Mba (part time)

Generalități

Programul de descriere

MBA (part-time)

Cardiff Metropolitan University, MBA la Westminster International College este unul dintre cele mai populare programe de MBA din Marea Britanie și Europa și printre cele mai accesibile din Malaezia.

Proiectate pentru profesioniști ocupați, clasele sunt ținute într-un week-end, doar ONCE la fiecare 5 - 7 săptămâni. Acest sistem de livrare bloc vă eliberează nopțile de lucru și majoritatea week-end-urilor pentru a vă încadra în programele aglomerate.

Brief on MBA:
Organism de adjudecare: Cardiff Metropolitan University, Marea Britanie
Durata: 16 - 24 luni
Mod: Parțial
Clasa: 1 week - end într - o dată la 5 - 7 săptămâni
Vineri (19:00 - 22:00) Sâmbătă și duminică (9:00 - 19:00)
Lectori: În principal din Marea Britanie și din alte campusuri de peste mări, lectori de sprijin de la nivel local
Evaluare: cursuri de 100%

Acest curs MBA (Part Time) este conceput pentru cei care au ca scop avansarea carierei, schimbarea carierei, dezvoltarea abilităților antreprenoriale și expertiza globală în afaceri. Acest program vă poate ajuta să atingeți aceste obiective.
Acest MBA este o calificare de afaceri recunoscută pe plan internațional. Programul nostru combină discipline academice riguroase cu teoria managementului pentru a oferi participanților încrederea de a prospera în cariera lor.
Lectorii noștri sunt toți doctori calificați , cu moderatori / lectori care au zburat din Marea Britanie pentru majoritatea cursurilor / modulelor. Acestea includ experți renumiți în domeniile lor și autorii respectați, publicați. Cursul este bazat pe cursuri de 100% și include în total 8 module. Clasele se vor desfășura în campusul nostru nou, Empire Subang, cu facilități de ultimă generație special concepute pentru studenții noștri din MBA.
Cursul este conceput pentru a vă oferi o înțelegere a tuturor aspectelor afacerii. Vă puteți aștepta să finalizați cursul în 16 luni și posibilitatea de a obține o calificare de MBA de la o universitate britanică respectată.


Credite de transfer în semestrul final

Elevii inscrisi pe acest curs primesc, de asemenea, posibilitatea de a transfera credite în semestrul final pentru a studia la campusul nostru din Londra, fără taxă suplimentară *.

* Sub rezerva cerințelor privind vizele în Regatul Unit. Termenii și condițiile se aplică.

Durată
16 - 24 de luni


cerinţe

  • Diplomă de licență la o universitate recunoscută, cu note bune (ar trebui să fie echivalent cu (Hons), o diplomă de licență din Marea Britanie).
  • Ar trebui să fie de cel puțin 21 de ani

module


1. Analiza și managementul financiar

2. Gestionarea capitalului uman

3. Managementul marketingului

4. Managementul sistemelor informatice

5. Managementul strategic

6. Metode de cercetare

7. Opțiune - Alegeți 2 din 3:

i) Finanțe corporative
ii) Afaceri Internaționale
iii) Managementul Marketingului Internațional

8. Proiect major

Elevilor li se va cere să urmeze una dintre următoarele metode aprobate de studiu. Acest lucru este supus aprobării de către conducătorul cursului:

  • Studiu de caz integrat; SAU
  • Business Development propunere; SAU
  • Disertație
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Westminster International College (WIC) is a division of the London School of Commerce Group of Colleges. As a division of the LSC Group, WIC delivers courses based on the same sound British education ... Citeste mai mult

Westminster International College (WIC) is a division of the London School of Commerce Group of Colleges. As a division of the LSC Group, WIC delivers courses based on the same sound British educational system practiced by tertiary educational institutions across the UK. Our aim is to meet your goal of obtaining internationally recognized high quality education, at affordable fees.WIC's aim is to help you achieve your goal of a high-quality education at a very affordable fee. Citește mai puţin
Subang Jaya , Cardiff + 1 Mai mult Mai Puțin