să vă ofere cu o înțelegere critică a procesului de management strategic, și va integra materiale din alte părți ale cursului într-un cadru de management strategic. Inițial prelegeri vor fi folosite pentru a dezvolta cunoașterea conceptelor care stau la baza studiului de management strategic. Ca cunoștințele crește veți participe mai mult la o explorare critică a conceptelor. Studiile de caz vă va permite să exploreze aplicarea de concepte de management strategic și modele, să le aplice la probleme complexe de afaceri, și să evalueze problemele strategice în cadrul studiului de caz, în timp ce evaluarea critic aplicabilitatea și utilitatea modelelor teoretice.

Metode de Executivă pentru Cercetare

Acest modul vă pregătește pentru disertație. Acesta vă va permite să ia decizii în cunoștință de cauză cu privire la care metodele de cercetare adecvate în anumite circumstanțe și în special în ceea ce privește propria cercetare. Veti dezvolta cunoștințele de o serie de instrumente de cercetare și tehnici de analiză. Veți primi, de asemenea, orientări privind structurarea disertație dumneavoastră.

Executive MBA Disertatie

Teza vă oferă posibilitatea de a efectua o piesă extins și substanțială de cercetare. Acesta permite elevilor să sintetizeze cunoștințele academice dobândite de module predate și de a produce o evaluare și o discuție critică o problemă strategică relevant pentru organizația dumneavoastră, recomandările dvs. ca urmare a procesului de cercetare și un plan de implementare propus.

cerinţe de intrare

Candidații trebuie să aibă următoarele două: o experiență semnificativă de lucru în calitate de afaceri sau de management; și o onoruri Marea Britanie diplomă / Studii postuniversitare (sau echivalent).

Dacă engleza nu este limba dvs. primul va, de asemenea, în mod normal, trebuie IELTS 6.5 (sau echivalent). Dacă nu aveți nivelul de limba engleză este necesar, puteți studia limba engleză, cu noi de la IELTS 4.0 (sau echivalent). Click aici pentru a afla mai multe despre Programul Fundatiei engleză nostru.

Solicitanții care au experiență de management substanțiale pot fi acceptate fără o calificare grad, sub rezerva la un interviu cu liderul curs în persoană sau prin telefon.

Toate formularele trebuie să fie însoțite de o prezentare de reflexie a responsabilităților manageriale asumate până în prezent.

O scrisoare de referință pe hârtie a condus la curent / cel mai recent angajator trebuie să fie, de asemenea, furnizate în mod clar arată lungime de muncă și o defalcare a rolurilor și responsabilităților.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 anii
Part time
Price
2,850 GBP
Acasă / Taxa UE